Een uitje in Loosdrecht

Loosdrecht

Wil je samen met je collega’s, vrienden of familie een uitje in Loosdrecht organiseren? We got you! Waan jezelf in het sportparadijs de Loosdrechtse Plassen en ga met elkaar een sportieve middag tegemoet! Wist je dat de Loosdrechtse Plassen een van de populairste plekken zijn voor watersport en dat daar regelmatig kitesurfwedstrijden gehouden worden? Leuk om dat na jullie activiteit vanaf een terrasje te aanschouwen. Willen jullie de stad beter leren kennen? Boek dan een van onze citygames en bezoek monumentale boerderijen uit 1800 of ga op kastelenjacht en zoek het oudste kasteel uit 1900! Plof daarna neer bij een van de vele historische catacomben voor een plaatselijk biertje en een heerlijk diner. Wij verzorgen jullie uitje tot in detail en beloven een onvergetelijke dag waar nog lang over na wordt gesproken!

WAAROM Loosdrecht?

 • Wereldberoemd watersportdorp
 • Bruisende terrascultuur
 • Middeleeuwse historie
 • Gezellig uitgaansleven

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Loosdrecht

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat. Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Loosdrecht waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Loosdrecht? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID Loosdrecht

Er zijn veel parkeergarages zoals De Kompas en ZZ-parking waar je voor een voordelig uurtarief de auto kwijt kunt. Deze bevinden zich in het centrum. Buiten het centrum vind je veel parkeergelegenheid waar je soms ook gratis de auto kwijt kunt en waar speciale parkeerplaatsen voor touringcars te vinden zijn. Bekijk de website van De Gemeente Wijdemeren (Loosdrecht) voor het totale overzicht van parkeergebieden en de tarieven.

BEREIKBAARHEID OV Loosdrecht

Loosdrecht is een dorp in de gemeente Wijdemeren. Het station Nieuw-Loosdrecht is een druk bezocht station waar uit alle omliggende provincies en de Randstad treinen en bussen aankomen. Het station bevind zich in het centrum en je kunt er gemakkelijk doorreizen naar de populaire buitenplaatsen in Loosdrecht. Bekijk de website van 9292OV of NS voor actuele reisinformatie en routes.

OVERNACHTEN IN Loosdrecht

Komen jullie met een grote groep of zijn jullie een klein team? Loosdrecht heeft voor ieder wat te bieden en in elk budget vind je een mooie accommodatie. Rondom de Loosdrechtse Plassen vind je veel recreatiehuizen en appartementen die van alle luxe voorzien zijn. Natuur, rust en kalmte is daar de beste omschrijving! Willen jullie het bruisende stadsleven in? In het centrum vind je veel B&B verblijven en hotels in verschillende prijsklasse. Bedenk samen met ons welke overnachting het best bij jullie past door contact met ons op te nemen!

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Loosdrecht

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Loosdrecht ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders