Een uitje in Nieuwegein

Nieuwegeijn

Wat leuk dat jullie Nieuwegein op het oog hebben voor een spetterend uitje! Met een echt dorps ‘ons-kent-ons’ gevoel, een rijke geschiedenis en bewoners met een gezellige ”Nieuwegeinse” instelling is het een stad die zeker niet onder doet aan zijn grote broer Utrecht. Je zou het niet zeggen, maar Nieuwegein heeft een indrukwekkende historie. Het gebied werd namelijk al 6000 jaar geleden bewoond! In de omgeving staan eeuwenoude kastelen en die komen samen door een doordachte structuur van wateren en sluizen. Ontmoet ons in het midden van deze omgeving en snuif de cultuurhistorie op tijdens één van onze citygames! Willen jullie erachter komen of het middeleeuwse oerinstinct nog steeds in jullie zit? Kom erachter tijdens een actieve middag! Sluit je gezellige dag af met een diner bij een van onze samenwerkingspartners en je dag is verzorgd! Wij plannen jullie dag en jullie mogen hem vieren! Neem contact met ons op en begin meteen!

 

WAAROM Nieuwegein?

 • Culinaire restaurants
 • Gezellig stadshart
 • Mooie natuurgebieden
 • Middeleeuws dorpsgevoel

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Nieuwegein

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat. Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Nieuwegein waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Nieuwegein? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID Nieuwegein

Zowel in de binnenstad als in de omliggende wijken geldt een betaald parkeren beleid. Het uurtarief is voordelig en je kunt je auto er zelfs kwijt voor een dagtarief. Buiten de centrumring kun je de auto gratis kwijt op een P&R locatie en pak je de bus naar het centrum! Touringcars kunnen gemakkelijk in het centrum parkeren op de speciaal aangewezen plekken. Bekijk op de website van Gemeente Nieuwegein waar je deze kunt vinden.

BEREIKBAARHEID OV Nieuwegein

Nieuwegein is goed bereikbaar met de trein, tram of bus. Er rijden meerdere keren per uur treinen van en naar Utrecht en de verbindingen sluiten altijd mooi aan. Het station van Nieuwegein bevind zich in de stadskern en is slecht een paar minuten verwijderd van het bruisende leven. Plan je reis met 9292OV of NS voor een voorspoedig bezoek aan de stad!

OVERNACHTEN IN Nieuwegein

Een elegant hotel, een artistiek B&B verblijf of een minstens zo mooi hostel.. Nieuwegein is van alle markten thuis en je kunt er veel bijzondere accommodaties vinden. Trakteer je collega’s, vrienden of familie op een nachtje weg en maak er echt een feestje van! Neem contact met ons op en we helpen je de juiste richting op.

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Nieuwegein

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Nieuwegein ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders