Een uitje in Nijmegen

nijmegen

Nijmegen is de oudste stad van Nederland. De stad bestaat al meer dan 2000 jaar. Nijmegen heeft meer dan 177.000 inwoners en is daarmee de grootste stad van Gelderland en staat het op nummer 10 van Nederland. De oudste stad van Nederland telt ruim 500 horeca zaken. Genoeg keuze dus! Doe samen een van onze leuke activiteiten in het Kronenburgerpark en ga daarna gezellig samen picknicken in het park.

 

WAAROM Nijmegen?

 • Bruisende stad
 • Oudste stad van Nederland
 • Gezellige horeca
 • Mooie parken

 

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Nijmegen

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Nijmegen waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Nijmegen? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID Nijmegen

Ben je met de auto naar Nijmegen? Er zijn erg veel parkeergarages waar je jouw auto kwijt kan. Naast de vele parkeergarages is er ook heel vaak wel een plekje langs de weg, waar jij je auto kwijt kan. Als je met een touringbus richting Nijmegen afreist wil je natuurlijk ook weten waar jij de touringbus kwijt kan. Bekijk hier alle parkeergarages in Nijmegen voor auto’s en parkeerplekken voor touringbussen.

 

BEREIKBAARHEID OV Nijmegen

Nijmegen is goed te bereiken met de trein. Vanaf Amsterdam centraal ben je ongeveer 1 uur en 20 minuten onderweg naar Nijmegen centraal. Vanaf Den haag centraal is het ongeveer 1 uur en 35 minuten en datzelfde geldt voor Rotterdam centraal. Utrecht centraal ligt maar 55 minuten van Nijmegen centraal af. Vanaf Nijmegen centraal naar het centrum van Nijmegen, loop je via het mooie Kronenburgerpark richting het centrum.

 

OVERNACHTEN IN Nijmegen

Met een ruime keuze uit hotels en hostels zit je in Nijmegen goed. Er zijn voor heel veel verschillende prijsklasses wel hotels of hostels. Met ons netwerk kunnen wij voor jouw de juiste overnachting regelen. Wij helpen u graag!

 

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Nijmegen

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Nijmegen ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders