Een uitje in Noordwijk

noordwijk

Waarom een uitje in Noordwijk? Een prachtige bloemenbadplaats met een 13 kilometer lang strand waar bruisende beachclubs te vinden zijn maar ook kleurrijke bloemenvelden die het duingebied laten stralen. Wat ons betreft genoeg redenen om een gevarieerd en uniek uitje voor het bedrijf, een verjaardag of andere gelegenheid te organiseren! Wandel met je bloten voeten het warme zand in en ontmoet ons aan de waterkant voor een leuke workshop of een actief dagdeel! Ruik je de zilte zee al en hoor je de golven al breken? Pak daarna je welverdiende rust in het zonnetje bij een van de bohemien beachclubs en doe net alsof je op Ibiza bent (selfie-time!). Is de borrelklok afgegaan? Bring the cocktails and snacks! Noordwijk heeft een breed aanbod aan culturen in de keuken en voor iedereen is er wel iets! Plan samen met ons je uitje van A tot Z en gun jezelf, je collega’s of familie dat dagje weg aan de Noordwijkse zee!

WAAROM Noordwijk?

 • Eindeloos strand
 • Ruime keuze uit beachclubs
 • Prachtig duingebied
 • Een echt vakantiegevoel!

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Noordwijk

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat. Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Noordwijk waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Noordwijk? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

parkeren

PARKEERGELEGENHEID Noordwijk

In Noordwijk kun je op verschillende manieren je auto kwijt. Je hebt blauwe zones waarbij je voor een aantal uur de auto dicht bij de zee kunt zetten maar ook vaste parkeerplaatsen waar je voor langere tijd kunt staan. Ook zijn er speciale drop-off parkeerplekken waar je de touringcar tijdelijk kunt parkeren om iedereen uit te laten stappen. Bekijk de website van Gemeente Noordwijk voor meer informatie!

ov

BEREIKBAARHEID OV Noordwijk

Willen jullie met het openbaar vervoer naar Noordwijk komen? Door de populariteit is deze kustplaats goed ingespeeld op toerisme! Het centrum is goed te bereiken met de trein en vanuit het station kun je de bus naar het strand nemen. Kijk altijd voor actuele reisinformatie op de website van 9292OV of NS.

hotel-overnachting

OVERNACHTEN IN Noordwijk

Deel met zijn allen een recreatiehuis in één van de omliggende vakantieparken of kies voor een verblijf in een hotel of B&B! Waar je ook voor kiest, in Noordwijk kun je alle kanten op in elke prijsklasse. Wil je weten welke accommodatie het beste bij jullie uitje past? Neem contact met ons op en we helpen je graag de goede richting op!

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Noordwijk

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Noordwijk ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders