Een uitje in Roosendaal

Roosendaal

Een uitje in Roosendaal, wat een goed idee! Deze bourgondische stad in het hart van West-Brabant met veel bezienswaardigheden, natuurlijke omgevingen en onze activiteiten is de ideale plek voor een dagje uit met je collega’s, familie of vrienden! Vier jullie dag samen met ons tijdens een energieke sportmiddag in één van de adembenemende natuur omstreken en bewonder het Roosendaalse buitenleven op zijn top. Wist je dat er in Roosendaal bomen staan die wel 200 jaar oud zijn? Kun jij deze vinden tijdens één van onze unieke citygames? Laat je inspireren door de kunst van het artistieke centrum en volg een leuke workshop die daar perfect op aansluit. Voor zowel geïnteresseerden in geschiedenis als cultuur- en kunstliefhebbers heeft Roosendaal veel te bieden. Slaat de klok op het borreluur? Schuif dan aan tafel voor die welverdiende borrel en proef een van de vele culturen tijdens het diner!

WAAROM Roosendaal?

 • Veel kunst & historie
 • Bruisend stadsleven
 • Breed natuurgebied
 • Bourgondisch genieten

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Roosendaal

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat. Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Roosendaal waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Roosendaal? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID Roosendaal

Roosendaal heeft genoeg parkeerruimte voor iedereen! Voor een schappelijk tarief parkeer je de auto bij een van de parkeergarages, P&R locaties of langs de weg in het centrum gebied. Komen jullie met een touringcar? Hier zijn speciale parkeerplaatsen voor die je kunt vinden op de website van de Gemeente Roosendaal.

BEREIKBAARHEID OV Roosendaal

Roosendaal is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit elke stad kun je een verbinding nemen die naar of langs het station komt. Eenmaal aangekomen op het station heb je drie opties om verder de stad in te trekken. Loop in 10 minuten een mooie wandeling naar het stadshart, neem een ander aansluiting zoals een bus of leen een OV-fiets. Op de website van 9292OV en NS vind je alle actuele informatie om je bezoek aan Roosendaal te plannen!

OVERNACHTEN IN Roosendaal

Roosendaal heeft een groot aanbod aan fijne plekjes om te overnachten. Een natuurcamping, een stijlvol hotel, een minimalistisch hostel of knusse herberg en dat in in elke prijsklasse! Neem contact met ons op en we helpen je graag op weg naar de beste accommodatie voor jullie uitje.

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Roosendaal

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Roosendaal ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders