Een uitje in Rotterdam

Rotterdam-uitje

Weet je niet zeker of Rotterdam een leuke locatie is voor een uitje? Wij denken wel dat Rotterdam de juiste plek is! Met maar liefst 2100 zaakjes waar je de meest uiteenlopende gerechten krijgt gepresenteerd is ”Rotjeknor” the place to be voor een geslaagd uitje. Wist je dat Rotterdam 650.000 inwoners heeft en daarmee op Amsterdam na de grootste stad van Nederland is? De haven, de Erasmusbrug en de Euromast zijn niet weg te denken en zijn ook kenmerkend voor deze stad. Ontmoet ons in de sfeervolle Museumpark voor een activiteit en sluit je uitje af bij één van onze samenwerkingspartners voor een welverdiende borrel! Enthousiast geworden? Begin meteen met plannen!

 

WAAROM Rotterdam?

 • Bruisende stad
 • Goede parkeergelegenheid
 • Veelzijdige horecagelegenheden
 • Sfeervol

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Rotterdam

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat. Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Rotterdam waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Rotterdam? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

parkeren

PARKEERGELEGENHEID Rotterdam

In Rotterdam zijn er veel parkeergarages waar je de auto overdekt kan parkeren. Je betaald een uurtarief en kan in sommige parkeergarages ook een dagkaart kopen. Verder kan je de auto ook langs de weg kwijt maar let op dat het niet in een blauwe zone is, in dat geval mag je er maar twee uur staan! Voor fietsen en brommers heb je speciale ondergrondse fietsenstallingen waar je de hele dag gratis kan parkeren. Wil je hem laten staan? Dan kost dat je een klein bedrag om hem de volgende dag alsnog op te halen.

ov

BEREIKBAARHEID OV Rotterdam

Rotterdam is een grote stad en economische stad en dat betekend dat het OV goed geregeld is. Vrijwel iedereen gaat met de tram/bus of trein naar zijn werk. De verbinding tussen andere steden is perfect geregeld en binnen Rotterdam heb je een spinnenweb aan vervoersmiddelen die je binnen no-time op de eindbestemming krijgen.

hotel-overnachting

OVERNACHTEN IN Rotterdam

Geen zorgen willen hebben over de terugreis? Boek een overnachting bij je uitje! Rotterdam heeft veel bijzondere overnachtingslocaties voor elk budget. Of je nu in een herberg wilt slapen of in een hostel, alles is hier mogelijk! We adviseren je krijg over de verschillende mogelijkheden en kunnen jullie de leukste plekken aanbevelen!

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Rotterdam

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Rotterdam ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders