Een uitje in Scheveningen

Scheveningen

Organiseert u een uitje, maar twijfelt u nog of Scheveningen de juiste plek hiervoor is? Wij vinden van wel! Het bruisende Scheveningen heeft een uitgestrekt strand van zo’n 4 kilometer lang en leent zich perfect voor leuke groepsactiviteiten. Bovendien zijn er meer dan 70 leuke beachclubs en strandpaviljoens te vinden waar u voor bijna elk budget uit de voeten kan! Trek uw slippers aan en ontmoet ons op het strand voor een leuke actieve middag. Klets gezellig bij tijdens een borrel of bbq op een zonovergoten terras en geniet van het verlichte reuzenrad bij zonsondergang. Wij organiseren samen met u een uitje van A tot Z die perfect bij jullie past. Neem gerust contact met ons op en start meteen met plannen!

 

WAAROM Scheveningen?

 • Een eindeloos strand met veel ruimte
 • Gezellig en bruisend
 • Veel keus in beachclubs en strandpaviljoens
 • Een mooie boulevard

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Scheveningen

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat. Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties Scheveningen waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten Scheveningen? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

 

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID Scheveningen

Komt u met de auto naar Scheveningen dan is het raadzaam van te voren een parkeerplek te reserveren bij 1 van de 4 grote parkeergarages. Bekijk hier de actuele beschikbaarheid in de parkeergarages in Scheveningen. Kies bij voorkeur altijd voor parkeergarage Kurhaus of parkeergarage Nieuwe Parklaan. Zijn jullie van plan om met een touringcar te komen? Voor touringcars zijn er gereserveerde plaatsen om te parkeren.

BEREIKBAARHEID OV Scheveningen

Zijn jullie van plan om met het openbaar vervoer naar Scheveningen te komen? Met een bus of tram rit van nog geen 30 minuten rijd u vanaf Hollands Spoor of Centraal Station naar diverse haltes in Scheveningen. Met een mooie wandeling langs de havens of de gezellige boulevard bent u binnen no time op de gewenste bestemming. Bezoek de website van HTM of 9292ov.nl voor actuele reistijden en informatie.

OVERNACHTEN IN Scheveningen

Een uitje inclusief een overnachting is goed mogelijk in Scheveningen. Er zijn immers meer dan 60 hotels te vinden voor bijna elk gewenst budget! Vraag ons gerust naar onze samenwerkingspartners.

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Scheveningen

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

BEZIENSWAARDIGHEDEN IN Scheveningen

 • Pier van Scheveningen
 • Museum Beelden aan Zee
 • Schevenings vrouwtje
 • Panorama mesdag

 

Toch op zoek naar een andere locatie dan Scheveningen ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders