Een uitje in Texel

Texel

Vraag je jezelf af of Texel een goede locatie is voor een spetterend uitje? Het is niet alleen het eerste schiereiland van de TV-TAS en maar ook de grootste van allemaal! Waan jezelf in het echte vakantiegevoel en betreed het 30 kilometer lange strand voor een energieke middag voor activiteiten. Wist je dat het Texelse strand er in de ochtend heel anders uit ziet dan in de middag? Het heeft te maken met de zeespiegel die stijgt en daalt. Tijdens een van onze citygames kun je een leuke wad wandeling maken en kom je achter leuke weetjes over bijvoorbeeld de zeehonden en artistieke reliëfs! Uitgewandeld en gesport? Plof dan neer bij een van de hippe beachclubs of knusse kroegjes voor een Texels biertje en een proeverij van streekgerechten. Tip: Texel staat bekend om zijn heerlijk lamsvlees, schapenkaas en kruidenbittertjes. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag waarin genieten het uitgangspunt is!

WAAROM Texel?

 • Ruime stranden
 • Culinaire delicatessen
 • Levendig stadshart
 • Gezellige beachclubs

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Texel

Bent u opzoek naar een middagprogramma in Texel waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Texel? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID Texel

Texel hanteert een betaald parkeren beleid in alle dorpen en bij alle stranden. Je kunt er een los kaartje kopen voor €2,50 per uur maar je kunt ook gebruik maken van het Texelvignet! Het Texelvignet kost eenmalig €10,- voor een dag en je kunt er in alle dorpen en stranden mee parkeren. Je leest het goed, met één kaartje kun je overal in Texel parkeren! Komen jullie met een touringcar? Hier zijn speciale parkeerplaatsen voor die je kunt vinden op de website van Gemeente Texel.

BEREIKBAARHEID OV Texel

Om in Texel te komen is het van belang dat je vanuit jouw eigen stad naar Den Helder komt. Vanuit het station van Den Helder rijdt er een bus (33) naar de veerhaven waar er acht keer per uur veerboten uitvaren naar het eiland. Op Texel zelf is het openbaar vervoer goed geregeld. Er rijdt een lijnbus maar ook Texelhopper busjes waar je op kunt hoppen naar de volgende locatie! Vergeet niet om te genieten van de prachtige bootreis, het is maar 20 minuutjes varen maar een unieke ervaring!

OVERNACHTEN IN Texel

Slapen in de vuurtoren, de nacht doorbrengen in een herberg of ecologisch verantwoord verblijven in een B&B.. Waar jullie ook op zoek naar zijn, Texel heeft het in elk budget! We luisteren graag naar jullie wensen en helpen je graag op weg naar de leukste accommodaties!

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Texel

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Texel ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders