Een uitje in Tiel

tiel

Waarom een uitje in Tiel? Deze bijzondere fruitstad in de provincie Gelderland is één van de Hanzesteden in de Betuwe. Rijk aan geschiedenis, vol met gezellige horecapleinen en markten en adembenemende natuur is waar de stad om bekend staat en het is daarom een perfecte locatie voor jullie uitje! Bekijk gevels die uit het jaar 866 komen, loop pittoreske straatjes door en ga op zoek naar het fruitmannetje Flipje tijdens onze spannende citygame! Wist jij dat Tiel een rijk handelsverleden heeft? Na je activiteit wel toe aan een borrel? Plof neer bij een van de sfeervolle pleinen en geniet van plaatselijke aperitiefjes en een goed glas wijn. Wil je ook een uitje die tot in de puntjes wordt verzorgt? Neem dan gerust contact met ons op!

WAAROM Tiel?

 • Indrukwekkend handelsverleden
 • Bruisende pleinen
 • Veel horecagelegenheid
 • Natuur!

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Tiel

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Tiel waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Tiel? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID Tiel

Vlakbij het bruisende hart van Tiel liggen grote parkeerterreinen waar je voor een schappelijk tarief de auto kunt parkeren. Willen jullie gebruik maken van een elektrische laadpaal? Bekijk de website van Gemeente Tiel dan waar je deze kunt vinden. Op de website vind je ook speciaal aangewezen parkeerplaatsen voor touringcars en P&R locaties.

BEREIKBAARHEID OV Tiel

Tiel is goed te bereiken met het openbaar vervoer en vanuit alle provincies rijden er treinen op of langs Station Tiel. Vanuit het station heb je verschillende bus en – tram aansluitingen om verder de stad in te reizen! Wees er zeker van dat je op tijd aan komt en plan je reis via 9292OV of de NS. 

OVERNACHTEN IN Tiel

Willen jullie in Tiel blijven overnachten? Vind mooie Betuwse pareltjes in het centrum of in de natuur! Of je nu in een fraai hotel, een luxe vakantiehuis of een knusse B&B wilt verblijven, Tiel heeft alles in huis! We helpen je graag op weg naar de leukste accommodaties!

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Tiel

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Tiel ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders