Een uitje in Tilburg

tilburg

Twijfel je of Tilburg wel de geschikte stad is voor je uitje? Wij vinden van wel! Wist je dat Tilburg één van de jongste steden is en maar 211 jaar oud is als stad? En dat de eerste kermis ooit in 1567 bezocht kon worden in het centrum van deze historische stad? We kunnen niet ontkennen dat de Nederlandse Wolstad één van de mooiste historische plaatsen is in ons kikkerlandje en je kan er dan ook veel beleven tijdens een uitje! Ontmoet ons op het Stadhuisplein, start met een gps-spel en leer het centrum beter kennen door leuke opdrachten en raadsels op te lossen. Sluit je uitje af met een diner of borrel op de hippe Spoorzone waar leuke restaurantjes zitten en je dag is compleet verzorgd! Wij verzorgen samen met jullie het uitje van a tot z en maken er een onvergetelijke dag van. Enthousiast geworden? Contact ons en begin meteen met plannen!

WAAROM Tilburg?

 • Historisch
 • Bruisend
 • Gezellige binnenstad
 • Veelzijdig

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Tilburg

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Tilburg waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Tilburg? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

parkeren

PARKEERGELEGENHEID Tilburg

Tilburg heeft veel parkeergarages waar je de auto kwijt kan. Daarnaast kan je overal in Tilburg langs de weg parkeren en kost een uur maximaal €2,50. Komen jullie met een touringbus en willen jullie weten waar een drop-off gelegenheid is? Op www.tilburg.nl kun je alle speciale parkeerplekken zien!

ov

BEREIKBAARHEID OV Tilburg

Tilburg heeft 3 stations en er rijden veel stads- en streekbussen. Vanuit alle hoeken van het land kun je Tilburg goed bereiken en het is daarom een populaire bestemming voor toeristen. Wil je weten hoe je vanaf jouw locatie naar Tilburg moeten komen? Check de actuele reisadviezen dan op 9292ov.

hotel-overnachting

OVERNACHTEN IN Tilburg

Tilburg heeft een breed assortiment aan overnachtigsmogelijkheden! Je kunt er bijvoorbeeld in grote hotelketens terecht zoals in het Bastion Hotel of in de Hostel Roots voor een low budget overnachting maar ook voor een bijzondere overnachting heb je keuze genoeg. Vraag ons naar de leukste accommodaties en we bevelen je er graag eentje aan!

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Tilburg

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Tilburg ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders