Een uitje in Utrecht

Bent u van plan om een uitje te organiseren in Utrecht ? Maar weet u niet of Utrecht daar de perfecte stad voor is? Dan helpen we u graag verder om deze stad tot de perfecte locatie te maken. Het historische Utrecht heeft ongeveer 360.000 inwoners en 500 restaurants en cafés  op het bekende Neude plein waarmee je de avond tot een super gezellige en leuke avond kan laten verlopen voor een scherpe prijs. Trek je beste loopschoenen aan en tref ons in het park aan voor jullie eerste activiteit van de dag. Praat lekker bij in het midden van de Oudegracht en geniet van het uitzicht met een hapje en een drankje. Neem dan gerust contact met ons op en we zien jullie snel om er een gezellige dag van te maken!

WAAROM Utrecht?

 

 • Prachtige parken
 • Bruisende borrelplekken
 • Sfeervolle grachten
 • Bijzondere werfkelders

 

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Utrecht

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat. Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Utrecht waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Utrecht? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID Utrecht

De beste mogelijkheid om je auto te parkeren is in een van de 20 parkeergarages in de Binnenstad van Utrecht. Touringcars kunnen hun passagiers uit laten stappen bij het bedrijventerrein Lage Weide Reactorweg 7 dichtbij de binnenstad. Utrecht is met het openbaar vervoer heel gemakkelijk te bereiken omdat Utrecht een van de grootste steden in de Randstad is.

 

 

 

BEREIKBAARHEID OV Utrecht

Utrecht is makkelijk te Bereiken met het openbaar vervoer. Omdat Utrecht een van de grootste steden is het via de andere grote steden ook makkelijk te bereiken. Via Amsterdam Centraal is het richting Utrecht Centraal 30 minuten, vanaf Den Haag Centraal 37 minuten en vanaf Rotterdam naar Utrecht Centraal 41 minuten. Vanaf Utrecht Centraal loop je binnen 10 minuten naar het hart van het centrum en kom je onderweg  een hoop karakteristieke oogappeltjes tegen!

OVERNACHTEN IN Utrecht

Een uitje met overnachting is mogelijk in Utrecht. In de binnenstad van Utrecht zijn er genoeg hotels te vinden op de mooiste plekken die in elk budget passen. Overnachten met uitzicht op de mooie grachten, onder de domtoren en ga zo maar verder. We helpen je graag op weg naar de leukste hotels en hostels!

 

 

 

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Utrecht

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

BEZIENSWAARDIGHEDEN IN Utrecht

Toch op zoek naar een andere locatie dan Utrecht ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders