Een uitje in Volendam

Volendam

Zijn jullie van plan om een uitje te organiseren in Volendam? Maar je zou meer over Volendam willen weten? Dan ben je hier aan het goede adres. Volendam is een Perfecte stad om een uitje te organiseren. Volendam heeft ongeveer 22.000 aantal inwoners en er zijn ongeveer 100 historische cafe’tjes en restaurantjes te vinden. De reden waarom Volendam nou zo een perfecte locatie zal zijn is door de historie van het klederdracht en alles daar omheen. Al onze activiteiten kunnen we combineren met een lekkere lunch of diner. Neem contact met ons op en beleef een gezellige dag!

 

WAAROM Volendam?

 • Volendamse Haven
 • Het Doolhof
 • Zeestraat Markt

 

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Volendam

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Volendam waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Volendam? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

parkeren

PARKEERGELEGENHEID Volendam

Er zijn genoeg parkeer mogelijkheden in Volendam  ! De parkeer plaatsen zijn gewoon openbaar aan de straten en daarom zou het voor de touringbussen wat moeilijker worden om plek te vinden om mensen uit te laten stappen.

 

 

ov

BEREIKBAARHEID OV Volendam

Vanaf de steden in de Randstad is het ongeveer een 1,5 uur reizen naar Volendam. In Volendam is er qua openbaar vervoer alleen een bus die daar rondreist. Als je uitstapt bij Volendam ben je binnen een paar minuten bij het Volendam Centrum.

 

 

hotel-overnachting

OVERNACHTEN IN Volendam

In Volendam zijn er veel sfeervolle en historische hotels met een typisch Volendams interieur waar jullie zouden kunnen overnachten. Er zijn verschillende hotels met verschillende prijsklasses waardoor bij ieder zijn budget een sfeervol hotel te vinden is die jullie met open armen zullen ontvangen.

 

 

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Volendam

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

BEZIENSWAARDIGHEDEN IN Volendam

Toch op zoek naar een andere locatie dan Volendam ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders