Een uitje in Zandvoort

Zandvoort

Zijn jullie benieuwd of Zandvoort DE locatie is voor jullie uitje? Dit artistieke kunstenaarsdorp uit 1100 is in de loop der jaren uitgegroeid tot een chique badplaats aan de westkust! Het uit zich niet alleen in fysieke kunst maar de onuitputtelijke inspiratie van de zee en het strand vind je ook terug in de instagrammeble plekjes, artistieke restaurants en bruisende boulevard. Ontmoet ons op het strand voor een creatieve workshop of sportieve activiteit en schuif vervolgens aan tafel bij een van de vele beachclubs die er te vinden zijn. Wij verzorgen jullie uitje tot in de puntjes en zorgen ervoor dat alle leuke facetten van Zandvoort daar in verweven zijn. Neem gerust contact met ons op en begin meteen met brainstormen!

WAAROM Zandvoort?

 • Artistiek en historisch
 • Gevarieerde keuze uit Beach clubs
 • Een eindeloos strand
 • Bruisende boulevard

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Zandvoort

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat. Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Zandvoort waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Zandvoort? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

PARKEERGELEGENHEID Zandvoort

Of je nu met de auto of een touringcar komt, er is in Zandvoort plek genoeg voor jullie allemaal! Je kunt er voor kiezen om betaald langs de weg te parkeren maar je kunt ook gebruik maken van het parkeerterrein Zuid waar je de auto gratis voor een lange tijd kunt zetten. Op de website van Gemeente Zandvoort vind je speciaal aangewezen parkeerplaatsen voor een touringcar en actuele veranderingen in het parkeerbeleid.

BEREIKBAARHEID OV Zandvoort

Zandvoort is mede door een directe treinverbinding vanuit Amsterdam, Haarlem en Den Haag uitstekend bereikbaar met de trein. Vanuit het station van Zandvoort kun je alle richtingen op. Verblijven jullie in het centrum? Het station is slechts een gezellige wandeling van 10 minuutjes naar het hart van het centrum.

OVERNACHTEN IN Zandvoort

Willen jullie in Zandvoort blijven overnachten? Er is altijd wel een hotel, B&B, pension, appartement of vakantiewoning naar jullie wens en budget te vinden. Snuif de zilte lucht op tijdens een verblijf aan de zee en word wakker met het zonnetje door de gordijnen! Neem contact met ons op en we helpen je graag op weg naar de beste overnachting voor jullie uitje.

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Zandvoort

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Zandvoort ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders