Een uitje in Zoetermeer

zoetermeer

Twijfel je of Zoetermeer een goede locatie is om een uitje te organiseren? Met 150 kroegjes, sfeervolle pleinen en een gezellig Dorpstraat rijk vinden wij dat Zoetermeer een fijne plek is om er een gezellige dag van te maken! Ontmoet ons in een van de prachtige parken van Zoetermeer voor een potje Bumperball, breek de dag door een informatieve en hilarische citygame te doen om Zoetermeer beter te leren kennen en sluit je intensieve dag af met een lunch, borrel of diner! Wij organiseren met jullie uitje van begin tot eind en maken er een onvergetelijke dag van. Neem contact op met onze eventplanners en beginnen meteen met plannen!

 

 

WAAROM Zoetermeer?

 • Mooie parken en wateren
 • Bruisend Stadshart
 • Gezellig dorp
 • Gevarieerde restaurants

 

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Zoetermeer

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Zoetermeer waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Zoetermeer? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

parkeren

PARKEERGELEGENHEID Zoetermeer

Jawel, in Zoetermeer kun je vrijwel overal nog gratis parkeren! Of je nu in een parkeergarage staat of langs de weg, de eerste paar uur zijn sowieso voor de rekening van de gemeente Zoetermeer en in sommige gevallen hoef je helemaal niet je portemonnee te trekken! Zelf als jullie met een touringbus komen kan deze voor een prikkie op het terrein van Brouwers Tours staan.

 

 

 

ov

BEREIKBAARHEID OV Zoetermeer

Vanuit alle grote steden kun je Zoetermeer goed met het openbaar vervoer bereiken. Het centraal station ligt in het centrum dus na uitstappen begeef je je meteen in de gezelligheid! Kijk voor actuele reisinformatie op 9292ov.nl

 

 

hotel-overnachting

OVERNACHTEN IN Zoetermeer

Ook zijn er in Zoetermeer veel hotels en hostels waar jullie eventueel zouden kunnen overnachten na het uitje. Er zijn veel hotels en hostels in elk budget te vinden en we helpen je graag op weg door een accommodatie aan te bevelen!

 

 

 

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Zoetermeer

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Zoetermeer ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders