Een uitje in Zwolle

Zwolle

Zijn jullie op zoek naar een leuk uitje in een gezellige omgeving? Dan is Zwolle de perfecte plek voor jullie! Zwolle heeft veel leuke gezellige restaurantjes en cafe’s die gecombineerd kunnen worden met veel van onze activiteiten. De stad Zwolle heeft ongeveer 130.000 inwoners, veel mooie bezienswaardigheden en parken die je zeker zal moeten bezoeken in Zwolle!

 

WAAROM Zwolle?

 • Sfeervolle parken
 • Veel belovende bezienswaardigheden
 • Gezellige , oude stad

 

 

KIES EEN LEUKE LOCATIE

Vorige
Volgende

Voorkeur voor een andere strandtent? Neem contact met ons op, “Kan niet bestaat niet” is ons motto!

EEN COMPLETE DAG INCLUSIEF FEESTAVOND IN Zwolle

Bent u opzoek naar een middagprogramma vol leuke activiteiten gevolgd door een diner en een leuke feestavond? Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en creëren in overleg met u een programma op maat Combineer een leuke teambuilding dag of een van onze workshops met een gezellig diner bij een van de gezellige locaties in Zwolle waar we mee samen werken. Wij toveren het restaurant in een handomdraai om en creëren op uw verzoek bijvoorbeeld een themafeest of borrel inclusief band of DJ. Gaat u s avonds met de bus terug of wilt u liever overnachten in Zwolle? Onze eventplanners brainstormen graag met u mee om met veel oog voor detail een onvergetelijke dag op maat voor u samen te stellen.

BEREIKBAARHEID

parkeren

PARKEERGELEGENHEID Zwolle

In de Zwolse binnenstad kun je op veel plekken de auto parkeren. In de parkeergarages en op de parkeerterreinen kun je de auto veilig en makkelijk kwijt. Een aantal parkeerlocaties ligt net buiten het centrum, gemiddeld op zo’n twee tot zeven minuten lopen van de binnenstad

 

ov

BEREIKBAARHEID OV Zwolle

De stad Zwolle ligt op slechts een treinreis vanaf de grote steden in de Randstad tussen 58 minuten en een uur en 55 minuten van elkaar vandaan. Het station Zwolle ligt op een kleine 10 minuten van het Centrum vandaan.

 

 

hotel-overnachting

OVERNACHTEN IN Zwolle

Er zijn in Zwolle veel mogelijkheden om te kunnen overnachten. Een hotel midden in het centrum of juist een hotel buiten het centrum… het kan binnen elke prijsklasse en zo kunt u binnen elk budget een goede overnachting tegemoet!

 

 

MOGELIJKHEDEN MET SLECHT WEER IN Zwolle

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz.

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

Toch op zoek naar een andere locatie dan Zwolle ?

Bekijk alle locaties en volg ons 3 stappenplan om de locatie te vinden die perfect bij u past!

WAAROM SHARPEVENTS?

 • Oog voor detail
 • Snelle service
 • Scherp geprijsd
 • Uitjes op maat
 • Meer dan 100 activiteiten
 • Actief in meer dan 30 steden
 • Een groot netwerk aan toplocaties
 • We brainstormen graag met u mee
 • Enthousiaste en ervaren begeleiders