200+ LOCATIES VOOR UW EVENT

Als wij iets met de jaren geleerd hebben is het dat de eerste en de laatste indruk iets is dat vrijwel iedereen bijblijft na een event. Als er lang gezocht moet worden naar een parkeerplaats geeft dat veel klachten en vaak een druk op het programma. Een enthousiaste begroeting met een heerlijke cocktail op een snikhete dag daarentegen is vaak het begin van een legendarisch teamdag!

 VOLG ONS 3 STAPPENPLAN

STAP 1

STAP 2

STAP 3

Kies een STAD

De keuze voor een stad bepaald welke activiteiten we aan kunnen bieden. Wij hebben alle voor en nadelen over de 50+ steden waar we actief zijn voor u op een rij gezet! 

STAP 2

LOCATIE

Onze experts zorgen elk jaar dat we de laatste brochures in huis hebben van alle locaties waar wij graag mee samenwerken. Zij kunnen u perfect adviseren om de beste keuze te maken. 

STAP 3

activiteiten

We denken na over activiteiten die passen bij uw gasten en gelegenheid en over een eventueel slecht weer scenario. We maken samen een tijdschema en vragen naar details.

cocktail-shaken-1.jpg

ACTIEF IN MEER DAN 50 STEDEN

Sharpevents is actief in 6 provincies en meer dan 50 steden en beschikt over up to date brochures van meer dan 200 locaties. Geef uw wensen door en laat onze eventspecialisten u verassen met de leukste locaties voor uw event!

BEKIJK ONZE LOCATIES IN:

| ZUID HOLLAND | NOORD HOLLAND | BRABANT | UTRECHT | GELDERLAND | OVERIJSSEL

In elke stad hebben we meerdere locaties geselecteerd waar we mee samenwerken. De selectie doen we vooraf en we doen ons uiterste best om elk jaar op de hoogte te blijven van alle veranderingen in dineropties, drankarrangementen en de daarbij behorende prijzen op onze geselecteerde locaties. Dit doen we om u zo goed en snel mogelijk een leuk aanbod te doen als u een offerte bij ons opvraagt.

Zit uw gewenste locatie er niet bij? Geen paniek, wij verzorgen events in vrijwel iedere stad in Nederland en ook op uw eigen bedrijventerrein. Neem contact met ons op en we brainstormen graag met u mee.

At your service!

LEUKE STEDEN IN ZUID HOLLAND

Vorige
Volgende

LEUKE STEDEN IN NOORD HOLLAND

Vorige
Volgende

LEUKE STEDEN IN BRABANT

Vorige
Volgende

LEUKE STEDEN IN UTRECHT

Vorige
Volgende

LEUKE STEDEN IN GELDERLAND

Vorige
Volgende

LEUKE STEDEN IN OVERIJSSEL

Vorige
Volgende