MEER DAN 100 LOCATIES VOOR UW EVENT

Als wij iets met de jaren geleerd hebben is het dat de eerste en de laatste indruk iets is dat vrijwel iedereen bijblijft na een event. Als er lang gezocht moet worden naar een parkeerplaats geeft dat veel klachten en vaak een druk op het programma. Een enthousiaste begroeting met een heerlijke cocktail op een snikhete dag daarentegen is vaak het begin van een legendarisch teamdag!

De locatie die u kiest heeft veel invloed op het succes van uw dag. Sharpevents is actief in meer dan 20 steden en heeft contact met meer dan 100 locaties. Geef uw wensen door en laat onze eventspecialisten u verassen met de leukste locaties voor uw event!

Sharpevents is onder andere actief in:

Scheveningen
Den Haag
Rotterdam
Amsterdam
Hoek van Holland
Delft
Zandvoort
Noordwijk
Breda
Utrecht

In elke stad hebben we meerdere locaties geselecteerd waar we mee samenwerken. De selectie doen we vooraf en we doen ons uiterste best om elk jaar op de hoogte te blijven van alle veranderingen in dineropties, drankarrangementen en de daarbij behorende prijzen op onze geselecteerde locaties. Dit doen we om u zo goed en snel mogelijk een leuk aanbod te doen als u een offerte bij ons opvraagt.

Zit uw gewenste locatie er niet bij? Geen paniek, wij verzorgen events in vrijwel iedere stad in Nederland en ook op uw eigen bedrijventerrein. Neem contact met ons op en we brainstormen graag met u mee.

At your service!