MASTERCHEF KOOKWORKSHOP

Kijk jij normaal gesproken alle kookprogramma’s en kan je niet wachten om je keuken skills te testen ten opzichten van je vrienden of collega’s? Dan is onze Masterchef kookworkshop op jouw lijf geschreven!

Bereid per team een gang van meerdere kleine gerechtjes en maak indruk met jou creaties.

Wie brengt zijn gerechtje perfect op smaak en maakt het meest indruk op onze topchef? Wie pakt de titel van Masterchef?

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO MASTERCHEF KOOKWORKSHOP

De masterchef kookworkshop is een top workshop voor zowel de echte foodie als voor iemand die elke avond thuisbezorgd besteld. Het is een culinaire strijd waar uiteindelijk 1 winnaar of 1 winnend team uitkomt afhankelijk van de grootte van jullie groep.

Als je een echte foodie bent kun je altijd je eigen twist geven aan een bepaald recept aangezien er een uitgebreide voorraad aan producten en specerijen aanwezig is in de kookstudio. Ben je niet zo’n held in de keuken dan staan uiteraard alle recepten tot in detail uitgeschreven en loopt onze topchef rond om aanwijzingen en tips te geven.

Willen jullie naast een heerlijk drie gangen tapas menu extra rondes toevoegen zoals een quiz, blinde proeftest, skill test of bijvoorbeeld een wijn, bier of kaas proeverij? Dan is dit allemaal mogelijk in overleg, neem even contact met ons op voor de mogelijkheden!

De masterchef kookworkshop wordt altijd aangepast aan de grote van jullie groep zodat iedereen lekker bezig blijft maar ook tijd heeft om te ontspannen. In de gezellige kookstudio is een heerlijke lange tafel waar jullie als jullie niet aan de beurt zijn en tijdens het eten lekker met zijn allen kunnen zitten. Wie van jullie kookt de sterren van de hemel en is die echte masterchef?

Tip! Masterchef kookworkshop is een perfecte workshop om de teambuilding te bevorderen en daarom fantastisch tijdens een teamuitje. We kunnen deze workshop zowel voor kleine als grotere groepen uitvoeren.

Na een vriendelijke ontvangst en een korte introductie is het tijd om te starten met de Masterchef kookworkshop. Jullie worden verdeeld in 3 teams: team voorgerecht, team hoofdgerecht en team nagerecht. Team voorgerecht gaat als eerste de keuken in om de kleine gerechtjes te bereiden. Zij zullen afhankelijk van de grote van jullie groep allemaal verantwoordelijk zijn voor hun eigen kleine voorgerechtje. Uiteraard kunnen jullie elkaar ook gewoon helpen als jullie minder nadruk willen leggen op het wedstrijd element. Als de voorgerechtjes klaar zijn serveert en presenteert team voorgerecht de hapjes aan tafel en kunnen jullie lekker aanvallen met zijn allen.

Team hoofdgerecht is aan de beurt en mag hun plekje in de keuken claimen. Alle recepten zijn uitgeschreven en onze topchef kijkt mee en beantwoord alle vragen. Uiteraard kunnen jullie je eigen twist geven aan een gerechtje door extra specerijen toe te voegen of het gerecht iets aan te passen. Iedere deelnemer maakt een redelijke portie en alle gerechtjes samen zorgen dat iedereen overal iets van kan proeven.

Team nagerecht heeft inmiddels al lekker gegeten en een tijdje zitten borrelen maar ze zullen nu toch echt aan de gang moeten. Iedereen maakt een heerlijk dessert en nu is het tijd om de laatste gang te serveren. Tijdens het het bereiden van de gerechten heeft onze topchef mee gekeken en mee geproefd, hij zal zich even moeten beraden wie er met de titel naar huis gaat. Wie werkt het schoonst, heeft de beste snijtechniek, kookt het best op smaak en pakt die titel van Masterchef Nederland?

14:30 – 15:00 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
15:00 – 19:00 Masterchef Kookworkshop

 

 

Onze culinaire workshops en proeverijen zijn perfecte activiteiten bij slecht weer. Het is natuurlijk het leukste om cocktails te shaken of gin tonic’s te proeven op een zonnig terras of met de voetjes in het zand.

Gelukkig werken we alleen samen met de mooiste locaties die ook met slecht weer een fantastische sfeer bieden. Denk aan knusse hoekjes met schapenvellen op de banken en comfortabele fauteuils met zachte kussens naast een brandend vuurtje.

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

De Masterchef kookworkshop is op meerdere locaties in Nederland te boeken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Alle materialen die wij gebruiken voor onze proeverijen en culinaire workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE CULINAIRE ACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN