Outdoor activiteiten

Bent u op zoek naar een onvergetelijke ervaring in de buitenlucht voor uw team of bedrijf? Wij zijn dé experts in het organiseren van outdoor activiteiten die perfect passen bij elke gelegenheid, van teambuilding dagen tot personeelsuitjes. Onze passie en expertise zorgen ervoor dat elke georganiseerde dag naadloos aansluit op uw wensen, waardoor het niet alleen een avontuur wordt, maar ook een unieke kans om de banden binnen uw team of bedrijf te versterken.

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als u kiest voor Sharp Events, dan kiest u voor 100% zorgeloos een bedrijfsuitje organiseren. Wij helpen u met het regelen van:

GREGOR PLANT UW PERFECTE DAG!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ GROEPEN GINGEN U VOOR!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Plan een uniek outdoor bedrijfsevenement

Als het gaat om het plannen van een bedrijfsevenement voor je team, wil je natuurlijk een blijvende indruk achterlaten en zorgen dat iedereen de tijd van hun leven heeft! Dit wordt het evenement waar iedereen nog jaren over zal doorpraten. Het creëren van zo’n unieke outdoor ervaring is de perfecte gelegenheid om de druk van kantoorwerk even te vergeten. Een dag om te genieten van de frisse lucht en een uitgelezen kans om je collega’s op een andere manier te leren kennen tijdens avontuurlijke en plezierige outdoor activiteiten.”

Ontdek meer dan 100 outdoor activiteiten bij Sharp Events

Stap in de spannende wereld van competitie tijdens een levendig bedrijfsuitje en ontdek wie de ultieme winnaarsgeest bezit!

Verlang je naar het gevoel van de zon op je gezicht terwijl je geniet van een zelfgemaakte cocktail of wil je iets artistieks ondernemen? Dan zijn onze workshops voor bedrijfsevenementen precies wat je zoekt! Als jullie dol zijn op avontuurlijke TV shows zoals “Wie is de Mol” of als een outdoor escaperoom klinkt als het perfecte avontuur, dan zijn de citygames voor bedrijfsevenementen absoluut iets voor jullie! Kortom, bij Sharp Events is er een overvloed aan keuzes en alle activiteiten kunnen volledig worden aangepast aan jouw voorkeuren. Onze eventplanners zijn innovatief, zitten boordevol ideeën en denken buiten de gebaande paden. Met de ondersteuning van Sharp Events, wordt een geslaagd bedrijfsuitje een zekerheid!

Een outdoor evenement organiseren met Sharp events

Laat de planning van je volgende outdoor evenement over aan Sharp Events en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring! Met onze passie, creativiteit en aandacht voor detail, zorgen wij voor een naadloos en boeiend evenement dat je gasten zal verrassen en verblijden.

boot-varen-2

Het organiseren van seizoensgebonden outdoor activiteiten

Bij Sharp Events zijn we meesters in het organiseren van seizoensgebonden outdoor activiteiten! Of het nu de warme gloed van de zomerzon is of de knisperende kou van de winter, wij hebben de perfecte activiteit voor elk seizoen. Ons creatieve team laat zich inspireren door de unieke charmes van elk jaargetijde om onvergetelijke ervaringen te creëren. Laat Sharp Events je begeleiden door de wisseling van de seizoenen met sprankelende outdoor evenementen die zowel verrassen als vermaken!

Het effect van outdoor evenementen op de werksfeer

Outdoor evenementen kunnen een krachtige impact hebben op de werksfeer. Ze bieden een unieke kans voor teambuilding, het versterken van relaties en het bevorderen van een positieve bedrijfscultuur. Het samenwerken in een nieuwe omgeving kan wonderen doen voor de communicatie en samenwerking binnen een team.

Daarnaast bieden outdoor activiteiten vaak een welkome break van de dagelijkse routine, wat kan bijdragen aan het verlagen van stressniveaus en het verhogen van het algemene welzijn van werknemers. Kortom, het organiseren van outdoor evenementen kan een krachtig instrument zijn om een dynamische, betrokken en gelukkige werkomgeving te creëren!

Het kiezen van de juiste locatie voor outdoor bedrijfsevenementen

Het kiezen van de juiste locatie voor je outdoor bedrijfsevenement kan het verschil maken tussen een goed evenement en een onvergetelijk evenement! Of je gaat voor de uitgestrekte stranden aan de Noordzee, de serene rust van een bos of de dynamische sfeer van een stadscentrum, de locatie zet de toon voor je evenement.

Bij Sharp Events begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom nemen we de tijd om jouw behoeften te begrijpen, zodat we de perfecte locatie kunnen vinden die past bij je doelen en de cultuur van je bedrijf. Samen creëren we een buitengewoon ervaring die nog lang zal nagalmen bij je team!

Ontdek de ideale partner voor jouw outdoor bedrijfsactiviteiten

Vertrouw op Sharp Events voor de coördinatie van je outdoor activiteiten en merk hoe moeiteloos het is om een memorabel evenement te realiseren zonder zware inspanningen van jouw kant. Ons succesrecept? Een blend van expertise, toewijding en originaliteit die elk evenement transformeert in een buitengewone ervaring.”

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel bedrijfsuitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw uitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We hebben altijd een plan b klaarliggen om eventuele hobbels glad te strijken.
boot-varen-2

Versterk Teamgeest met Outdoor Activiteiten tijdens je Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje is het ideale moment om de teamgeest te bevorderen door middel van outdoor activiteiten. Deze buitenlucht evenementen bieden een perfecte kans om sociale banden aan te halen, elkaar op een andere manier te leren kennen, samenwerking te verbeteren en de algehele dynamiek binnen het team te versterken. Kies activiteiten die aansluiten bij de interesses van je teamleden voor een gegarandeerd succesvol uitje. Maak het af met een gezellige borrel en je hebt een onvergetelijk bedrijfsuitje!

Tailor-Made Oplossingen voor een Gedenkwaardig Bedrijfsuitje

Pas elk onderdeel van jullie uitje aan om perfect te voldoen aan de wensen en verwachtingen van je team. Onze flexibele opties zorgen ervoor dat jullie dag naadloos aansluit bij wat jullie voor ogen hebben, of je nu kiest voor een ontspannen diner of een actievolle dag vol avontuur en outdoor activiteiten.

Weer of Geen Weer? Sharp Events heeft altijd een Plan

Plan je een outdoor activiteit? Met Sharp Events hoef je je geen zorgen te maken over het weer. Wij zorgen voor 100% doorgang van jullie bedrijfsuitje, ongeacht de weersomstandigheden. We stellen samen een plan B op voor als de weergoden niet meewerken, zodat jullie outdoor activiteit moeiteloos wordt omgezet in een minstens zo boeiende indoor ervaring.

Binnen Alternatieven voor Onvoorspelbaar Weer

Mocht het weer roet in het eten gooien, dan transformeren we jullie zorgvuldig geplande outdoor activiteit naar een even aantrekkelijke indoor ervaring, zoals interactieve workshops of spannende quizzen die het team zullen boeien en vermaken.

Voorbeeldprogramma bij slecht weer

17:00 – 17:30 uur: ontvangst met een welkomstdrankje
17:30 – 19:00 uur: cocktailworkshop, waarbij creativiteit en gezelligheid vooropstaan
19:00 – 21:00 uur: afsluiting met een heerlijk diner of buffet

Voor die momenten dat je liever niet afhankelijk bent van het weer, biedt Sharp Events een breed scala aan indoor activiteiten die net zoveel plezier en teambuilding bieden als onze outdoor opties.

“Maak je Bedrijfsuitje Compleet met een Overnachting”

Wil je het bedrijfsuitje extra speciaal maken? Overweeg dan een overnachting! Sharp Events helpt je met het vinden van de perfecte accommodatie, passend bij elk budget.

“Sharp Events: Jouw Partner voor Bedrijfsuitjes in 7 Provincies”

Ontdek de vele steden waar Sharp Events unieke bedrijfsuitjes organiseert en vind de ideale locatie voor jouw evenement.

 

 

 

 

Bereikbaarheid bedrijfsuitje

Hoe goed een locatie te bereiken is, kan doorslaggevend zijn voor het kiezen van een locatie. Er zijn verschillende websites te vinden waar je een goed overzicht hebt op de bereikbaarheid met het openbaar vervoer en op alle gemeentelijke websites kun je veel informatie inwinnen over parkeren met auto
of touringcar. Komen jullie er niet uit? Schroom niet om te bellen zodat we met je mee kunnen denken!

Neem contact op bij vragen over jouw bedrijfsuitje

Heb je een vraag voor ons of ben je op zoek naar hulp voor de organisatie van je bedrijfsuitje? Je kunt op meerdere manieren contact met ons opnemen: via e-mail, ons contactformulier of telefonisch via +31 8 52007882. Ons team staat iedere dag van 09:00 en 22:00 uur voor je klaar. Een geslaagd bedrijfsuitje regel je met Sharp Events!

TOP 10 ACTIVITEITEN 2024

1000+ GROEPEN GINGEN U AL VOOR!

Elk van de bedrijfsgroepen die u voorging, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

ARRANGEMENTEN

Sharp Events biedt een divers scala aan outdoor activiteiten aan die zich richten op teambuilding en bedrijfsevenementen. Deze omvatten avontuurlijke sporten, creatieve workshops, en strategische games, zoals archery tag, en vliegeren (powerkiten). We organiseren ook unieke ervaringen zoals Haka workshops en survival games, die allemaal ontworpen zijn om teams dichter bij elkaar te brengen in een dynamische en verfrissende omgeving.

Ja, Sharp Events is flexibel in het aanpassen van hun outdoor activiteiten aan de specifieke wensen of thema’s van het bedrijf. Ze bieden op maat gemaakte evenementen aan waarbij ze nauw samenwerken met de klant om een unieke ervaring te creëren die past bij het doel en de cultuur van het bedrijf. Of het nu gaat om het versterken van de teamgeest, het bevorderen van creativiteit, of het vieren van een mijlpaal, Sharp Events kan activiteiten en programma’s ontwerpen die perfect aansluiten bij de behoeften van het bedrijf.

Sharp Events is goed voorbereid op onvoorspelbaar weer en heeft altijd een back-up plan klaar voor hun geplande outdoor evenementen. In het geval van slecht weer hebben ze de mogelijkheid om activiteiten te verplaatsen naar binnenlocaties of om het programma aan te passen met indoor activiteiten die net zo boeiend en interactief zijn. Hun prioriteit is om ervoor te zorgen dat het evenement soepel verloopt en dat de deelnemers een plezierige ervaring hebben, ongeacht de weersomstandigheden.

Voor grote bedrijfsevenementen is het raadzaam om zo vroeg mogelijk te boeken, idealiter enkele maanden tot zelfs een jaar van tevoren. Dit geeft u voldoende tijd om de details te plannen, van het kiezen van de perfecte locatie tot het aanpassen van activiteiten aan uw specifieke behoeften. Vroeg boeken zorgt er ook voor dat u uw gewenste datum vastlegt en voorkomt teleurstelling, vooral tijdens populaire periodes zoals de zomermaanden of rond feestdagen. Daarnaast geeft het boeken van tevoren u de mogelijkheid om eventuele aanpassingen of wijzigingen door te voeren en zorgt het voor een soepeler planningproces. Communicatie met de organisator van de outdoor activiteiten is cruciaal om ervoor te zorgen dat uw evenement voldoet aan de verwachtingen en doelen van uw team of bedrijf.

De beste tijd van het jaar om outdoor activiteiten te boeken hangt sterk af van de locatie en het type activiteit dat u in gedachten heeft. Over het algemeen zijn de lente- en zomermaanden (van maart tot september) erg populair voor outdoor evenementen, vanwege het mildere weer en langere dagen. Dit maakt het ideaal voor een breed scala aan activiteiten, van watersporten tot avontuurlijke sporten in de natuur. Echter, sommige activiteiten kunnen juist uniek zijn in de herfst of winter, zoals winterwandelingen of teambuilding activiteiten rond een kampvuur. Het is belangrijk om rekening te houden met het comfort en de veiligheid van de deelnemers, dus adviseren wij om altijd de weersvoorspellingen en seizoensgebonden factoren in overweging te nemen bij het plannen van uw evenement.