OUTDOOR ESCAPEROOM

De enige escaperoom waar je na het vinden van de juiste oplossing een lekker kleurtje te pakken hebt!

Strijd tegen de andere teams terwijl de klok langzaam weg tikt en probeer een aanslag van een terrorist te verijdelen.

Los puzzels en raadsels op. Overkom obstakels en zorg dat jullie team als eerste terug is met de oplossing. Zorg dat je in het juiste team zit zodat jij met de prijs naar huis gaat!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO OUTDOOR ESCAPEROOM

Er is een terrorist die een aanslag heeft voorbereid op het centrum. Het is aan jullie om deze aanslag te verijdelen en de inwoners van deze stad te behoeden voor een catastrofe. Deze gps game bestaat uit verschillende minigames en puzzels. Ook kunnen jullie realtime de handlangers van de terrorist zien lopen via gps. Kunnen jullie de handlangers ontwijken en de aanslag verijdelen voordat de tijd om is? Wie van jullie weet de zenuwen het beste te bedwingen? Wie van jullie heeft geen last van de tijdsdruk in de battles en gaat ervandoor met de hoofdprijs?

Tip! Escaperooms zijn razend populair. Maar wie wil er nou in zo’n hete kamer opgesloten zitten in hartje zomer? De outdoor escaperoom is een mega leuke teambuilding activiteit tijdens jullie bedrijfsuitje!

Gedurende onze outdoor escaperoom gaan jullie met behulp van foto’s, hints en een digitale plattegrond op zoek naar een manier om een terrorist te stoppen die een aanslag wil plegen.

Jullie krijgen per team een ipad mee met een app die jullie nodig hebben tijdens deze escaperoom. In het dashbord van de app vinden jullie een digitale kaart. Op deze kaart zijn verschillende coördinaten te zien met verschillende minigames en puzzels. Ook zien jullie de andere teams lopen en de handlangers van de terroristen lopen ook rond in jullie digitale kaart.

Probeer de handlangers te vermijden en deze crisis zo snel mogelijk tot een goed einde te brengen! Voordat jullie van start gaan zullen jullie eerst een raadsel op moeten lossen. Zodra jullie het juiste antwoord in de app invoeren verschijnt er een klok die terugloopt naar nul. Jullie krijgen een map mee met foto’s en hints en terwijl jullie de coördinaten een voor een aflopen krijgen jullie steeds meer een idee wat er moet gebeuren om de terrorist te stoppen. Jullie krijgen extra opdrachten en hints naarmate de klok dichter bij de 0 komt. Wie verijdeld als eerste de aanval? Wie verslaat als eerste deze outdoor escaperoom?

14:30 – 15:00 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
15:00 – 18:00 Outdoor escaperoom
18:00 – 20:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Outdoor escaperoom kan op elke locatie in Nederland worden geboekt. Voor veel plaatsen hebben we locatie gebonden opdrachten of weetjes in het spel zitten zodat u ook nog wat meepikt van de plaats waar u zich bevindt.

Liever een citygame (gps spel) op eigen terrein of een unieke locatie in de natuur? We maken met liefde een citygame op maat waarbij u zelfs inspraak kunt krijgen in de opdrachten, foto’s en video’s die uw gasten te zien krijgen!

Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE CITYGAME?

VRAAG EEN OFFERTE AAN