PAALDANS WORKSHOP

Paaldansen is een leuke sexy workout waarbij strakke billen, benen en armen gegarandeerd zijn!

Tijdens een lesje paaldansen leer je je verleidelijk te bewegen in en om de paal en de meeste zullen zelfs ondersteboven kunnen hangen als een echte professional!

Gooi je haar los en je benen in de lucht, ben jij een verborgen natuurtalentje?

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO PAALDANS WORKSHOP

Heb jij altijd al bovenin een paal willen hangen en ben je op zoek naar een super leuke workout voor jouw vriendinnengroep, collega’s of vrijgezellenfeest?

Tijdens de Paaldans workshop leer je super verleidelijk in de paal te klimmen, sexy floorworks uitoefenen en zul je bovendien veel lol hebben tijdens de uitvoering!

Jullie instructrice heeft jarenlange ervaring en zal de les aanpassen aan het niveau van de deelnemers en de groep. Jullie leren verschillende moves en jullie mogen uiteraard zo ver gaan als jullie zelf willen. Onze instructrice kan zowel de basisprincipes als de moves met een hoge moeilijkheidsgraad aan jullie leren, dit ligt aan jullie eigen ambitie!

Wie van jullie heeft de beste skills en ontpopt zich als een ware paaldanseres? Vanaf nu kunnen jullie moeiteloos elke man verleiden met jullie nieuwe kunsten. Maar dit is vast niet de reden waarom jij dit een geschikt uitje vindt. Jullie zullen onderling de grootste lol hebben en daar gaat het immers om!

Tip! Deze workshop is ontzettend leuk voor een vrijgezellenfeestje of vriendinnenuitje!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Paaldansen
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Deze dansschool ligt in hartje Den Haag en heeft een gezellige ruimte met spiegels en een leuke bar waaraan je even pauze kunt houden. Hier wordt ook je welkomstdrankje geserveerd. Ook is er een kleedruimte aanwezig waar je veilig je spullen op kan bergen.

Deze locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer vanuit Scheveningen of Centraal Station.

Alle materialen die wij gebruiken voor onze workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE WORKSHOP?

VRAAG EEN OFFERTE AAN