PERCUSSIE WORKSHOP

De Percussie workshop is een activiteit waar jullie gegarandeerd een glimlach van op jullie gezicht krijgen!

Onze swingende instructeur zorgt met een hoop humor dat zelfs de meest a-ritmische personen nog in de maat kunnen blijven.

Boeken jullie deze workshop vol swingende beats? Wie is die king of the BONGO?

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO PERCUSSIE WORKSHOP

De Percussie workshop is een perfecte activiteit om iedereen helemaal gemotiveerd te krijgen voor de rest van de dag! Leuk bijvoorbeeld om een groepsuitje mee te beginnen of in de pauze van een lange vergadering om even alles los te laten en op te laden voor deel twee van de dag.

Onze swingende percussie docent zorgt dat iedereen in een kring zit en elkaar goed kan zien. Alle deelnemers krijgen een djembe, trommel of ander instrument en gaan eerst proberen ritme te houden. De percussie workshop is echt voor iedereen dus zelfs de meest a-ritmische onder jullie moeten het instrument onder de knie krijgen. Jullie beginnen dus met ritme houden en bouwen steeds verder uit naar een volledig drumorkest. De percussie workshop werkt heel opzwepend en onze percussie expert weet met veel enthousiasme iedereen mee te krijgen in de swingende beats!

Tip! Even alles eruit gooien op de drums en trommels tijdens een percussie workshop is een van onze leukste teambuilding activiteiten. Het is een perfecte activiteit tijdens een bedrijfsuitje.

De percussie workshop bestaat uit meerdere soorten trommels, djembe’s en andere instrumenten. Bij elke stoel staat een instrument dus zorg dat je een leuke plek uitzoekt. De workshop start met een kleine introductie in de instrumenten en ritmes die jullie gaan spelen.

Jullie starten met simpele ritmes om de maat te houden met de hele groep tegelijk. Vervolgens gaan jullie verschillende partijen inspelen om gezamenlijk tot een ritmisch geheel te komen. De focus ligt op dynamiek en plezier maken. Er wordt uiteraard op het niveau van de groep ingespeeld zodat zelfs de Nederlands kampioen uit de maat dansen gewoon mee kan komen met de percussie workshop. Jullie worden gedurende de workshop meegenomen in de swingende beats van de djembe’s en trommels. Het geeft een heerlijk gevoel om met een grote groep samen een ritme te spelen. Dit werkt opzwepend en versterkt het teamgevoel. Zien jullie jezelf al zitten tijdens jullie teamuitje, familieweekend, bedrijfsuitje? Wie is die king of the bongo uit jullie groep?

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Percussie workshop
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

De percussie workshop kan bijna op iedere locatie in Nederland worden geboekt.
Wilt u de workshop liever op uw eigen terrein boeken dan komen we gewoon naar u toe!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE WORKSHOP?

VRAAG EEN OFFERTE AAN