ONVERGETELIJK PERSONEEELSFEEST ORGANISEREN

PERSONEELSFEEST

Ben je op zoek naar leuke ideeën voor jullie personeelsfeest? Of de focus nu vooral ligt op teambuilding, een gezellige borrel of creatieve middag, bij Sharp events ben je verzekerd van een gezellig uitje. Wij hebben een breed aanbod aan spannende activiteiten en hebben daarnaast een goede samenwerking met diverse leuke locaties langs de Nederlandse kust en omliggende steden. Al onze activiteiten zijn te combineren met een lekkere lunch, een diner of een feestavond inclusief DJ op een leuke locatie of op een eigen locatie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een gezellig personeelsfeest? Neem gerust contact met ons op!

STRANDACTIVITEITEN

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN

ACTIVITEITEN PERSONEELSFEEST

Voor jouw personeelsfeest kan je kiezen uit een groot aantal verschillende soorten activiteiten. Zo zijn onze strandactiviteiten erg populair bij personeelsfeesten, ook de originele wateractiviteiten vallen erg in de smaak. Een andere populaire activiteit voor een personeelsfeest op locatie is vaak één van onze unieke workshops of één van de spannende citygames die wij aanbieden. Natuurlijk is het leuk om meerdere activiteiten te combineren, dit zorgt voor een volle planning vol met plezier voor het personeel.

Achteraf de dag afsluiten met één van de aangeboden diners? Goed plan! Het ook nog eens mogelijk om de dag af te sluiten met een knallende feestavond met heerlijke drankjes en goeie muziek!

FOODIES EN FIJNPROEVERS

verjaardagsfeest

origineel personeelsfeest

Om jouw personeelsfeest nóg origineler te maken kan je kiezen voor een thema personeelsfeest. Maar wat houdt dat precies in? Wanneer je kiest voor een thema feest wordt alles tijdens dit feest teruggekoppeld aan het thema. Zo wordt de decoratie volledig aangepast, maar ook de hapjes, drankjes en activiteiten zullen bijpassend worden gemaakt. Het personeel past zijn of haar outfit uiteraard ook aan aan het thema! Hoe het feest dus wordt aangekleed is volkomen afhankelijk van het door jou gekozen thema.


Neem gerust contact met ons op voor leuke en originele ideeën voor jouw thema personeelsfeest!

WORKSHOPS

personeelsfeest op eigen locatie

Een personeelsfeest organiseren op eigen locatie? Sharp Events kan dit gedeeltelijk of volledig voor je overnemen. 
Wij kunnen ieder gewenst onderdeel in handen nemen, denk hierbij aan de activiteiten voor het personeelsfeest, de catering, de decoratie of het organiseren van de complete feestavond. Wij nemen ons eigen materiaal mee naar jouw locatie waar wij vervolgens de taken zullen uitvoeren die jij ons hebt overhandigd.
Wat het ook is, wij kunnen dit voor jou regelen, niks is ons te gek! 

CITYGAMES

personeelsfeest met overnachting

Wanneer je ervoor hebt gekozen om aan het eind van de dag lekkere drankjes klaar te laten zetten voor al het personeel, dan raden wij aan om van te voren een overnachting bij te boeken. Op deze manier kan het personeel onbezorgd genieten van de drankjes, want zij hoeven hierna niet nog naar huis te rijden.

WIND EN WATER

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!