personeelSfeest

Ben je op zoek naar leuke ideeën voor jullie personeelsfeest? Of de focus nu vooral ligt op teambuilding, een gezellige borrel of creatieve middag, bij Sharpevents ben je verzekerd van een gezellig uitje! Enthousiast geworden? Bekijk dan onze leukste ideeën voor een personeelsfeest en neem contact met ons op!

LEUKSTE personeelsfeest ideeën

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL personeelsfeest

Voor jouw personeelsfeest kan je kiezen uit een groot aantal verschillende soorten activiteiten. Zo zijn onze strandactiviteiten erg populair bij personeelsfeesten, ook de originele wateractiviteiten vallen erg in de smaak. Een andere populaire activiteit voor een personeelsfeest op locatie is vaak één van onze unieke workshops of één van de spannende citygames die wij aanbieden. Natuurlijk is het leuk om meerdere activiteiten te combineren, dit zorgt voor een volle planning vol met plezier voor het personeel.  Achteraf de dag afsluiten met één van de aangeboden diners? Goed plan! Het is ook nog eens mogelijk om de dag af te sluiten met een knallende feestavond met heerlijke drankjes en goeie muziek!

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke personeelsfeesten samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF personeelsfeest

Vorige
Volgende

Een avondvullend personeelsfeest

Je kunt bij ons niet alleen overdag terecht voor activiteiten voor je personeelsfeest maar je kunt aansluitend er ook voor kiezen om een diner of avondprogramma te organiseren. Tijdens het diner kun je bijvoorbeeld een dankwoord of speech geven om daarna de groep te entertainen met een feestavond. Laat je wegblazen door een live band of kom in de festivalsferen met een DJ! Wat dacht je van spectaculaire vuurshows of goochelaars, niets is te gek en alles is mogelijk!

workshop ideeën voor PERSONEELSfeest

Vorige
Volgende

Locaties voor uw PERSONEELSfeest

Bij de keuze voor een locatie voor uw personeelsfeest denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie personeelsfeest. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES PERSONEELSfeest

Vorige
Volgende

personeelsfeest met thema

Om jouw personeelsfeest nóg origineler te maken kan je kiezen voor een thema personeelsfeest. Maar wat houdt dat precies in? Wanneer je kiest voor een thema feest wordt alles tijdens dit feest teruggekoppeld aan het thema. Zo wordt de decoratie volledig aangepast, maar ook de hapjes, drankjes en activiteiten zullen bijpassend worden gemaakt. Het personeel past zijn of haar outfit uiteraard ook aan aan het thema! Hoe het feest dus wordt aangekleed is volkomen afhankelijk van het door jou gekozen thema. Neem gerust contact met ons op voor leuke en originele ideeën!

personeelfeest op eigen locatie

Een personeelsfeest organiseren op eigen locatie? Sharp Events kan dit gedeeltelijk of volledig voor je overnemen. Wij kunnen ieder gewenst onderdeel in handen nemen, denk hierbij aan de activiteiten voor het personeelsfeest, de catering, de decoratie of het organiseren van de complete feestavond. Wij nemen ons eigen materiaal mee naar jouw locatie waar wij vervolgens de taken zullen uitvoeren die jij ons hebt overhandigd. Wat het ook is, wij kunnen dit voor jou regelen, niks is ons te gek! 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een personeelsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor personeelsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een personeelsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw personeelsuitje behouden blijft!

IDEEEN VOOR EEN PERSONEELSfeest MET OVERNACHTING

Wanneer je ervoor hebt gekozen om aan het eind van de dag lekkere drankjes klaar te laten zetten voor al het personeel, dan raden wij aan om van te voren een overnachting bij te boeken. Op deze manier kan het personeel onbezorgd genieten van de drankjes, want zij hoeven hierna niet nog naar huis te rijden.

BEREIKBAARHEID LOCATIE

Sharpevents denkt verder dan alleen het evenement zelf en dat betekend dat onder andere de bereikbaarheid van de locatie goed moet zijn. Is er genoeg parkeergelegenheid en zijn er speciale touringbus parkeerplaatsen? Kom je er makkelijk met het openbaar vervoer en is het hotel goed te bereiken na het feest? We denken vanaf alle kanten met je mee voor een waterdicht plan voor je personeelsfeest!