Personeelsfeest

Klaar om het ultieme personeelsfeest te plannen dat iedereen zal bijblijven? Super, want op deze pagina wachten meer dan 100+ bruisende ideeën voor jouw volgende personeelsfeest! Van creatieve workshops tot spannende quizzen, de inspiratie is eindeloos. En of je nou zin hebt in een relaxed personeelsuitje of juist een actief dagje met outdoor activiteiten, hier vind je precies wat je zoekt!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als u kiest voor Sharp Events, dan kiest u voor 100% zorgeloos een personeelsfeest organiseren. Wij helpen u met het regelen van:

Gregor plant uw personeelsfeest

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Personeelsfeesten gingen je voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Origineel personeelsfeest

Een origineel personeelsfeest organiseren is dé manier om je team echt te verrassen en samen onvergetelijke herinneringen te creëren. Weg van de standaard borrels en etentjes, denk aan een belevenis die spreekt tot de verbeelding van iedereen. Het geheim? Luister naar wat je team uniek maakt en speel hierop in. Het gaat erom dat je iets kiest wat men niet snel vergeet, iets dat verhalen creëert. Bij een origineel personeelsfeest staat verbinding centraal; het brengt mensen dichter bij elkaar door gedeelde, unieke ervaringen. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van om deel uit te maken van een goed verhaal?

Top ideeen voor een onvergetelijk personeelsfeest

Activiteiten zijn het hart van elk personeelsfeest, ze brengen energie, verbinding en onvergetelijke momenten. Maar wat maakt een activiteit niet alleen leuk, maar ook memorabel? Het gaat om creativiteit, inclusiviteit en soms een vleugje avontuur. Denk aan een toffe Energizer of een outdoor escape room die teams uitdaagt samen te werken onder druk, een improvisatieworkshop die iedereen uit hun comfortzone haalt. Misschien is een teambuilding activiteit in de buitenlucht of op het water net wat je nodig hebt om de banden aan te halen.

boot-varen-2

Jouw gids voor het ideale personeelsfeest

Bij het organiseren van het ideale personeelsfeest is een persoonlijke touch essentieel. Daarom staat Sharp Events altijd voor je klaar om je te helpen met het plannen van een onvergetelijke ervaring. Ons team biedt een breed scala aan activiteiten, perfect afgestemd op jouw wensen en doelen. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke uitjes, culinaire workshops of een feestavond, wij hebben iets voor elk team. En we zijn er niet alleen tijdens kantooruren; ons team is beschikbaar van maandag tot en met zondag, tussen 09:00 en 22:00 uur, om je van persoonlijk advies te voorzien via +31 8 52007882.

Waarom Sharpevents inschakelen voor jouw personeelsfeest?

Door SharpEvents in te schakelen voor je personeelsfeest, krijg je een soepel georganiseerd en onvergetelijk evenement zonder de stress van het plannen. We luisteren naar wat jij wilt, vinden de perfecte locatie en zorgen dat alles van begin tot eind goed verloopt. Dit alles terwijl we binnen je budget blijven. Kortom, SharpEvents maakt het organiseren van je personeelsfeest makkelijk en zorgt voor een feest waar iedereen van geniet.

 • Eenvoud en professionaliteit: Wij nemen alle zorgen uit handen, waardoor je moeiteloos en zonder stress een professioneel personeelsuitje kunt organiseren.
 • Scherpe prijzen: Onze missie is om je vlot een gepersonaliseerde offerte te presenteren die aansluit bij jouw budget.
 • Op maat gemaakte activiteiten: Selecteer uit een breed aanbod van meer dan 100 activiteiten, die we moeiteloos kunnen afstemmen op jouw unieke voorkeuren.
 • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw uitje.
 • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
 • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
 • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We hebben altijd een plan b klaarliggen om eventuele hobbels glad te strijken.
boot-varen-2

Hoe zorg je voor een leuke sfeer?

Het creëren van de perfecte sfeer op een personeelsfeest draait om meer dan muziek en decor. Het gaat over het erkennen van teamdynamiek en elkaar waarderen. Kies een locatie die aanvoelt als een ontsnapping, gebruik zachte verlichting en comfortabele zitplekken, en voeg interactieve elementen zoals een wensboom of fotobooth toe. Een inclusief menu en een doordachte afspeellijst versterken de sfeer, terwijl een moment van waardering voor ieders inzet de avond speciaal maakt. Zo bouw je aan een sterker en hechter team. 

Eten en drinken

Bij het organiseren van een personeelsfeest speelt de keuze voor voeding en drank een cruciale rol in het algehele succes van het evenement. Het geheim? Variatie en inclusiviteit. Zorg ervoor dat je cateringopties aanbiedt die voor iedereen wat wils bevatten, van vegetarische en veganistische gerechten tot glutenvrije opties. Dit toont niet alleen respect voor de diverse voorkeuren en behoeften binnen je team, maar verzekert ook dat niemand zich buitengesloten voelt. Zoek je een uniek diner kijk dan veen naar onze themadiners!

De perfecte locatie

Bij het vinden van de perfecte locatie voor je personeelsfeest, zetten we onze unieke samenwerkingen met restaurants en cafés door het hele land in. Dit netwerk stelt ons in staat om een breed scala aan sferen en settings te bieden; of je nu kiest voor een chic diner, een casual borrel of juist een culinaire workshop of proeverij zoekt, we kunnen overal komen. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om een locatie te kiezen die niet alleen aansluit bij de wensen van je team, maar ook bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring.

Zo vind je de perfecte locatie

Bij het selecteren van de ideale locatie voor je evenement, draait alles om jouw visie en hoe wij die kunnen verwezenlijken. Neem contact met ons op, We luisteren naar je wensen, adviseren op basis van onze ruime ervaring en bieden toegang tot een breed scala aan locaties. Om je keuze te vergemakkelijken, verstrekken we brochures met details over menu’s en faciliteiten. Daarnaast nodigen we je uit voor een bezoek aan potentiële locaties om de sfeer ter plekke te ervaren. Door jouw inzichten te combineren met onze expertise, vinden we samen de perfecte plek voor een onvergetelijk evenement. Wij komen op deze locaties:

Jouw personeelsfeest checklist 

 1. Doelstelling bepalen: Wat wil je bereiken? Team building, ontspanning, of viering van een mijlpaal
 2. Budget opstellen: Bepaal hoeveel je kunt en wilt uitgeven.
 3. Datum en locatie kiezen: Zorg voor een datum die voor iedereen werkt en een locatie die aansluit bij het thema van je feest.
 4. Gastenlijst samenstellen: Wie zijn uitgenodigd?
 5. Catering regelen: Zorg voor een variëteit aan eten en drinken dat past bij de smaak van je team.
 6. Entertainment en activiteiten plannen: Kies voor activiteiten die bijdragen aan het doel van je evenement.

Personeelsfeest en WKR

Bij het organiseren van een personeelsfeest is het belangrijk rekening te houden met de Werkkostenregeling (WKR). Deze regeling geeft werkgevers de mogelijkheid om onbelaste vergoedingen aan werknemers te verstrekken, maar stelt wel grenzen aan het totale bedrag dat belastingvrij mag worden besteed. Personeelsfeesten op de werkplek vallen doorgaans buiten de WKR en worden niet als loon beschouwd, waardoor ze onbelast blijven. Echter, wanneer je een feest buiten de werkplek organiseert, kunnen de kosten hiervan wel ten laste van de vrije ruimte van de WKR komen. Het is daarom essentieel om goed in kaart te brengen hoe het personeelsfeest past binnen jouw beschikbare WKR-budget. Door zorgvuldige planning kun je optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die de WKR biedt, zonder onverwachte belastingheffingen. Sharp Events kan je adviseren hoe je een fantastisch personeelsfeest organiseert binnen de kaders van de WKR, zodat je zowel aan de fiscale regels voldoet als een memorabel evenement voor je team neerzet.

De Voor- en Nadelen van een Personeelsfeest op Locatie

Het organiseren van een personeelsfeest op een externe locatie brengt een mix van voordelen en nadelen met zich mee. Aan de ene kant biedt het de kans op een frisse, nieuwe omgeving die de sfeer en teamdynamiek positief kan beïnvloeden, zonder de afleidingen van de werkplek. Het kan ook de waardering van medewerkers verhogen door ze een unieke ervaring te bieden. Aan de andere kant kan het plannen van een evenement buiten de werkplek logistieke uitdagingen en hogere kosten met zich meebrengen. 

Op locatie of juist niet, wij zorgen voor de leukste personeelsuitjes!

Sharp Events maakt het makkelijk. Of je nu kiest voor een gezellig samenzijn op kantoor of een spannend uitje ergens anders, wij regelen een personeelsfeest dat iedereen bijblijft. We hebben ervaring met allerlei soorten evenementen, groot of klein, en weten precies hoe we jouw bedrijfscultuur en wensen kunnen laten terugkomen in elk aspect van het feest. Of het nu gaat om een relaxed diner of leuke teamactiviteiten, Sharp Events zorgt voor alles. Jij hoeft alleen maar te genieten samen met je collega’s.

Top 10 personeelsfeesten 2024

1000+ personeelfeesten gingen je al voor!

Elke personeelsgroep, van compacte teams tot grote bedrijven, heeft door onze inzet voor persoonlijke benadering, creatieve ideeën en naadloze planning onvergetelijke tijden beleefd met onze personeelsuitjes.

Deze evenementen zorgden niet alleen voor blijvende herinneringen, maar hielpen ook om de teamband te versterken, nieuwe perspectieven te verkennen en successen samen te vieren.

Jouw team kan de nieuwste aanwinst zijn in onze groeiende familie van klanten die hebben genoten van een personeelsuitje dat echt speciaal en uniek is.

arrangementen personeelsfeest

Begin met het vaststellen van het doel van het feest en stel een planningsteam samen. Dit helpt bij het bepalen van de toon en omvang van het evenement.

Bepaal eerst de financiële middelen die beschikbaar zijn voor het evenement. Overweeg alle mogelijke kostenposten, zoals locatie, catering, entertainment en decoraties, en verdeel het budget dienovereenkomstig.

Overweeg de grootte van het evenement, de toegankelijkheid voor alle medewerkers en de geschiktheid voor geplande activiteiten. De locatie moet het thema van het feest ondersteunen en binnen het budget passen.

Kies activiteiten die teambuilding bevorderen, inclusief zijn en aansluiten bij de interesses van je medewerkers. Populaire opties zijn workshops, sportactiviteiten, en interactieve games.

Zorg voor een inclusieve sfeer door rekening te houden met dieetwensen, toegankelijkheidsopties en een divers aanbod aan activiteiten zodat er voor elk wat wils is.

Maak gebruik van interne communicatiekanalen, zoals e-mail, intranet of fysieke uitnodigingen. Het is belangrijk om de details ruim voor het evenement te communiceren en regelmatig updates te verstrekken.

Sharpevents helpt jullie hierbij! Vraag ons naar de mogelijkheden.