Personeelsuitje amsterdam 

Ben je op zoek naar het perfecte personeelsuitje in Amsterdam? Zoek niet verder! Wij zijn dé experts op het gebied van het organiseren van het ultieme personeelsuitje in Amsterdam, waarbij elk detail zorgvuldig wordt overwogen om aan jouw wensen te voldoen. Ons doel is om een onvergetelijke ervaring te creëren, zonder dat we ons beperken tot standaard activiteiten. Of je nu een inspirerend teamuitje wilt of op zoek bent naar unieke activiteiten die iedereen dichter bij elkaar brengen, wij maken van elk personeelsuitje in Amsterdam een succesverhaal!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als u kiest voor Sharp Events, dan kiest u voor 100% zorgeloos een personeelsuitje in Amsterdam organiseren. Wij helpen u met het regelen van:

Greg plant uw personeelsuitje!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Personeelsuitjes gingen u voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Origineel Personeelsuitje in Amsterdam

Zet je schrap voor een origineel personeelsuitje in Amsterdam dat alle verwachtingen overtreft! Hier, op deze pagina, wachten meer dan 100+ leuke activiteiten op jou en je team, klaar om gepersonaliseerd te worden. We duiken diep in jullie wensen en verwachtingen om elk onderdeel van de activiteit op maat te maken, zodat het perfect bij jullie past. Met enthousiasme en passie werken we aan een programma dat net zo uniek is als jullie team zelf. Laat ons je gids zijn naar een onvergetelijke ervaring in het hart van Amsterdam, waar elk personeelsuitje een avontuur op maat wordt!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

 

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel personeelsuitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw personeelsuitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie personeelsuitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 personeelsuitje activiteiten 2024

1000+ Personeelsuitjes gingen u al voor!

Elk van de bedrijfsgroepen die u voorging, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Personeelsuitje met eten of borrel

Om een personeelsuitje in Amsterdam te boeken, vul je eenvoudig het aanvraagformulier op onze website in of neem je rechtstreeks contact met ons op via e-mail of telefoon. We helpen je graag verder met het plannen van een onvergetelijke dag.

Na het indienen van je aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken en het uitje verder te plannen. We sturen je een voorstel op maat, inclusief alle details en prijzen.

Amsterdam is prachtig, weer of geen weer, maar bij slecht weer zorgen we altijd voor een geschikt alternatief. Veel van onze activiteiten kunnen binnen plaatsvinden of aangepast worden aan de weersomstandigheden.

We kunnen uitjes organiseren voor elke groepsgrootte, van kleine teams tot grote bedrijven. Voor specifieke activiteiten kan een minimum of maximum aantal deelnemers gelden, maar we vinden altijd een passende oplossing voor jouw groep.

Onze annuleringsvoorwaarden variëren afhankelijk van de aard en omvang van het geboekte uitje. We adviseren je om onze algemene voorwaarden te lezen of direct contact met ons op te nemen voor meer informatie over jouw specifieke situatie.

Zeker, we kunnen educatieve elementen integreren in jullie personeelsuitje. Of het nu gaat om workshops, rondleidingen of andere leerzame activiteiten, we zorgen voor een verrijkende ervaring.