personeelSUITJE Amsterdam

Op zoek naar een personeelsuitje in Amsterdam? Op deze pagina vind de de meest geboekte en leukste activiteiten in onze sfeervolle hoofdstad in samenwerking met de gezelligste restaurantjes en barretjes aan de grachten! Enthousiast geworden? Kijk dan verder!

LEUKSTE personeelsuitje ideeën In AMSTERDAM

EEN ORIGINEEL personeelsuitje IN AMSTERDAM

Krijgt u de taak om het meest originele personeelsuitje van het jaar te organiseren, maar weet je niet waar je het zoeken moet? Laten wij nou een hele rits aan populaire activiteiten voor een geslaagd personeelsuitje op een rij hebben! Ga de competitie aan door die ene kantoor vete voor altijd uit de lucht te halen tijdens een sportieve activiteit! Shake je eigen zomerse mojito tijdens een leuk workshop of vind een andere workshop die bij jullie personeelsuitje past! Zijn jullie echte dappere dodo’s en wel in voor een geintje? Test je heldhaftigheid dan tijdens één van de citygames! Spoileralert: alleen voor mensen zonder schaamte!

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke personeelsuitjes in Amsterdam samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF personeelsuitje IN AMSTERDAM

Personeelsuitje met teambuilding IN AMSTERDAM

Een personeelsuitje is een perfecte gelegenheid om de teambuilding binnen jullie groep eens onder de loep te leggen. Zijn er nog elementen waar jullie aan willen werken en willen verbeteren? Denk aan een betere samenwerking, een fijne onderlinge sfeer, communicatie of wederzijds vertrouwen. Met dat in gedachte hebben wij een tal van goede teambuildingactiviteiten die daarvoor ingezet kunnen worden! Eén van de populairste spellen is de Expeditie Robinson. Dit avontuurlijke spel bestaat uit verschillende onderdelen net zoals op tv! Wie is er goed in balans? Wie is de fijnproever? En wie is de man of vrouw van de weetjes?! Doorsta met samenwerken de zenuwslopende challenges en elimineer jullie team door naar het winnende eiland!

workshop ideeën voor PERSONEELSUITJE IN AMSTERDAM

Locaties voor uw PERSONEELSUITJE IN AMSTERDAM

Bij de keuze voor een locatie voor uw personeelsuitje in Amsterdam denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie personeelsuitje in Amsterdam. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES PERSONEELSUITJE IN amsterdam

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR PERSONEELSUITJE in amsterdam?

Op zoek naar een indoor personeelsuitje in de koudere jaargetijden? Wij vinden dat de winter ook gezellig kan zijn! In samenwerking met de meest sfeervolle locaties toveren we jullie locatie binnen no-time om tot een waar winterwonderland. Wil je het jaar goed met elkaar afsluiten en breekt de kerstperiode zich aan? Goede redenen om een feestje te plannen! Kom in de vervroegde kerstsfeer door een Christmas Bingo, Snowlympics of Apres Ski Olympics met je team te spelen! Mariah Carey jij je naar de overwinning? Kom er achter tijdens je winterse uitje!

bezienswaardigheden amsterdam

Met 180 nationaliteiten, 75 verschillende musea, 216 trams en ruim 800.000 duizend inwoners is Amsterdam een hoofdstad zoals hij moet zijn. In totaal heeft Amsterdam 165 grachten die de meest uitlopende restaurantjes en kroegjes hebben. En als klap op de vuurpijl heet Amsterdam 14 clubs waar je na een borrelavond op één van de gezellige terrasboten meteen naar binnen kan voor een avond dansen. Wil je veel van onze hoofdstad zien maar weet je niet waar je moet beginnen? Boek dan één van onze citygames en leer de stad op een leuke manier kennen!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een personeelsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor personeelsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een personeelsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw personeelsuitje behouden blijft!

PERSONEELSUITJE TIJDENS CORONA

Nu we allemaal voorzichtig willen zijn en afstand moeten houden vanwege corona zal het organiseren van een personeelsuitje moeilijker zijn dan normaal. Sharpevents gaat dan ook elke uitdaging aan en we doen ons best om jullie toch nog een leuke dag te laten beleven met een coronaproof personeelsuitje ook al houden we ons aan de richtlijnen en maatregelen van het RIVM!

IDEEEN VOOR EEN PERSONEELSUITJE MET OVERNACHTING

Komen er collega’s of werkgevers vanuit verschillende steden met eigen vervoer, OV of een touringcar? En zijn jullie van plan om na het gezellige personeelsuitje de dag af te sluiten met een diner en een borrel? Maak je dan geen zorgen over dat je nog naar huis moet rijden of hoelaat de laatste trein vertrekt en blijf overnachten tussen de grachten van Amsterdam. We werken met genoeg hotels samen die jullie team met open armen zullen ontvangen en wat past binnen elk budget!

BEREIKBAARHEID AMSTERDAM

Amsterdam is de Hoofdstad van Nederland en daarom goed te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer. Vanaf de andere grote steden in de Randstad Rotterdam, Den Haag en Utrecht reis je met het openbaar vervoer 30 t/m 50 minuten om in het centrum van Amsterdam terecht te komen. Met de auto kan je reizen naar Amsterdam van de A1 t/m de A15. De touringcars kunnen op verschillende parkeergelegenheden hun passagiers laten uitstappen buiten de stad.