personeelSUITJE Den Haag

Waarom een personeelsuitje in Den Haag? Bekijk op deze pagina de populairste uitjes in het politieke hart van Nederland! Mede door onze samenwerkingspartners kunnen we jullie personeelsuitje tot in de puntjes verzorgen en maken wij voor iedereen een op maat gemaakt plan. Bekijk alvast de leukste personeelsuitje ideeën en begin meteen met plannen!

LEUKSTE personeelsuitje ideeën Den Haag

EEN ORIGINEEL personeelsuitje Den Haag

Ben jij klaar om je collega’s te imponeren door het origineelste personeelsuitje ooit in Den Haag te plannen? Geef ze een leuke dag door unieke activiteiten uit te kiezen en zorg dat dit het uitje is waar nog lang in de kantoorgangen over na gesproken wordt! Laat de kantoorpakken en trek je sportschoenen aan tijdens een actief personeelsuitje en kijk wie er van jullie winnaarsmentaliteit heeft! Zijn jullie leergierige types? Wij hebben veel leuke workshops met een gekke twist die voor iedereen zijn weggelegd. Liever met elkaar op pad terwijl jullie de gekste opdrachten uitvoeren? Dan zijn de citygames echt iets voor jullie!

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke personeelsuitjes in Den Haag samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF personeelsuitje Den Haag

Personeelsuitje met teambuilding in Den Haag

Om elkaar beter te leren kennen of om de verbinding binnen jullie team te optimaliseren is een personeelsuitje met een teambuildingselement perfect! Speel met of tegen elkaar de meest uiteenlopende spellen en werk samen om er met de overwinning vandoor te gaan. Eén van de meest geboekte activiteiten is Expeditie Robinson. Balanseer op balken, onderscheid smaken en bouw totems om er met de winnende vlag vandoor te gaan! Wie van jullie houdt het overzicht en wie motiveert jullie door naar het einde? Alles is mogelijk en niets is zeker.. Maar alleen met samenwerken claim je de overwinning!

workshop ideeën voor PERSONEELSUITJE in Den Haag

Locaties voor uw PERSONEELSUITJE in Den Haag?

Bij de keuze voor een locatie voor uw personeelsuitje in Den Haag denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie personeelsuitje in Den Haag. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES PERSONEELSUITJE Den haag

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR PERSONEELSUITJE In Den Haag?

Regen, hagel, wind en sneeuw.. Niet echt de sfeer voor een feestje.. Maar wat als je het weer kunt gebruiken om een knus en warm indoor personeelsuitje kunt organiseren? Langlauf over de boulevard tijdens de Snowlymics of test je kennis en stem tijdens de kerstbingo! Wie zegt dat we in Nederland geen Apres Ski kunnen hebben? Wij vinden van wel! Nadert het einde van het jaar en willen jullie gezamenlijk het jaar afsluiten? Maak er dan een themafeest van en breng het team alvast in de kerstsferen! Sharpevents werkt met veel sfeervolle locaties samen en kunnen deze in een handomdraai omtoveren tot een waar winterwonderland! 

bezienswaardigheden Den Haag

Den Haag heeft veel pracht en praal en is niet voor niks ons politieke hart! Zo kun je na afloop eens op het binnenhof kijken om ministers te spotten of kun je na je georganiseerde personeelsuitje de stad in om te dansen in verschillende clubs. Op elke hoek van de straat heb je bijzondere architectuur en vind je veel hoge herenhuizen in prachtige lanen. Daarbuiten is Den Haag uniek omdat het de enige stad in de Randstad is waar je meteen aan de Noordzee zit! En vanuit de stad zit je dan ook binnen 10 minuten op het strand. Den Haag heeft veel authentieke kroegjes waar wij een goede samenwerking mee hebben en waar je na je activiteit kan aanschuiven voor een welverdiende borrel! 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een personeelsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor personeelsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een personeelsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw personeelsuitje behouden blijft!

PERSONEELSUITJE TIJDENS CORONA

Ook met afstand is er ruimte voor een feestje! Nu we al een tijdje in het nieuwe normaal leven lijkt de behoefte aan verbinding alleen maar te groeien. In deze tijd vinden wij dat het nog belangrijker is om met een gezellige dag te werken aan de connectie binnen jullie team! Laat je Teams account thuis en klets weer eens in het echt met je collega’s onder het genot van een biertje of frisje! Sharpevents kan jullie personeelsuitje geheel coronaproof organiseren met de dan geldende maatregelen en richtlijnen van het RIVM.

IDEEEN VOOR EEN PERSONEELSUITJE MET OVERNACHTING

Komen er collega’s of opdrachtgevers van ver en willen jullie geen zorgen over het vervoer terug naar huis? Dan is een overnachting een aansluitende oplossing! Den Haag heeft veel mooie hotels en hostels in elk budget en wij kunnen jullie de juiste accommodaties aanbevelen. Neem contact op met onze eventplanners en we helpen je graag op weg!

BEREIKBAARHEID Den Haag

Den Haag is van alle hoeken uit het land goed aan te rijden. De stad wordt omringt door de (snel)wegen A12, A4, N211 en de N44 die weer in verbinding staan met andere steden. Komen jullie met het OV? Zowel op Centraal Station als Holland Spoor rijden er treinen en bij beide kun je de tram/bus nemen naar het centrum. Willen jullie meerdere plekken in Den Haag zien? Koop dan een dagkaart en reis de hele dag door onze Hofstad!