personeelSUITJE Leiden

Waarom een een personeelsuitje in Leiden? Met de unieke locaties waarmee wij samen werken garanderen wij het leukste personeelsuitje ooit! Kijk hier voor de leukste personeelsuitjes ideeën om in Leiden te doen. 

LEUKSTE personeelsuitje ideeën in Leiden

EEN ORIGINEEL personeelsuitje in Leiden

Een keer wat anders doen met je collega’s en dat meteen origineel willen aan pakken? Ons motto is niet voor niets “kan niet, bestaat niet!” In Leiden heb je te maken met een hoop gezelligheid en sfeervolle locaties, oftewel de perfecte combo voor een geslaagd origineel  personeelsuitje! Laat al je creativiteit eruit springen tijdens een van onze leuke workshops! Liever het wat actiever aanpakken? Wat dacht je van sumo worstelen op het strand als een actief personeelsuitje! Of lekker de dag doorbrengen in deze grachtenstad  met hilarische citygames? 

Een keer wat anders doen met je collega’s en dat meteen origineel willen aan pakken? Ons motto is niet voor niets “kan niet, bestaat niet!” In Leiden heb je te maken met een hoop gezelligheid en sfeervolle locaties, oftewel de perfecte combo voor een geslaagd origineel  personeelsuitje! Laat al je creativiteit eruit springen tijdens een van onze leuke workshops! Liever het wat actiever aanpakken? Wat dacht je van sumo worstelen op het strand als een actief personeelsuitje! Of lekker de dag doorbrengen in deze grachtenstad  met hilarische citygames? 

actieF personeelsuitje in Leiden

Personeelsuitje met teambuilding in leiden

Niks is beter dan collega’s die op elkaar inspelen en samenwerken. Versterk de band met andere collega’s tijdens ee van onze te gekke personeelsuitjes waar word gewerkt teambuilding.

workshop ideeën voor PERSONEELSUITJE in leiden

Locaties voor uw PERSONEELSUITJE in leiden?

Bij de keuze voor een locatie voor uw personeelsuitje in Leiden denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie personeelsuitje in Leiden. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES PERSONEELSUITJE leiden

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR PERSONEELSUITJE in leiden?

Is de kou niets voor jou en wil je liever een indoor personeelsuitje? Sharpevents werkt met de leukste en meest sfeervolle locaties in Leiden! Kom in de kerststemming met een van onze kerstthema personeelsuitjes, zoals de snowlympics of de apres ski olympics. Voor ieder zit er wel wat bij!

bezienswaardigheden Leiden

Genoeg zien en te doen willen hebben tijdens je gps spel in Leiden? Historisch als hilarisch zit je in Leiden altijd goed! Met de vele gezellige eettentjes, kroegen en cafe’s kan je een hele dag hier door. Boek een van onze citygames, bezoek de interessante monumente en zie deze mooie Sleutelstad van een andere kant. 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een personeelsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor personeelsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een personeelsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw personeelsuitje behouden blijft!

PERSONEELSUITJE TIJDENS CORONA

Te lang achter je bureau gezeten en er even uit willen? Corona houdt ons niet meer tegen! Doordat wij rekening houden met de huidige maatregelen en richtlijnen van het RIVM is het voor Sharpevents nog steeds mogelijk om personeelsuitjes op afstand te kunnen bieden. Zien wij jou gauw?

IDEEEN VOOR EEN PERSONEELSUITJE MET OVERNACHTING

Komen je collega’s van ver of wil je je niet zorgen maken wie er de BOB  moet zijn van de groep? Een personeelsuitje met overnachting is dan de oplossing! Het is niet alleen de perfecte afsluiter maar zo leer je ook de sfeervolle setting van Leiden kennen in de avond. Wij werken met genoeg hotels en hostels samen om binnen jouw budget de juiste te kunnen adviseren!

BEREIKBAARHEID leiden

Centraler dan Leiden kan eigenlijk niet. Met het openbaar vervoer is Leiden goed te bereiken. Binnen een half uur ben je in Amsterdam en vanaf Den Haag ben je binnen tien minuutjes in Leiden met de trein. Vanuit Leiden Centraal ben je in no-time in de binnenstad. Ook met eigen vervoer kom je makkelijk in Leiden. Er zijn genoeg parkeergelegenheden te vinden voor zowel auto’s als touringcars.