Personeelsuitje Leiden

Klaar voor een onvergetelijk personeelsuitje in Leiden? Met onze tientallen actieve spellen en leuke workshops zit je gegarandeerd goed! Maar dat is nog niet alles: we kunnen zelfs een citygame compleet op maat maken, perfect passend bij jouw bedrijf. Stel je voor, jullie eigen avontuur dwars door de historische straten van Leiden, ontworpen om niet alleen plezier te hebben maar ook de teamspirit te versterken. Met onze activiteiten en teambuilding ervaringen zorgen we ervoor dat jullie personeelsuitje niet alleen leuk, maar ook onvergetelijk wordt!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als u kiest voor Sharp Events, dan kiest u voor 100% zorgeloos een personeelsuitje in Leiden organiseren. Wij helpen u met het regelen van:

Greg plant uw personeelsuitje!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Personeelsuitjes gingen u voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

De leukste ideeën voor personeelsuitjes in Leiden

Op zoek naar de meest hilarische personeelsuitjes in Leiden? Wij zijn je ultieme gids met meer dan 100 originele activiteiten op onze pagina, speciaal ontworpen om elk personeelsuitje onvergetelijk te maken! Hoewel we hier geen specifieke activiteiten benoemen, beloven we een breed scala aan opties die iedereen zal verrassen en vermaken. Onze collectie van prachtige en out of the box locaties stelt ons in staat om voor elke groep een op maat gemaakt programma te creëren, perfect afgestemd op jullie wensen en behoeften. Laat ons de magie verzorgen en geniet van de beste personeelsuitjes in Leiden, waarbij plezier en teambuilding centraal staan!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

 

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel personeelsuitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw personeelsuitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie personeelsuitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 personeelsuitje activiteiten 2024

1000+ Personeelsuitjes gingen u al voor!

Elk van de bedrijfsgroepen die u voorging, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

Personeelsuitje met eten of borrel

Leiden, met zijn rijke geschiedenis, prachtige grachten en levendige culturele scene, biedt een unieke achtergrond voor elk personeelsuitje. Het is de perfecte plek om samen te komen, te ontspannen en nieuwe energie op te doen.

Zeker, Leiden heeft een breed scala aan mogelijkheden die geschikt zijn voor zowel kleine groepen als grote teams, waardoor iedereen een persoonlijke en gedenkwaardige ervaring kan hebben.

Leiden is gemakkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto. De stad beschikt over uitstekende treinverbindingen en goede parkeermogelijkheden.

Absoluut, Leiden heeft een breed aanbod aan restaurants en cateringservices die kunnen voldoen aan diverse dieetwensen en voorkeuren.

We adviseren om zo vroeg mogelijk te boeken, vooral als je plant tijdens populaire perioden of specifieke evenementen in de stad.

Voor meer informatie of om je personeelsuitje in Leiden te boeken, kun je direct contact met ons opnemen via onze website, per e-mail of telefonisch. Ons team staat klaar om je te helpen een onvergetelijke ervaring te plannen.