Personeelsuitje  utrecht

Ben je op zoek naar een onvergetelijk personeelsuitje in het hart van Nederland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met meer dan 100 leuke activiteiten om uit te kiezen, plus 10 exclusieve ervaringen speciaal ontworpen voor onze pagina, zit er gegarandeerd iets bij dat perfect aansluit bij jouw team. Maar dat is nog niet alles! We zijn gepassioneerd over het creëren van een programma op maat, speciaal voor jou. Elk activiteitenprogramma dat we samenstellen is uniek, zodat jouw personeelsuitje in Utrecht niet alleen leuk, maar ook onvergetelijk wordt. Laat ons de magie voor je werken en geniet van een dag vol plezier en teambuilding!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als u kiest voor Sharp Events, dan kiest u voor 100% zorgeloos een personeelsuitje in Utrecht organiseren. Wij helpen u met het regelen van:

Greg plant uw personeelsuitje in Utrecht!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Personeelsuitjes in utrecht gingen u voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

De leukste ideeën voor een personeelsuitje in Utrecht

Op zoek naar een onvergetelijk en hilarisch personeelsuitje in Utrecht? Kijk dan niet verder! Wij bieden meer dan 100 originele activiteiten die garant staan voor plezier en teambuilding. Elk van deze is zorgvuldig uitgedacht om aan jullie wensen te voldoen, zonder ook maar één saai moment. Daarnaast hebben we toegang tot meerdere prachtige en out of the box locaties in Utrecht, waardoor we voor elke groep een uniek programma op maat kunnen samenstellen. Laat ons de perfecte mix van activiteiten en locaties kiezen voor jullie personeelsuitjes in Utrecht, en bereid je voor op een ervaring die jullie team nooit zal vergeten!

Vaarplezier met de Pubquizboot of Borrelboot Utrecht

Voor een origineel en leuk personeelsuitje in Utrecht, stap aan boord van de pubquizboot of de borrelboot. Vaar door de prachtige grachten van Utrecht terwijl je geniet van een gezellige quiz of een ontspannen borrel. Deze activiteiten zijn perfect om de teamgeest te versterken en zorgen voor veel plezier en onvergetelijke momenten.

Actieve Stadservaringen: Wandeltour en Waterfiets GPS Game Utrecht

Ontdek Utrecht op een actieve manier met een wandeltour of de avontuurlijke waterfiets GPS game. Tijdens de wandeltour verken je de historische bezienswaardigheden van de stad, terwijl de GPS game zorgt voor uitdaging en teamwork op het water. Ideaal voor teams die houden van actie en avontuur in de buitenlucht.

Creatief en Culinaire Teambuilding: Kookcursus Utrecht

Versterk de band met je collega’s tijdens een kookcursus in Utrecht. Samen koken onder begeleiding van een professionele chef is een geweldige manier om teamwork en communicatie te verbeteren. Daarnaast zorgt het bereiden van een heerlijke maaltijd voor veel plezier en voldoening. Vraag gerust een offerte aan of bel ons op +31852007882 voor meer informatie.

boot-varen-2

Sportieve Uitdagingen: Mega SUP Tour en Fietstour Utrecht

Voor een sportief personeelsuitje in Utrecht kun je kiezen voor de mega SUP tour of een fietstour door de stad. Sta op een reuzen-SUP en werk samen om door de grachten te peddelen of verken Utrecht op een duurzame manier met de fiets. Beide activiteiten bieden een perfecte mix van sportiviteit en teambuilding.

Moderne Verkenning en Avontuur: E-Chopper Tour en Ontdek Utrecht

Ontdek de verborgen parels van de stad met een e-chopper tour of de spannende activiteit ontdek Utrecht. Zoef geruisloos door de straten van Utrecht op een elektrische chopper of werk samen met je team aan uitdagende opdrachten terwijl je de mooiste plekjes van de stad ontdekt. Deze activiteiten zijn ideaal voor teams die op zoek zijn naar een moderne twist en een avontuurlijke ervaring.

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel personeelsuitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw personeelsuitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie personeelsuitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 personeelsuitje activiteiten in utrecht 2024

1000+ Personeelsuitjes in Utrecht gingen je al voor!

Elke organisatie die ons heeft gekozen voor hun personeelsuitje in Utrecht, van compacte teams tot omvangrijke ondernemingen, heeft kunnen genieten van een ervaring die op maat is gesneden, waarbij creativiteit en vlekkeloze uitvoering voorop stonden.

Deze belevenissen hebben niet alleen voor onvergetelijke herinneringen gezorgd, maar ook de banden binnen het team versterkt, nieuwe inzichten geboden en aanleiding gegeven tot het vieren van successen.

Jouw team kan het volgende zijn dat profiteert van onze expertise, deel uitmakend van een steeds groter wordende gemeenschap van klanten die ervoor kozen hun personeelsuitje in Utrecht naar een hoger niveau te tillen.

Personeelsuitje met eten of borrel in utrecht

Onze personeelsuitjes in Utrecht zijn geschikt voor bedrijven van elke omvang en uit alle sectoren. Of je nu een start-up, een MKB of een groot corporatie bent, we bieden diverse opties die aansluiten bij jullie teamdynamiek en bedrijfscultuur.

Ja, wij bieden de mogelijkheid om personeelsuitjes volledig te personaliseren. Dit betekent dat we activiteiten kunnen selecteren en aanpassen om deze in lijn te brengen met jullie bedrijfswaarden, doelen, en de gewenste teambuilding effecten.

Je kunt een personeelsuitje in Utrecht boeken door contact op te nemen via onze website, per e-mail of telefonisch. Ons team staat klaar om je te helpen met de organisatie en alle details te bespreken.

We zorgen altijd voor een passend alternatief bij slecht weer. Veel van onze activiteiten kunnen naar binnen worden verplaatst of we passen het programma aan zodat het weer geen spelbreker wordt voor jullie uitje.

De capaciteit varieert per type activiteit. We adviseren en helpen graag bij het kiezen van de juiste activiteiten voor jullie specifieke groepsgrootte, of het nu gaat om een klein team of het hele bedrijf.

Zeker, wij houden graag rekening met alle soorten dieetwensen en allergieën. Het is belangrijk voor ons dat iedereen kan genieten van het personeelsuitje, inclusief de maaltijden en snacks.

Onze annuleringsvoorwaarden variëren afhankelijk van de gekozen activiteiten en leveranciers. Deze voorwaarden worden duidelijk gecommuniceerd tijdens het boekingsproces, zodat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn.

Utrecht biedt een unieke mix van historische charme en moderne faciliteiten, waardoor het een ideale setting is voor personeelsuitjes. Met zijn centrale ligging, uitstekende bereikbaarheid, en een breed scala aan activiteiten, is Utrecht de perfecte plaats om jullie teamspirit te versterken.