personeelSUITJE Westland

Waarom een personeelsuitje in het Westland perfect is? In het Westland heb je alle ruimte en is veel te beleven! Sharpevents heeft de leukste personeelsuitjes. Wij organiseren graag jullie perfecte personeelsuitje! Interesse gekregen? Lees rustig verder. 

LEUKSTE personeelsuitje ideeën westland

EEN ORIGINEEL personeelsuitje Westland

Lastig.. Zomaar moet jij het meest originele personeelsuitje organiseren! De druk staat hoog om iets Geweldigs te organiseren. Gelukkig is sharpevents er om jou te helpen! Ons team luistert naar al jouw wensen en maakt er een onvergetelijke dag van! Op avontuur in het Westland en ondertussen een citygame spelen?! Zin in een actief teamuitje? Het Westland ligt vlakbij het strand, genoeg ruimte voor alle spellen dus! Misschien zit er een verborgen barman of barvrouw tussen jullie! Kom erachter in een van onze workshops

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke personeelsuitjes in het Westland samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF personeelsuitje westland

Personeelsuitje met teambuilding Westland

Teambuilding en een top dag, dit is de ideale combinatie! Het expeditie robinson personeelsuitje is het beste teambuilding spel! Dit spel kunnen wij overal spelen. Tijdens het spel krijgen de spelers een eetproef, puzzels en een balansproef. Speel het spel maar is beter als al die bekende Nederlanders! Naast de expeditie hebben wij nog veel meer teambuilding personeelsuitjes. Neem contact met ons op en dan geven wij je advies voor de beste teambuilding personeelsuitjes!

workshop ideeën voor PERSONEELSUITJE westland

Locaties voor uw PERSONEELSUITJE in het westland?

Bij de keuze voor een locatie voor uw personeelsuitje in het Westland denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie personeelsuitje in het Westland. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES PERSONEELSUITJE westland

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR PERSONEELSUITJE In het westland?

Hebben jullie liever een indoor personeelsuitje? Dat kan bij sharpevents. Wij toveren loodsen, kassen en nog veel meer locaties helemaal om tot de uniekste locaties. Zo maken wij bijvoorbeeld de mooiste winter wonderlands locaties. Ook werken wij samen met meerdere sfeervolle locaties! Indoor teamuitjes zijn vaak workshops. Wij hebben een groot aanbod in workshops. Het houden van een pub quiz met een lekkere borrel is ook altijd een goede optie!

bezienswaardigheden westland

Speel een van onze citygames tussen de mooie kassen van het Westland en ruik de verse paprika’s! In het Westland zijn er ook veel parken en bossen. Dit is de perfecte locatie voor jou personeelsuitje. Na een lange dag nog even lekker op het terras zitten? In het Westland zitten genoeg leuke terrasjes om je even een echte Westlander te voelen! 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een personeelsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor personeelsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een personeelsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw personeelsuitje behouden blijft!

PERSONEELSUITJE TIJDENS CORONA

Tijdens de coronatijden wilt iedereen even alle stress weg denken. Bij Sharpevents zorgen wij voor een dag waar je even  terug gaat naar het ”normale leven”. Wij geven advies hoe we hier het beste mee om kunnen gaan. Doordat we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM, voelt iedereen zich op ze gemak.

IDEEEN VOOR EEN PERSONEELSUITJE MET OVERNACHTING

Na jouw personeelsuitje een borrel doen en overheerlijk dineren. Dit is super leuk, maar helaas moet je nog naar huis reizen! Een overnachting komt dan perfect uit. Wij werken met veel hotels samen. We geven je graag advies tijdens het zoeken naar de best bij passende overnachting. 

BEREIKBAARHEID WESTLAND

Het Westland ligt naast de A4 en de A20. Vanaf Den Haag centraal is het nog een klein halfuurtje met de bus. Door het hele Westland heen zijn er ook genoeg plekken voor touringcars. Er zijn dus genoeg opties.