EEN LEUK EN ORIGINEEL PERSONEELSUITJE

PERSONEELSUITJE

Ben je voor jouw personeel op zoek naar een origineel personeelsuitje? Dan ben je bij Sharp Events aan het goede adres!
Wij organiseren leuke personeelsuitjes met unieke activiteiten waarbij je achteraf nog een lekkere lunch, borrel of barbecue kan boeken. Wanneer je dit doet staat er een compleet verzorgde dag voor jullie klaar met mega leuke en leerzame activiteiten. Ook is het mogelijk om voor een teambuilding activiteit te kiezen, hierdoor kunnen jullie elkaar bijvoorbeeld beter leren kennen, elkaar motiveren, de communicatie onderling verbeteren of een van de andere doelen van teambuilding. 

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en eventueel voor tips bij het organiseren van een personeelsuitje.
Bij ons is alles mogelijk. Kan niet, bestaat niet!

STRANDACTIVITEITEN

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN

activiteiten personeelsuitje

Sharp Events biedt een groot aantal verschillende activiteiten aan. Vele leuke strandactiviteiten en bijzondere wateractiviteiten worden bij ons veel geboekt voor een personeelsuitje. Een pubquiz personeelsuitje is ook erg populair, hiernaast hebben we nog vele spannende citygames en originele workshops. Om het personeelsuitje compleet te maken is het een leuk idee om meerdere activiteiten te combineren. Ook is het mogelijk om een heerlijk diner naar keuze toe te voegen. Tijdens dit diner is er tijd genoeg om lekker bij te kletsen over de leuke activiteiten die jullie net hebben uitgevoerd tijdens het geslaagde personeelsuitje!

FOODIES EN FIJNPROEVERS

verjaardagsfeest

personeelsuitje met overnachting

Wil je jouw personeelsuitje iets verlengen omdat je van te voren al  weet dat het zó gezellig gaat worden? Dit kan door middel van een overnachting! Op deze manier kunnen jullie tijdens het personeelsuitje de hele avond onbezorgd drankjes drinken omdat niemand meer naar huis hoeft te rijden. 
Laat ons weten als je hier interesse in hebt en wij regelen een geschikte overnachting die vlakbij de locatie van jouw personeelsuitje ligt, of ga zelf op zoek naar een leuke overnachting.
Neem gerust contact met ons op voor advies over een overnachting in de buurt.

WORKSHOPS

personeelsuitje op eigen locatie

Niet alleen organiseren wij de leukste personeelsuitjes op onze locaties, maar ook op jouw eigen locatie! 
Wanneer je één of meerdere activiteiten bij ons hebt geboekt voor op eigen locatie dan komen wij op bezoek en nemen alle benodigde materialen mee. Wij zetten alles klaar en zorgen voor een goede uitleg waardoor het personeelsuitje mega goed zal worden!

poker-workshop

CITYGAMES

personeelsuitje scheveningen?

Wij raden aan om jouw personeelsuitje in Scheveningen plaats te laten vinden. Dit omdat Scheveningen een heel groot strand heeft waar genoeg ruimte is oor het uitvoeren van de leukste activiteiten en workshops. Ook is Scheveningen van omliggende steden goed bereikbaar en zijn er veel parkeergelegenheden. De omgeving is prachtig, Scheveningen heeft een mooie pier en boulevard.
Makkelijk gezegd is Scheveningen dé locatie voor jouw personeelsuitje!

WIND EN WATER

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!