personeelSUITJE

Wat leuk dat jullie een personeelsuitje willen organiseren! Een dag wat in het teken staat van waardering en verbondenheid. Sharpevent heeft de leukste personeelsuitje ideeën voor je op een rijtje gezet en we helpen je graag een handje door met jullie mee te denken! Verzin samen met ons een origineel uitje wat precies op jullie wensen is afgesteld!

LEUKSTE personeelsuitje ideeën

EEN ORIGINEEL personeelsuitje

Wanneer je eens in de zoveel tijd groots mag uitpakken wil je natuurlijk wel dat het een onvergetelijke dag wordt! Maak indruk op je collega’s door originele activiteiten voor jullie personeelsuitje uit te kiezen of samen met ons te bedenken en stel jullie dag precies op jullie wensen af. Zijn jullie echte sportievelingen en wel in voor een fanatiek spel? Bekijk dan eens de actieve personeelsuitjes! Liever iets rustiger de dag doorlopen? We hebben veel originele en educatieve workshop ideeën die je goed zou kunnen combineren met een uitgebreide lunch of diner! Willen jullie lekker met elkaar op pad en tegelijkertijd uitdagende opdrachten en raadsels oplossen? Bekijk de citygames dan eens! Tip: combineer activiteiten en krijg een lekkere korting op je hele personeelsuitje!

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke personeelsuitjes samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF personeelsuitje

Personeelsuitje met teambuilding

Een personeelsuitje is het ideale moment om de groepsdynamiek een onder de lopen te leggen en te werken aan teambuilding! Sociale binding, onderling samenwerken en efficiëntie binnen de groep zijn onderwerpen waar vaak meer aan gewerkt kan worden binnen een organisatie. Bedenk waar jullie ontwikkelpunt ligt en stel daar samen met ons je activiteiten op aan. Eén van de meest geboekte activiteiten voor een personeelsuitje met een grote groep is Expeditie Robinson! Voer Thaise eetproeven uit, test je balans en los zenuwslopende puzzels op net zoals op TV! Dit avontuurlijke spel is veelzijdig en iedereen kan er zijn eigen talent in kwijt. Een echte aanrader!

workshop ideeën voor PERSONEELSUITJE

Locaties voor uw PERSONEELSUITJE ?

Bij de keuze voor een locatie voor uw personeelsuitje denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie personeelsuitje. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES PERSONEELSUITJE

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR PERSONEELSUITJE

Op zoek naar leuke activiteiten die je ook in de koudere jaargetijden kan organiseren? Ook in de winter kan je bij ons een gezellig en knus personeelsuitje boeken! We werken nauw samen met sfeervolle locaties en kunnen elke plek omtoveren tot een waar winter wonderland. Kunnen jullie dit jaar niet naar prachtige skigebieden maar willen jullie wel in dit thema blijven? Boek dan de Apres Ski Olympics, de Snowlympics of een onstuimige pubquiz voor de totale winterse beleving! Ook voor een kerstdiner kun je bij ons terecht met een echte kerst disco bingo. Ho, ho, ho.. Mariah Carey jij je met jouw team naar de winterse prijzen? 

bezienswaardigheden

In elke stad is er wel prachtige architectuur, historische beelden en lokale highlights te zien. Boek bij ons een van de hilarische en zenuwslopende gps-spellen en leer de stad op een leuke manier kennen! Sluit de activiteit af met een borrel op een van de vele terrasboten, in sfeervolle strandtenten, ouderwetse kroegjes of hippe restaurantjes en je dag is compleet. Vraag ons naar de highlights van jullie stad en wij helpen je graag op weg naar de leukste plekjes. 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een personeelsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor personeelsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een personeelsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw personeelsuitje behouden blijft!

IDEEEN VOOR EEN PERSONEELSUITJE MET OVERNACHTING

Komen er collega’s of zakenpartners van ver en wil je je niet druk maken over wie er moet terugrijden? Sluit je personeelsuitje dan af met een overnachting in een van de leukste hotels of hostels in jullie locatie! Geef de overnachting in de offerte aan en we zullen je een aantal leuke plekken aanbevelen. 

FOODIES EN FIJNPROEVERS

BEREIKBAARHEID LOCATIE

Hoe zit het met de parkeergelegenheid? Is er een drop-off plek voor touringbussen? Kan je de locatie goed bereiken met het openbaar vervoer? Vragen die best belangrijk zijn wanneer je een personeelsuitje organiseert. Sharpevents denk ook met over de bereikbaarheid van de locatie en kan jullie goed adviseren over deze vragenstukken! 

Een personeelsuitje op het strand

Een van de leukste locaties om een personeelsuitje te organiseren is toch wel het strand! Je hebt er de ruimte, de sfeervolle strandtenten en een levendige boulevard waar van alles te doen is. En zeg nou zelf, nippend aan je eigengemaakte Passionfruit Martini terwijl je met je voetjes in het zand staat te praten met je collega is toch het ultieme gevoel van ontspanning? Met deze zomerse locatie weet je in ieder geval zeker dat je een uniek personeelsuitje hebt!

Een goedkoop personeelsuitje

Ben je op zoek naar een goedkoop personeelsuitje? Ook voor budgetfeestjes kun je bij Sharpevents terecht! We kijken wat er mogelijk is binnen jullie budget en maken er alsnog een onvergetelijke dag van. Boek bijvoorbeeld meerdere activiteiten en krijg een lekkere korting op jullie hele personeelsuitje!