personeelSUITJE

Wat leuk dat jullie een personeelsuitje willen organiseren! Een dag wat in het teken staat van waardering en verbondenheid. Sharpevent heeft de leukste personeelsuitje ideeën voor je op een rijtje gezet en we helpen je graag een handje door met jullie mee te denken! Organiseer samen met ons een origineel uitje wat precies op jullie wensen is afgesteld!

LEUKSTE personeelsuitje ideeën

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL personeelsuitje

Wanneer je eens in de zoveel tijd groots mag uitpakken wil je natuurlijk wel dat het een onvergetelijke dag wordt! Maak indruk op je collega’s door originele activiteiten voor jullie personeelsuitje uit te kiezen of samen met ons te bedenken en stel jullie dag precies op jullie wensen af. Zijn jullie echte sportievelingen en wel in voor een fanatiek spel? Bekijk dan eens de actieve personeelsuitjes! Liever iets rustiger de dag doorlopen? We hebben veel originele en educatieve workshop ideeën die je goed zou kunnen combineren met een uitgebreide lunch of diner! Willen jullie lekker met elkaar op pad en tegelijkertijd uitdagende opdrachten en raadsels oplossen? Bekijk de citygames dan eens! 

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke personeelsuitjes samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past!

actieF personeelsuitje

Vorige
Volgende

Personeelsuitje met teambuilding

Een personeelsuitje is het ideale moment om de groepsdynamiek een onder de lopen te leggen en te werken aan teambuilding! Sociale binding, onderling samenwerken en efficiëntie binnen de groep zijn onderwerpen waar vaak meer aan gewerkt kan worden binnen een organisatie. Bedenk waar jullie ontwikkelpunt ligt en stel daar samen met ons je activiteiten op aan. Eén van de meest geboekte activiteiten voor een personeelsuitje met een grote groep is Expeditie Robinson! Een eetproef, een balans proef en zenuwslopende puzzels net zoals op TV! Dit avontuurlijke spel is veelzijdig en iedereen kan er zijn eigen talent in kwijt. Een echte aanrader!

workshop ideeën voor PERSONEELSUITJE

Vorige
Volgende

Locaties voor uw PERSONEELSUITJE ?

Bij de keuze voor een locatie voor uw personeelsuitje denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie personeelsuitje. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES PERSONEELSUITJE

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR PERSONEELSUITJE ?

Op zoek naar leuke activiteiten die je ook in de koudere jaargetijden kan organiseren? Ook in de winter kan je bij ons een gezellig en knus personeelsuitje boeken! We werken nauw samen met sfeervolle locaties en kunnen elke plek omtoveren tot een waar winter wonderland. Kunnen jullie dit jaar niet naar prachtige skigebieden maar willen jullie wel in dit thema blijven? Boek dan de Apres Ski Olympics, de Snowlympics of een onstuimige pubquiz voor de totale winterse beleving! Ook voor een kerstdiner kun je bij ons terecht met een echte kerst disco bingo. Ho, ho, ho.. Mariah Carey jij je met jouw team naar de winterse prijzen? 

bezienswaardigheden

In elke stad is er wel prachtige architectuur, historische beelden en lokale highlights te zien. Boek bij ons een van de hilarische en zenuwslopende gps-spellen en leer de stad op een leuke manier kennen! Sluit de activiteit af met een borrel op een van de vele terrasboten, in sfeervolle strandtenten, ouderwetse kroegjes of hippe restaurantjes en je personeelsuitje is compleet. Vraag ons naar de highlights van jullie stad en wij helpen je graag op weg naar de leukste plekjes. 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een personeelsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor personeelsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een personeelsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw personeelsuitje behouden blijft!

PERSONEELSUITJE TIJDENS CORONA

Wil je graag een personeelsuitje boeken maar laat je jetegenhouden omdat je bang bent dat er de maatregelen weer verscherpen ivm corona? Niet doen! Bij ons kan je boeken zonder zorgen. Verscherpen de maatregelen en kan jullie personeelsuitje daardoor niet doorgaan dan mag je bij ons kosteloos annuleren of verzetten!

IDEEEN VOOR EEN PERSONEELSUITJE MET OVERNACHTING

Komen er collega’s of zakenpartners van ver en wil je je niet druk maken over wie er moet terugrijden? Sluit je personeelsuitje dan af met een overnachting in een van de leukste hotels of hostels in jullie locatie! Geef de overnachting in de offerte aan en we zullen je een aantal leuke plekken aanbevelen. 

BEREIKBAARHEID

Hoe zit het met de parkeergelegenheid? Is er een drop-off plek voor touringbussen? Kan je de locatie goed bereiken met het openbaar vervoer? Vragen die best belangrijk zijn wanneer je een personeelsuitje organiseert. Sharpevents denk ook met over de bereikbaarheid van de locatie en kan jullie goed adviseren over deze vragenstukken! 

Een van de leukste locaties om een personeelsuitje te organiseren is toch wel het strand! Je hebt er de ruimte, de sfeervolle strandtenten en een levendige boulevard waar van alles te doen is. En zeg nou zelf, nippend aan je eigengemaakte Passionfruit Martini terwijl je met je voetjes in het zand staat te praten met je collega is toch het ultieme gevoel van ontspanning? Met deze zomerse locatie weet je in ieder geval zeker dat je een uniek personeelsuitje hebt!

Een goedkoop personeelsuitje

Ben je op zoek naar een goedkoop personeelsuitje? Ook voor budgetfeestjes kun je bij Sharpevents terecht! We kijken wat er mogelijk is binnen jullie budget en maken er alsnog een onvergetelijke dag van. Boek bijvoorbeeld meerdere activiteiten en krijg een lekkere korting op jullie hele personeelsuitje!

WIJ ORGANISEREN PERSONEELSUITJES IN DEZE STEDEN