POWERKITEN

Powerkiten is de perfecte strandactiviteit in het voor en het naseizoen.

Onze professionele powerkite intructeurs laten je kennis maken met de kracht van de noordzeewind en leren je alles over het windraam en de powerzone.

Worden jullie echte wind masters en houden jullie de vlieger onder controle?

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO POWERKITEN

Willen jullie een keer voortgetrokken worden door het zand of een powerjump maken door de kracht van de wind? Dan zitten jullie met deze powerkite workshop helemaal goed!

We hebben verschillende maten powerkites waardoor we met bijna elke windkracht uit de voeten kunnen. Niet alleen de kracht van de wind maar ook het gewicht van de powerkiter heeft invloed op de trekkracht van de vlieger. Doordat we verschillende maten hebben kunnen we voor iedereen een topuitje garanderen!

Tip! Tijdens het powerkiten gaan jullie de strijd aan met de harde wind uit de Noordzee! Een perfecte activiteit voor de teambuilding tijdens een bedrijfsuitje.

Het tijd om de slippertjes uit te trekken en het strand op te gaan. Onze powerkite instructeur heeft de lijnen al uitgelopen. Jullie zullen in groepjes van 3 of 4 aan de slag gaan met een powerkite.

Jullie krijgen eerst een korte uitleg van onze instructeur. Terwijl hij met een hand de kite in de lucht houdt tekent hij een windraam in het zand en legt hij jullie uit waar de powerzone zit. Door bepaalde bewegingen te maken met de kite krijg je veel trekkracht of juist veel lift omhoog. Ook legt hij het een en ander uit over de gebaren die je maakt om aan te geven wat je met de vlieger gaat doen. Door de harde wind versta je elkaar niet goed dus dit is belangrijke informatie.

Als jullie omgeschoold zijn tot powerkiters kunnen jullie per 3 of 4 een vlieger pakken. Je zult samen moeten werken om de vlieger op te laten en te landen. Wie van jullie kent geen angst en zoekt de powerzone op?

Onze ervaren instructeurs geven normaal gesproken les in het kitesurfen en zijn daarom echte windguru’s. Ze hebben veel kennis over de vliegers de condities op Scheveningen. Met een paar kleine tips en tricks zorgen ze dat jullie de maximale trekkracht uit de vliegers halen.

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Powerkiten met professionele instructeur
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Op meerdere plekken in Nederland kunnen we deze activiteit aanbieden. Vul ons offerteformulier onderaan de pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een geschikte locatie te kiezen!

Omdat activiteiten op het water een verhoogd risico met zich meebrengen voeren we deze activiteiten niet zelf uit. Verantwoordelijk ondernemen betekent ook toegeven als een bepaalde activiteit niet door onze eigen instructeurs uitgevoerd moet worden.

Wij werken enkel samen met gecertificeerde bedrijven waarbij de veiligheid van de deelnemers de hoogste prioriteit heeft. De samenwerkingspartners voor de wateractiviteiten die we aanbieden zijn door ons persoonlijk geselecteerd en werken alleen met gediplomeerde instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek in contact brengen met de samenwerkingspartner voor de wateractiviteiten zodat zij u haarfijn uit kunnen leggen welke veiligheidsmaatregelen zij nemen voor uw gasten.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE WATERACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN