RIB VAREN

Lekker met de wind door je haren keihard crossen over de wateren van de Noordzee!

Houd je vast, want deze militaire Ribboot gaat met maar liefst met 120 km/h en is de snelste van Nederland!

Dit is uitwaaien 2.0 en een ervaring die je nooit meer zal vergeten!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO RIB VAREN

Maak je klaar voor de hardste uitwaai sessie uit je leven, want deze Ribboten crossen het water door met maar liefst 120 km snelheid per uur! Met een perfect uitzicht over het strand en met een lekker windje door je haren en een zonnetje op je bolletje zal je je al snel afvragen waarom je dit nog nooit eerder hebt gedaan.

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien sjezen, die grote donkere Ribboten. Ze worden veelal ingezet voor militaire missies of door de Douane bijvoorbeeld. Met 500pk en een top snelheid glijdt de Ribboot door het water heen. Super gaaf om te zien, maar natuurlijk nog veel gaver om te doen!

Tip! Een super leuke ervaring op het water. Ook voor grote groepen een leuke optie want de vloot van onze samenwerkingspartner telt maar liefst 6 boten. Een leuke activiteit tijdens een bedrijfsuitje of bijvoorbeeld tijdens een clubuitje!

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Ontmoet de schipper bij de 2e haven van Scheveningen aan de Dr Lelykade nr 24.

Omdat activiteiten op het water een verhoogd risico met zich meebrengen voeren we deze activiteiten niet zelf uit. Verantwoordelijk ondernemen betekent ook toegeven als een bepaalde activiteit niet door onze eigen instructeurs uitgevoerd moet worden.

Wij werken enkel samen met gecertificeerde bedrijven waarbij de veiligheid van de deelnemers de hoogste prioriteit heeft. De samenwerkingspartners voor de wateractiviteiten die we aanbieden zijn door ons persoonlijk geselecteerd en werken alleen met gediplomeerde instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek in contact brengen met de samenwerkingspartner voor de wateractiviteiten zodat zij u haarfijn uit kunnen leggen welke veiligheidsmaatregelen zij nemen voor uw gasten.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE WATERACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN