BEDRIJFSUITJE Hilversum

Waarom een bedrijfsuitje in Hilversum? Hilversum, ook wel bekend als de mediastad van Nederland is de ideale stad voor een uniek bedrijfsuitje. Wij organiseren veel activiteiten in Hilversum. Kijk hier voor de leukste bedrijfsuitjes ideeën in Hilversum.

LEUKSTE bedrijfsuitje ideeën in Hilversum

EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE In hilversum ORGANISEREN

Als je opzoek bent naar een origineel bedrijfsuitje, dan ben je hier op het juiste adres! Je hebt bij ons heel veel keuze uit verschillende activiteiten. Altijd al iets nieuws willen leren? Dan is een workshop echt iets voor jou. Wij hebben hier tips en ideeën voor een workshop bedrijfsuitje in Hilversum. Ben je graag lekker actief bezig? Kijk dan naar een actief bedrijfsuitje die wij aanbieden. Loop je liever door de stad terwijl je 1 van onze citygames speelt? Boek dan nu onze citygames bedrijfsuitje voor een geweldige ervaring door Hilversum! Drink na afloop van je activiteit nog wat en geniet van je dag.

Wij hebben verschillende arrangementen voor bedrijfsuitjes in Hilversum samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF bedrijfsuitje in Hilversum

TEAMBUILDING TIJDENS UW BEDRIJFSUITJE in Hilversum

Een goede band tussen het personeel is erg belangrijk. Door middel van een aantal spellen die wij organiseren, willen wij voor teambuilding bij het personeel zorgen. Een van onze meest geboekte teambuilding bedrijfsuitje is expeditie robinson. Je doet samen of alleen moeilijke proeven, zoals een eetproef, balansproef of puzzelproef.  Laat je van je sterkste kant zien en laat je collega’s zien wat je kan. 

workshop tips en ideeën bedrijfsuitje in Hilversum

Locaties voor uw bedrijfsuitje in Hilversum?

Bij de keuze voor een locatie voor uw bedrijfsuitje in Hilversum denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje in Hilversum. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

CITYGAMES BEDRIJFSUITJE Hilversum

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR BEDRIJFSUITJE in Hilversum?

Ben je op zoek naar een indoor bedrijfsuitje, maar heb je geen idee waar je moet beginnen met zoeken? Wij bij Sharpevents hebben hele unieke indoor bedrijfsuitjes. Je kunt bij ons jouw locatie om laten toveren tot winter wonderland of in een thema naar keuze. Weet je nou niet zo goed wat je voor een indoor bedrijfsuitje wilt? Dan kan je samen met ons overleggen om een uniek bedrijfsuitje neer te zetten dat je nooit meer vergeet. Zin in een gezellige kerst disco bingo met een lekkere borrel erbij of liever snowolympics? Bij ons is dit allemaal mogelijk. Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor een onvergetelijke ervaring!

bezienswaardigheden Hilversum

Houd je van de natuur? Dan zit je in Hilversum goed. Hilversum is omringt door mooie natuur. Neem eens een kijkje in de Hoornehoegse heide, terwijl je een van onze actieve bedrijfsuitjes doet. Wil je meer van de stad zien? Loop dan door de stad langs de mooiste gebouwen en leukste plekjes in Hilversum. Bekijk het opvallende gebouw van Beeld en Geluid, terwijl je met een van onze gps spellen bezig bent. Ga naar een van de parken in Hilversum om een leuke workshop te doen en drink na afloop iets in de prachtige cafe´s die Hilversum te bieden heeft. Bekijk meer van Hilversum, terwijl je onze spellen doet!

 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een bedrijfsuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor bedrijfsuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een bedrijfsuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw bedrijfsuitje behouden blijft!

CORONAPROOF BEDRIJFSUITJE

Bij Sharpevents proberen we er altijd het beste van te maken. Vanwege corona is alles wat anders dan normaal gesproken, maar dat mag de pret niet bederven. Wij organiseren een coronaproof bedrijfsuitje volgens de regels van het RIVM. Deze regels verschillen per keer dus wij zullen met jou overleggen wat nu precies de regels zijn. Neem contact met ons op en wij verzorgen voor jouw een leuk en uniek coronaproof bedrijfsuitje.

IDEEEN VOOR EEN BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING

Moet je ver reizen om naar Hilversum te komen of heb je gewoon zin om hier meerdere dagen te blijven om extra lang te genieten van de stad Hilversum? Met onze contacten heb je zo een fantastisch hotel waar je van op zal kijken. Speel 1 van onze gps spellen, workshops of een actief spel en ga daarna naar lekker restaurantje of bar. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je nog terug moet, want je overnacht in een heerlijk hotel. Overleg met ons welke eisen en budget jij heb voor een hotel en wij regelen het. Neem contact met ons op voor een uniek bedrijfsuitje met overnachting!

BEREIKBAARHEID Hilversum

Hilversum is te bereiken via de A27 en N201 met de auto. Er zijn genoeg parkeerplekken om je auto neer te zetten in Hilversum. Indien je geen auto hebt kan je met het openbaar vervoer ook goed terecht in Hilversum. De stad is bereikbaar met tram, trein en bus.