SLASA WORKSHOP

”Suavemente!!” Ben jij ook altijd de eerste die de dansvloer opstormt tijdens het horen van dit nummer, maar kom je er met gekneusde tenen uit?

No more! Na een lesje Salsa dansen grijp jij voortaan iedere Latino of Latina bij de heupen en maak jij er een echt feestje van!

Geen ervaring? Geen probleem! Want dit is de leukste dansworkshop van Nederland!

INFORMATIE

INCLUSIEF

Samen met je collega’s gaan jullie een lekkere mix van Latin dansen leren. Soundje aan, zonnetje op jullie gezicht en dit allemaal bij een gezellige strandtent of dansschool! Wie weet, misschien wordt jij de nieuwe Shakira of Elvis Crespo van Nederland na deze salsa workshop?

Tip! Onze Salsa workshop is een perfecte workshop voor een groepsuitje waar de fun factor lekker hoog moet liggen. Het is ook een geweldige start van een teambuilding event!

Je zal de Cubaanse deuntjes al in de verte horen, want onze Latin danser Andres staat al op jullie te wachten! Jullie worden door ons ontvangen in een gezellige beachclub en zullen al snel van start gaan met de eerste danspasjes. Maar eerst een kleine introductie van jullie dansinstructeur Andres! Andres komt uit Colombia waar er meer Latin gedanst wordt dan er gelopen wordt. Een dag niet gedanst is een dag niet geleefd en hij geeft al jaren lang diverse Latin dans workshops. Een lekkere mix van Salsa, Merengue en Street Latin, bij Andres ben je aan het juiste adres!

Jullie beginnen de workshop met een aantal lekkere danspasjes. Jullie zullen in deze workshop zowel alleen als in koppels dansen, heb jij al iemand op het oog? Niets te moeilijks, want Andres houdt het simpel maar boeiend. Indien er iemand in de spotlight moet worden gezet, zoals een vrijgezel, jarige collega of misschien wel je baas… zal Andres eens even flink uitpakken! Met een roze glos op je gezicht en een hele goede bui zal de workshop eindigen.

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 workshop salsa dansen
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

De workshop salsa dansen kan bijna op iedere locatie in Nederland worden geboekt.
Wilt u de workshop liever op uw eigen terrein boeken dan komen we gewoon naar u toe!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE WORKSHOP?

VRAAG EEN OFFERTE AAN