SLIPPERS PIMPEN

Deze mooie slippers zijn niet de winkel te verkrijgen! Jij gaat namelijk zelf aan de slag en maakt een one of a kind teenslipper waar de rest van het terras jaloers op zal worden.

Gekleurde slippertjes, mooie kralen, bedeltjes, lint, schelpen, bloemen en nog zoveel meer…

Na de slippers pimpen workshop dans de zomer door met je unieke teenslippers!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO SLIPPERS PIMPEN

Slippers pimpen is geschikt voor iedere crea bea en is een perfecte workshop als je even gezellig wilt samenkomen met vriendinnen of collega’s en creatief bezig wilt zijn! In een gezellige beachclub of locatie naar keuze gaan jullie lekker aan de slag met vrolijk gekleurde slippertjes in verschillende maten. De workshop tafel staat vol met gekleurde kralen en leuke bedeltjes, tussenstukjes en schelpjes zodat de mooiste creaties gemaakt kunnen worden.

Tip! Slippers pimpen is een mega activiteit om toe te voegen aan een keuze arrangement. Een leuke activiteit voor de creatieve dames tijdens een teamuitje of bedrijfsuitje!

De workshop slippers pimpen begint met het uitzoeken van een passende teenslipper. De slippers zijn er in verschillende maten en vrolijke kleurtjes! Na een korte introductie van onze workshop coach kunnen jullie al snel aan de slag. Op tafel staan de leukste accessoires, zoals gekleurde kralen, bloemen, lint en bedeltjes. 

Om ervoor te zorgen dat je lang van je gepimpte slippers kan genieten, naaien we de accessoires aan de slippers vast. Je bepaalt helemaal zelf hoe je slippers eruit komen te zien!

Mix verschillende kleuren kralen bij elkaar of ga voor een contrast van 1 of twee kleuren. Gebruik lint of bedels, jij bepaalt… Na de workshop slippers pimpen ben je helemaal zomer ready en steel je show op elk strand.

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Slippers pimpen
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

De workshop slippers pimpen kan bijna op iedere locatie in Nederland worden geboekt.
Wilt u de workshop liever op uw eigen terrein boeken dan komen we gewoon naar u toe!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE WORKSHOP?

VRAAG EEN OFFERTE AAN