Sportdag

Klaar voor een onvergetelijke sportdag? Bij ons vind je meer dan 100+ leuke activiteiten, inclusief 10 activiteiten speciaal ontwikkeld voor sportdagen die gegarandeerd zorgen voor een dag vol enthousiasme en plezier! Deze zorgvuldig geselecteerde activiteiten zijn perfect om teamgeest te kweken, persoonlijke records te breken, en herinneringen te creëren die je voor altijd bijblijven. Ideaal voor elk klassenuitje, waarbij sport en spel samenkomen voor een dag vol lachende gezichten en sportieve prestaties!

Video afspelen
Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als je kiest voor Sharp Events, dan kiest je voor 100% zorgeloos een sportdag organiseren. Wij helpen je met het regelen van:

Gregor plant de perfecte sportdag!

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Uitjes gingen je voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Essentiële Stappen voor Sportdag Organiseren

 • Wat zijn de doelstellingen van de sportdag?
 • Welke activiteiten vinden jullie leuk en passend bij het budget?
 • Hebben jullie al een perfecte locatie in gedachten?
 • Wat is het aantal personen dat je verwacht?
 • Wie gaan er allemaal meedoen aan de verschillende activiteiten?

Als je deze vragen voor jezelf beantwoord hebt ben je klaar om te beginnen met het organiseren van je perfecte sportdag.

Creatieve Sportdag Activiteiten Uitgelicht

Duik in de wereld van onvergetelijke sportdagen met onze unieke en creatieve activiteiten! Klaar voor de teambuilding olympics, waar samenwerking en sportiviteit centraal staan? Of test je overlevingskunsten met onze Robinson Expeditie Extreme – een uitdaging die jouw grenzen verlegt. En wat dacht je van een van onze spetterende wateractiviteiten zoals de Mega SUP Race? Gegarandeerd waterpret voor iedereen! Daarnaast bieden we voor de jonge sporters diverse creatieve workshops aan. Voor de allerkleinsten is er de betoverende mogelijkheid om zandkastelen te bouwen of zich uit te leven op een mega groot 3D Twister springkussen. Bij ons is elke sportdag een avontuur vol amusement en ontdekking!

Frisse Sportdag Ideeën Voor Elk Niveau

Op zoek naar sportdag ideeën die net even anders zijn? Bij Sharp Events denken we met je mee en bieden we originele activiteiten voor elke leeftijdsgroep van kleuters tot de midden- en bovenbouw, zoals ook voor middelbare school, voortgezet- en hoger onderwijs. Met programma’s op maat, inclusief passende activiteiten en catering op locatie, tillen we jullie sportdag naar een hoger niveau. Geen ruimte op het eigen terrein? Geen probleem! Wij komen op locatie bij jou in de buurt, kennen vele recreatieplassen en unieke locaties en adviseren jullie graag. Is er dit jaar wat meer budget? Wij bieden ook sportdagen aan inclusief horeca arrangementen, dankzij onze samenwerkingspartners door het hele land. Maak je klaar voor een onvergetelijke sportdag met Sharp Events!

Jongeren in bumperballen tijdens sportdag

Kiezen van de Perfecte Sportdag Locatie

De juiste locatie kiezen voor je sportdag kan het verschil maken tussen een goed event en een onvergetelijke ervaring.  Of je nu zoekt naar een sportdag op een zonovergoten recreatieplas, midden in een groen stadspark of op een avontuurlijke outdoor locatie zoals het strand of het bos, het perfecte decor voegt zoveel meer toe aan de dag. Ons toegewijde team staat van maandag tot en met zondag, tussen 09:00 en 22:00 uur klaar om jou te voorzien van persoonlijk advies via +31 8 52007882. Met Sharp Events aan jouw zijde is een succesvolle sportdag een garantie.

8 Tips om een perfecte sportdag te organiseren

 1. Kies een passende locatie die voor iedereen goed te bereiken is met eigen of openbaar vervoer.
 2. Kies activiteiten die passen bij de deelnemers en het doel van de sportdag
 3. Maak een tijdsplanning en houdt rekening met de leeftijd en fitheid van de deelnemers.
 4. Denk na over de teamverdeling en een bijpassend speelschema waarbij de deelnemers zoveel mogelijk andere teams treffen.
 5. Hoeveel begeleiders zijn er nodig om alle spellen tegelijk te laten starten en hoe weten de deelnemers waar ze heen moeten elke ronde?
 6. Houdt er rekening mee dat het weer tegen kan vallen en maak een plan B
 7. Denk na over de veiligheid van de deelnemers. Wat te doen bij een ongeval?
 8. Neemt iedereen een lunchpakketje mee of willen jullie liever ter plaatsen wat eten en drinken? Zorg dat het van tevoren geregeld is.

Onze eventplanners denken met u mee en nemen al deze punten met u door. Door onze jarenlange ervaring met het organiseren voor sportdagen voor jong en oud stellen wij in een handomdraai een perfect plan met u op!

Op Maat Gemaakte Sportdagen voor Scholen

Bij het organiseren van sportdagen voor scholen, begrijpen we hoe belangrijk het is om rekening te houden met het doel van de dag en de leeftijden van de leerlingen. Het maakt niet uit of het gaat om het bevorderen van teamspirit, fysieke fitheid of gewoon een dag vol plezier; wij zorgen ervoor dat elke activiteit perfect aansluit bij jullie wensen. Voor scholen met een brede leeftijdsspreiding bieden we verschillende programma’s aan, zodat zowel jong als oud maximaal kunnen genieten. Van energieke spellen voor de kleintjes tot uitdagende parcours voor de oudere leerlingen, elk programma wordt op maat gemaakt om iedereen een fantastische sportdag te bezorgen!

 • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress te gekke activiteiten kunt plannen.
 • Veiligheid voorop: Strikte veiligheidsprotocollen en deskundige begeleiding om de veiligheid van alle leerlingen te garanderen.
 • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen op de leeftijd van de studenten.
 • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw sportdag.
 • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
 • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
 • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie sportdag door kan gaan, weer of geen weer.

Sportdag Plezier voor de Basisschool

Op zoek naar een zorgeloze oplossing voor jullie volgende sportdag? Laat ons het voortouw nemen! Wij zijn experts in het organiseren van sportdagen die niet alleen leuk en actief zijn, maar ook naadloos aansluiten bij de behoeften van elke leeftijdsgroep binnen de basisschool. Wij begrijpen dat jullie als docenten de handen vol hebben en dus streven wij ernaar om elke stap, van de planning tot de uitvoering, moeiteloos voor jullie te maken. Ons team zorgt voor een onvergetelijke dag vol beweging, vreugde en saamhorigheid, waarbij elke leerling zich een kampioen voelt. Vertrouw op ons voor een sportdag die energie, enthousiasme en onvergetelijke herinneringen belooft. Laten we samenwerken om een sportieve dag te creëren die nog lang zal nazinderen in de gangen van jullie school!

Actieve Ontdekkingen voor Kleuters

Duik in een wereld vol beweging en plezier met onze actieve ontdekkingen speciaal ontworpen voor kleuters! We creëren een omgeving waarin jouw jongste leerlingen spelenderwijs leren en groeien door middel van beweging. Ons team staat klaar om een dag vol avontuur te organiseren, waarbij de natuurlijke nieuwsgierigheid en het enthousiasme van kleuters wordt aangewakkerd. Elk aspect van de dag is zorgvuldig gepland met oog voor veiligheid, inclusiviteit en vooral de eindeloze energie van jouw leerlingen. Laat ons helpen om een onvergetelijke ervaring te bieden die hen niet alleen in beweging brengt, maar ook inspireert tot een leven lang actief ontdekken!

Avontuurlijke Spellen voor de Bovenbouw

Ontdek een spannende wereld vol avontuur en uitdagingen, perfect afgestemd op de energie en het avontuurlijke hart van de bovenbouw! Wij brengen een dag vol actie en teamgeest, waarbij elke leerling wordt aangemoedigd om zijn grenzen te verleggen en nieuwe vaardigheden te ontdekken. Ons team zorgt voor een veilige, maar opwindende omgeving waarin samenwerking en strategisch denken centraal staan. Met onze deskundige begeleiding en creatief ontworpen spellen, beloven we een onvergetelijke ervaring die de leerlingen nog lang bij zal blijven. Laat ons helpen om avontuur en leerzame momenten hand in hand te laten gaan tijdens jullie volgende sportdag!

Sharp events organiseert sportdagen in 7 provincies

We zijn actief in meer dan 50 steden. Bekijk hieronder alle plaatsen waar we unieke sportdagen organiseren en vind de perfecte locatie voor jouw sportdag.

Sportdag Activiteiten voor Middelbare Scholieren

Stap in een dag vol energie en teamspirit, speciaal ontworpen voor middelbare scholieren! Ons team zet zich in om een sportdag te organiseren die barst van de actie, plezier en kameraadschap. Met een focus op het bevorderen van gezonde competitie en het versterken van de band tussen leerlingen, zorgen we voor een onvergetelijke ervaring die iedereen zal bijblijven. Laat ons de perfecte mix van uitdaging en vermaak samenstellen, waarbij elke jongere zich betrokken en enthousiast voelt. Bereid je voor op een dag waar de energie vanaf spat en waar herinneringen worden gemaakt die nog jarenlang gekoesterd zullen worden!

Sportdag Activiteiten voor Voortgezet Onderwijs

Duik in de wereld van actie en avontuur met een sportdag die speciaal is afgestemd op leerlingen van het voortgezet onderwijs! Wij brengen een dag vol dynamiek en plezier, perfect passend bij de energie en de interesses van tieners. Onze ervaren organisatie staat klaar om een sportieve dag te plannen die niet alleen de fysieke vaardigheden uitdaagt, maar ook het teamgevoel en de schoolspirit versterkt. Elk aspect van de sportdag wordt met zorg samengesteld, zodat elke leerling zich kan onderdompelen in de vreugde van bewegen en de kracht van samenwerking. Laat ons helpen om een dag vol gedenkwaardige momenten en lachende gezichten te creëren, waarbij iedereen wint!

Veiligheid Voorop bij Elke Sportdag

Bereid je voor op een onvergetelijke sportdag waarbij veiligheid niet alleen een prioriteit is, maar een garantie, dankzij ons team van professionals en gecertificeerde instructeurs. Wij beloven een evenement waar elke activiteit zorgvuldig is ontworpen met de hoogste veiligheidsstandaarden in gedachten, zodat jij en je leerlingen zich volledig kunnen storten op het plezier en de competitie van de dag. Onze experts zijn niet alleen gepassioneerd over sport, maar ook uitvoerig getraind in het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving voor alle deelnemers. Samen zorgen we voor een sportdag die bruisend, energiek en bovenal veilig is, waar iedere lach en elk moment van vreugde in de deskundige handen van ons gekwalificeerde team plaatsvindt. Maak je klaar voor een sportdag waar veiligheid en plezier de boventoon voeren!

Top 10 sportdag activiteiten 2024

1000+ Scholen gingen jullie al voor!

Elke groep leerlingen, van kleine klassen tot hele scholen, heeft onvergetelijke ervaringen beleefd dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een vlekkeloze organisatie van elke sportdag.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor het versterken van de klasgeest, het ontdekken van nieuwe talenten en het vieren van gezamenlijke prestaties.

Jouw school kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze snelgroeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die de standaard schoolactiviteiten overstijgt.

Sportdag arrangementen met eten

Om een optimale ervaring te garanderen, raden we aan om ten minste drie maanden van tevoren contact op te nemen. Dit geeft ons voldoende tijd om een op maat gemaakte en goed georganiseerde sportdag te plannen.

Ja, onze sportdagen zijn volledig aanpasbaar aan de leeftijd en het vaardigheidsniveau van de deelnemers. Wij zorgen voor een inclusieve omgeving waar iedereen actief kan deelnemen en plezier kan hebben.

Wij hebben altijd een plan B voor slecht weer. Afhankelijk van uw voorkeuren en beschikbaarheid kunnen we uitwijken naar binnenlocaties of alternatieve programma’s aanbieden die net zo vermakelijk zijn.

Absoluut, inclusiviteit staat bij ons hoog in het vaandel. We ontwerpen activiteiten zo dat iedereen, ongeacht fysieke of andere beperkingen, veilig kan deelnemen.

Veiligheid is onze topprioriteit. We werken met gecertificeerde instructeurs, voeren risicoanalyses uit en zorgen voor alle benodigde veiligheidsuitrustingen. Daarnaast wordt bij elke activiteit toezicht gehouden door ons professionele team.

Nee, wij voorzien in alle benodigde uitrusting voor de geplande activiteiten. U hoeft alleen te zorgen dat de deelnemers sportkleding meebrengen.

Ja, er is altijd een gekwalificeerd teamlid aanwezig bij onze activiteiten om snel te kunnen reageren in geval van een noodsituatie.

Zeker, wij bieden diverse cateringopties aan die kunnen worden aangepast aan dieetwensen en voorkeuren. Laat ons weten wat uw wensen zijn, en wij regelen het.

We adviseren een minimumaantal begeleiders op basis van het aantal deelnemers om een veilige en effectieve begeleiding te garanderen. Dit aantal zal gecommuniceerd worden tijdens het planningsproces.

Succes wordt gemeten aan de hand van de tevredenheid van de deelnemers, de betrokkenheid bij de activiteiten en de positieve feedback van docenten en begeleiders. Na afloop ontvangt u een evaluatieformulier om uw ervaringen met ons te delen.