STRAND YOGA

Onder begeleiding van onze ervaren yoga instructrice voel je je helemaal zen na een heerlijk lesje strand Yoga.

Voel de kracht van de duinen en luister naar het geruis van de golven. Het strand is het perfecte decor voor een lesje yoga!

Ga met een ontspannen gevoel het weekend in, Namaste!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO STRAND YOGA

Maak je klaar om je eens even lekker uit te rekken en te strekken en helemaal op en top zen te worden.
Met een yogasessie op het strand start je jullie uitje helemaal relaxt of kom je juist helemaal tot rust na een drukke dag. Het doel van deze les is om jullie leniger en soepeler te maken en om jullie ‘in touch’ te brengen met jullie lichaam. Hebben jullie zelf een locatie is gedachten laat het ons dan gerust weten. De workshop strand yoga is niet locatie gebonden.

Klinkt dit allemaal iets te zweverig voor je en denk je dat strand yoga niet echt bij jouw groep past? In werkelijkheid zijn het eigenlijk gewoon een aantal ontspanningsoefeningen die je uitvoert in een bepaalde lichaamshouding om zowel je geest als je lichaam fit te houden. Je zal leren je te concentreren op je ademhaling en je zal de lenigheid en kracht van je lichaam gaan verbeteren. Tegelijkertijd train je, je benen, je core en je armen en dat allemaal onder een super relaxte omgeving! De zon op je bolletje, de wind in je haren en het geluid van de zee die je in de verte hoort… niet verkeerd, zo’n yoga lesjes op het strand!

Tip! Begin jullie dag goed met een rustgevende strandyoga workshop. Een goed begin van jullie groepsuitje of als start van een bedrijfsevenement!

De yogales gaat van start met een korte meditatie. Tijdens deze meditatie kunnen jullie even in jezelf keren met de rustgevende geluiden van het strand op de achtergrond. Na deze meditatie starten jullie met een pavanmuktanasana (warming up) om alvast een beetje op te warmen. Hierna zullen jullie een aantal yogahoudingen en ademhalingstechnieken leren om jullie lichaam en geest totaal te ontspannen. Onze instructrice focust vooral op het rustgevende aspect verwacht dus niet dat ze houdingen van jullie vraagt die onmogelijk zijn. Jullie eindigen met ontspanningsoefeningen, en een slotmeditatie.
Na een les strand yoga voel je je energiek, sterk en lenig en zal je het gevoel hebben elk obstakel aan te kunnen.

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Strand Yoga
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Strand Yoga kan bijna op iedere locatie in Nederland worden geboekt.
Wilt u de workshop liever op uw eigen terrein boeken dan komen we gewoon naar u toe!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE WORKSHOP?

VRAAG EEN OFFERTE AAN