STRANDRUGBY

Met een zonnetje op jullie gezicht en een Schevenings windje door jullie haren is dit de ideale activiteit voor de stoere sportievelingen.

Strandrugby is een zware sport waar teamwork en doorzettingsvermogen centraal staan!

Betreed ons beachrugby stadion van 20 meter lang en bedenk jullie eigen haka. Maken jullie gehakt van elke tegenstander net als de ALL Blacks?

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO STRANDRUGBY

Als jullie wel tegen een stootje kunnen en energie voor 10 hebben is dit de perfecte activiteit voor jullie. In ons Beachstadion van maar liefst 20 meter lang kunnen jullie je helemaal uitleven in het mulle zand!

Door kleine teams te maken en korte partijtjes te spelen krijg je een hoop actie maar hebben jullie genoeg tijd om even op adem te komen en de andere teams te zien spelen. Bedenk een haka met je teamgenoten en imponeer je tegenstanders met jullie strijddans! Wat de All Blacks kunnen, kunnen jullie ook..

Tip! Strandrugby is een perfecte strandactiviteit voor een teambuilding dag tijdens een personeelsuitje!

Onze rugbycoach haalt jullie op om het strand op te gaan voor een toernooitje. Jullie zullen eerst teams van 3 a 4 moeten vormen voor het toernooi kan beginnen. Jullie mogen dit uiteraard zelf doen maar als de teams niet eerlijk verdeeld zijn grijpt onze coach in om het een beetje eerlijk te houden.

Als jullie je team hebben gevonden legt de coach de regels uit en geeft hij een aantal tips en tricks. De coach verteld jullie alles over termen als de SCRUM, LINE OUT en de RUCK. Hij verteld wat je rol hoort te zijn als je snelheid hebt en wat je rol hoort te zijn als je juist meet massa hebt.

Omdat we met kleine teams werken en de wedstrijden maar 5 minuten duren is het goed uit te houden ook voor mensen die niet heel sportief zijn. Met een haka (strijddans) kunnen jullie een extra edge krijgen en de tegenstander psychologisch onder druk zetten uiteraard. Mag wel hoeft niet! De winnaars van deze strijd der titanen verdienen een mooie prijs en een uitbundige huldiging uiteraard. Wie heeft er verborgen talenten?

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Strandrugby
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Strandrugby kan in elke kustplaats langs de Nederlandse kust geboekt worden.
Het spel kan eventueel ook op een ruim grasveld opgebouwd worden in een meer stedelijke of landelijke omgeving.
Mocht uw bedrijf beschikken over een grote lege hal dan zouden we zelfs daar strandrugby op kunnen zetten.

Als er een optie wordt genomen op onze indoor strand locatie kan strandrugby zelfs bij slecht weer gewoon met de voetjes in het zand gespeeld worden!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze strandactiviteiten zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE STRANDACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN