SUMO WORSTELEN

De sake staat al klaar en de Japanse muziek is al vanaf de verte te horen.

Jullie worden in gigantische Sumopakken gehesen en als twee Japanse dikzakken gaan jullie elkaar te lijf. Pak de tegenpartij bij zijn luier en slinger hem het veld uit..

Sumo worstelen is niet alleen hilarisch om te doen maar ook zo ontzettend grappig om naar te kijken!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO SUMO WORSTELEN

Twee worstelende Sumo’s midden op het strand, dit heb je echt nog nooit gezien! Zodra de gong luid stappen de eerste gegadigde de Sumo ring in. Als twee gigantische dikzakken staan jullie recht tegenover elkaar, de strijd gaat bijna beginnen… Stampen, krijsen, rijst gooien op de mat en sake drinken. Dit doen de professionele sumo’s immers ook om de tegenstander uit zijn concentratie te halen! Bijna alles is geoorloofd tijdens dit potje Sumo Worstelen en de winnaar, die mag een aanloop nemen en een overwinningsduik nemen op de verliezer!

Tip! Sumo worstelen is een perfecte strandactiviteit voor elk groepsuitje op zoek naar een hilarische middag. Het is ook een fantastische surprise activiteit tijdens een personeelsfeest.

Na een korte briefing is het tijd om naar de Sumo arena te lopen. Jullie fatsuits liggen al klaar, Japanse strijdmuziek klinkt uit de speakers en de wierooklucht rook je eigenlijk al van de verte.

De Sumo scheids neemt eerst nog even wat regeltjes met jullie door. Eigenlijk is bijna alles wel geoorloofd tijdens dit potje Sumo worstelen, maar tips over hoe je het beste je tegenstander de ring uit krijgt is altijd mooi meegenomen! Zodra de eerste twee van jullie groep zijn uitgekozen, gaat de strijd beginnen. De gong luid en er wordt jullie gevraagd om recht tegenover elkaar in de mat te gaan staan.

Sumo worstelen begint met een slokje sake, wat met een lepel in je mond gegoten wordt door je teamleden. Hierna gaan jullie de boze geesten van de mat verdrijven. Dit doen jullie door rijst op de mat te strooien en hard met jullie voeten te stampen. Dit hele riedeltje mag keer op keer ingezet worden en is een goede manier om je tegenstander uit zijn concentratie te halen.

Degene die zijn tegenstander de mat uit heeft geduwd wint. Dit geldt ook voor degene die met een ander lichaamsdeel dan zijn voeten op de ring staat. De winnaar mag een overwinningsduik maken op de verliezer!

Sumo worstelen kan al vanaf 10 personen gespeeld worden. Als jullie groep uit meer dan 10 personen bestaat dan werken we met wisselspelers en bij echt grote groepen maken we er leuk een toernooitje van. In het laatste geval delen we ook een leuke prijs uit voor het winnende team!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Sumo worstelen
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Sumo worstelen kan in elke kustplaats langs de Nederlandse kust geboekt worden.
Het spel kan eventueel ook op een ruim grasveld opgebouwd worden in een meer stedelijke of landelijke omgeving.
Mocht uw bedrijf beschikken over een grote lege hal dan zouden we zelfs daar Sumo worstelen op kunnen zetten.

Als er een optie wordt genomen op onze indoor strand locatie kan Sumo worstelen zelfs bij slecht weer gewoon met de voetjes in het zand gespeeld worden!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze strandactiviteiten zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE STRANDACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN