SUPPEN

Als je nog nooit gesupt hebt moet ik je waarschuwen: Suppen is super verlavend!

Suppen is ontzettend leuk en ontspannend, makkelijk te leren en een volledige workout voor je lichaam.

Trotseer het water op een mega surfplank en een peddel in je hand. Zowel te boeken in de grachten als in de zee!

 

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO SUPPEN

SUP staat voor Stand up paddle en is een perfect uitje voor vrijgezellenfeestjes en verjaardagen, maar zeker ook als afdelingsuitje of bedrijfsuitje! Suppen is gemakkelijk te leren en je hoeft niet super sportief te zijn of al te kunnen golfsurfen om mee te kunnen doen aan deze suplessen. Met een flinke dosis fun leert zowel jong als oud zich prima staand te houden op een SUP plank!

Aan het einde van de les kan je al staand over het water paddelen. Onze instructeurs nemen jullie graag mee door de grachten of leren je in de zee suppen als onderdeel van je stranddag.

Tip! Suppen is een lekkere activiteit op het water. Deze activiteit is vrij makkelijk onder de knie te krijgen en kan in meerde kustplaatsen en sommige steden met grachten worden geboekt. Leuk voor een bedrijfsuitje of een personeelsuitje.

17:00 – 17:15 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:15 – 17:30 Omkleden wetsuit aantrekken
17:30 – 19:00 Instructie + tocht met professionele SUP instructeur
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

Op meerdere plekken in Nederland kunnen we deze activiteit aanbieden. Vul ons offerteformulier onderaan de pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een geschikte locatie te kiezen!

Omdat activiteiten op het water een verhoogd risico met zich meebrengen voeren we deze activiteiten niet zelf uit. Verantwoordelijk ondernemen betekent ook toegeven als een bepaalde activiteit niet door onze eigen instructeurs uitgevoerd moet worden.

Wij werken enkel samen met gecertificeerde bedrijven waarbij de veiligheid van de deelnemers de hoogste prioriteit heeft. De samenwerkingspartners voor de wateractiviteiten die we aanbieden zijn door ons persoonlijk geselecteerd en werken alleen met gediplomeerde instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek in contact brengen met de samenwerkingspartner voor de wateractiviteiten zodat zij u haarfijn uit kunnen leggen welke veiligheidsmaatregelen zij nemen voor uw gasten.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE WATERACTIVITEIT?

VRAAG EEN OFFERTE AAN