TAPAS PLANK GRAVEREN

Lusten jullie wel een hapje bij de borrel en zitten jullie vol creativiteit? Graveer je eigen Tapasplank en geniet voortaan bij de borrel van je zelfgemaakte creatie.

De workshop tafel al uitgestald met mooie houten planken en een scala aan voorbeelden en figuren, of hadden jullie al een ontwerp kant en klaar?

Onze vrolijke workshop begeleidster leert jullie binnen no time hoe je een houten plank graveert. Echt een leuke workshop voor de crea bea’s!

INFORMATIE

INCLUSIEF

INFO TAPASPLANK GRAVEREN

Onze creatieve workshop begeleidster heeft een hele tafel vol voorbeelden planken en frutsels uitgestald. Na een korte introductie over het graveren en de verschillende technieken kunnen jullie zelf aan de slag. De plankjes zijn ongeveer 20 bij 20 en kunnen dienen als tapasplank zoals de naam van onze workshop suggereert. Uiteraard kun je de plankjes voor van alles gebruiken ook als snijplank of gewoon decoratief zijn ze hartstikke leuk. Maak een mooie plank als cadeau voor iemand dan zit je met de kerst of sinterklaas altijd goed met zo’n mooie gepersonaliseerde plank!

Tip! Tapas plank graveren is een ontzettende leuke workshop voor een personeelsuitje of teamuitje!

Tijdens het Tapasplank graveren wordt eerst een korte introductie gegeven over onze houtbranders. De houtbrander is ongevaarlijk als jullie gewoon goed luisteren naar onze creatieve workshop coach. Naast het branden uit de losse pols hebben we ook meerdere stempelsets waarmee kant en klare figuren in het hout kunnen worden gegraveerd.

Na de introductie is er natuurlijk even ruimte om te oefenen voordat jullie echt aan de slag gaan met jullie plank. Ook krijgen jullie even de tijd om een ontwerpje te schetsen en een kijkje te nemen naar een aantal voorbeeldplanken voor wat inspiratie! 

Tip! Ben je opzoek naar een leuke strandactiviteit of andere workshop? Op deze pagina’s vindt je het grootste aanbod aan strandactiviteiten en workshops in Den Haag en Scheveningen!

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Tapas plank graveren
19:00 – 21:00 BBQ / diner

Kiezen jullie voor een buitenactiviteit dan zullen we altijd een reserveactiviteit met jullie overleggen in geval van slecht weer. We vragen jullie hier van tevoren over na te denken zodat er nooit onduidelijkheden kunnen ontstaan.

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 Ontvangst met optioneel fris / koffie / thee
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 Indoor BBQ buffet / diner

Kiezen jullie voor een arrangement met meerdere activiteiten of bijvoorbeeld een compleet teambuildingprogramma? In dit geval zullen we van tevoren samen nadenken over een compleet draaiboek in geval van slecht weer. 

Bent u op zoek naar een compleet programma inclusief maaltijden, activiteit(en) en wellicht een drankarrangement? Onze arrangementen zijn perfect om een complete dag samen te stellen op een locatie naar keuze!

Kiest u voor een arrangement dan kunt u rekenen op een mooie korting en de scherpste prijsgarantie! De evenementenexperts van Sharpevents denken graag met u mee!

De workshop tapas plank graveren kan bijna op iedere locatie in Nederland worden geboekt.
Wilt u de workshop liever op uw eigen terrein boeken dan komen we gewoon naar u toe!

Alle materialen die wij gebruiken voor onze workshops zijn uitvoerig getest en beschikken over een Europees veiligheidskeurmerk. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en weten wat ze doen en hoe ze de veiligheid kunnen waarborgen bij grote groepen mensen. Voor elke activiteit die wij aanbieden hebben we veiligheidsprotocollen geschreven met checklists voor onze instructeurs.

Naast de instructeurs van de activiteiten is er altijd een host aanwezig van Sharpevents als aanspreekpunt voor de organisatie. Wij nemen veiligheid zeer serieus en kunnen u op verzoek haarfijn uitleggen welke maatregelen wij nemen voor uw specifieke event.

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

LIEVER EEN ANDERE WORKSHOP?

VRAAG EEN OFFERTE AAN