Teambuilding activiteiten

Ben je op zoek naar de perfecte teambuilding activiteiten die  naadloos aansluiten bij de wensen en doelen van jouw team? Zoek niet verder! Met meer dan 100 leuke activiteiten specialiseren we ons in het creëren van op maat gemaakte teambuilding activiteiten. Of het nu gaat om een inspirerend personeelsuitje of interactieve teambuilding workshops, onze activiteiten brengen iedereen dichter bij elkaar. Ontdek vandaag nog hoe we samen het perfecte teambuilding evenement kunnen organiseren!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als u kiest voor Sharp Events, dan kiest u voor 100% zorgeloos een uitje organiseren met geweldige teambuilding activiteiten. Wij helpen u met het regelen van:

GREGOR PLANT JE TEAMBUILDINGSDAG

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Groepen gingen u al voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Originele Teambuilding Activiteiten

Bij ons staan jouw wensen en verwachtingen op de eerste plaats. We luisteren aandachtig naar wat jij en je team nodig hebben en transformeren deze informatie in een op maat gemaakt avontuur. Onze eventplanners borrelen van de originele ideeën die zij, buiten de kaders denkend, omzetten in realiteit. Van interactieve games die iedereen uit hun schulp trekken tot creatieve workshops waarbij samenwerken centraal staat, we garanderen unieke ervaringen die de onderlinge band versterken. Bel tel:+31852007882 en krijg meteen een eventplanner aan de lijn die met jou meedenkt!

/* Code from https://element.how/elementor-show-hide-section/ * Copyright 2024 https://element.how/ * No redistribution without permission * Use on your own and your client sites is allowed and welcomed * V1.3 2024/02/04 */ document.addEventListener('DOMContentLoaded', function () { $ = jQuery; function setupToggles(selector) { let toggles = Array.from(document.querySelectorAll(`${selector} .toggleElem`)); let contents = Array.from(document.querySelectorAll(`${selector} .toggleContent`)); let closers = Array.from(document.querySelectorAll(`${selector} .toggleClose`)); toggles.forEach((toggle, i) => { if (toggle.classList.contains('toggleIsSetup') && selector !== '.elementor-popup-modal') return; toggle.classList.add('toggleIsSetup'); toggle.addEventListener('click', function (e) { e.preventDefault(); toggle.classList.toggle('toggleIsActive'); jQuery(contents[i]).slideToggle(); if (toggle.classList.contains('toggleIsActive')) resizeEvent(); }); }); closers.forEach((closer, i) => { if (closer.classList.contains('toggleIsSetup') && selector !== '.elementor-popup-modal') return; closer.classList.add('toggleIsSetup'); closer.addEventListener('click', function (e) { e.preventDefault(); toggles[i].classList.remove('toggleIsActive'); jQuery(contents[i]).slideUp(); }); }); contents.forEach(content => { if (content.classList.contains('toggleIsSetup') && selector !== '.elementor-popup-modal') return; content.classList.add('toggleIsSetup'); content.style.display = 'none'; }); } setupToggles(''); /* compatibility for Elementor popups */ jQuery(document).on('elementor/popup/show', () => { setupToggles('.elementor-popup-modal'); }); function resizeEvent() { setTimeout(function () { window.dispatchEvent(new Event('resize')); }, 400); } }); .toggleElem a, .toggleElem svg, .toggleElem i, .toggleClose a, .toggleClose i, .toggleClose img { cursor: pointer; transition: transform 0.34s ease; } /* rotate the icon in the button or icon element when toggle is active */ .toggleIsActive i, .toggleIsActive svg { transform: rotate(90deg); } /* for a smooth animation we move the min height property to the inner container, be certain you are using "boxed" layout if you need a min height */ .toggleContent.e-con { min-height: initial; } .toggleContent > .e-con-inner { min-height:var(--min-height); }

Meer dan 100 Unieke Teambuilding Activiteiten

Duik in de wereld van teamdynamiek met onze energieke teambuilding activiteiten! Ontdek wie de ware competitieve geesten in je team zijn met een reeks uitdagende en actieve bedrijfsevenementen. Of kies ervoor om de creativiteit en samenwerking te stimuleren door samen in de zon te genieten van zelfgemaakte cocktails of je handen vuil te maken tijdens een van onze artistieke workshops. Voor de avonturiers en strategen hebben we citygames die inspireren op populaire TV-shows als Wie is de Mol, of waag je aan een outdoor escaperoom voor het ultieme teamavontuur. Bij ons staat jouw team centraal, alle activiteiten zijn volledig op maat te maken naar jullie wensen. Laat je inspireren door de creativiteit en out-of-the-box denkwijze van onze eventplanners bij Sharp Events. Verzeker jezelf van een teambuilding evenement dat niet alleen succesvol maar ook onvergetelijk zal zijn!

 

Sportieve Teambuilding Activiteiten en energizers

Geef je team een energieboost met onze leuke en originele energizers! Probeer bijvoorbeeld eens een Haka workshop, waar iedereen samenkomt om een stoere Maori-dans te leren. Het is niet alleen super om te doen, maar het helpt ook om elkaar beter te begrijpen en samen sterker te worden. Of wat dacht je van zumba dansen terwijl je cocktails maakt? Ja, echt waar! Het is een gekke mix die zorgt voor veel lachen, creativiteit en teamwerk. Deze activiteiten zijn perfect om je team op een sportieve en leuke manier samen te brengen.

boot-varen-2

Teambuilding Activiteiten Buiten

Voor een leuke dag buiten met het team, kijk eens naar onze Teambuilding Olympics. Dit is de perfecte activiteit voor elk team dat eropuit wil trekken. We hebben allerlei spellen en uitdagingen die zowel leuk als een beetje competitief zijn, zodat iedereen betrokken raakt. Plus, SharpEvents heeft de leukste locaties door het hele land, waardoor we altijd wel een plek in de buurt hebben die past bij wat je zoekt. Of je nu wilt lachen, samenwerken of gewoon even weg wilt zijn van je bureau, onze Teambuilding Olympics zijn ideaal voor een ontspannen, maar actieve buitendag.

Teambuilding activiteiten op het Strand

Niets zegt ’teamuitje’ zoals een dag gevuld met zon, zee en samenwerking op het strand. Het is de perfecte setting om even aan de drukte van het werk te ontsnappen en je teamleden op een luchtige, ontspannen manier beter te leren kennen. Bij SharpEvents organiseren we allerlei strandactiviteiten die teamwork en plezier combineren. Onze teambuilding activiteiten zijn niet alleen leuk, maar versterken ook de banden binnen je team door samen te werken en strategieën uit te denken in een informele setting. Plus, de frisse zeelucht en het ritmische geluid van de golven zorgen voor een extra verfrissende dimensie aan de dag. Met Teambuilding op het Strand breng je je team naar een hoger niveau van samenzijn, allemaal terwijl iedereen geniet van de natuurlijke schoonheid en de ontspannen vibes van het strand.

Teambuilding Sport Activiteiten

Duik in de wereld van actieve teambuilding met activiteiten die elk teamlid op de been en in beweging krijgen. Speel Archery Tag XL, waar tot wel 70 personen tegelijkertijd in een spannend pijl-en-boog spel duiken, perfect voor grote groepen die teamwork en strategie willen combineren met een flinke dosis plezier. Voor de waterliefhebbers is er de Mega SUP, een gigantische stand-up paddleboard die teamwork naar een nieuw niveau tilt terwijl je samen het water op gaat. Deze energieke sportactiviteiten bieden niet alleen veel actie en plezier, maar versterken ook de band binnen het team.

 Milieuvriendelijke Teambuilding Activiteiten

Bij Sharpevents geloven we dat teambuilding en zorgen voor de planeet hand in hand gaan. Daarom krijgt elk team van ons de kans om mee te doen aan een gratis beach cleaning. Zo kun je lekker buiten aan de slag met je team en help je ook nog eens het strand schoon te maken. En elke keer als jullie voor ons kiezen, planten we bomen. Dit is onze manier om iets terug te geven aan de natuur. Kies voor een dag vol teamwork en draag meteen je steentje bij aan een groenere wereld. Wil je meer informatie over onze groene teambuilding activiteiten? Ons toegewijde team staat van maandag tot en met zondag, tussen 09:00 en 22:00 uur klaar om jou te voorzien van persoonlijk advies via +31 8 52007882

Waarom is Sharp Events de perfecte keuze voor jouw Teambuilding event?

Sharp Events is de go-to keuze voor jouw teambuilding omdat we begrijpen wat teams nodig hebben om echt samen te komen. We bieden op maat gemaakte activiteiten die meer zijn dan alleen leuk, ze bouwen aan de teamband. Met een breed scala aan opties, maken we iets unieks dat past bij jouw team’s vibe – of je nu zoekt naar plezier of een mix van plezier en leren. En geen zorgen over veiligheid; dat hebben we helemaal gedekt. Kortom, Sharp Events zorgt ervoor dat jullie dag soepel verloopt, vol energie en goede herinneringen.

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel bedrijfsuitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw uitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We hebben altijd een plan b klaarliggen om eventuele hobbels glad te strijken.
boot-varen-2

Unieke Teambuilding Activiteiten

Ontdek unieke teambuilding activiteiten en laat je verrassen door wat we bij Sharp Events in petto hebben. Bij Sharp Events combineren we het beste van verschillende werelden om jouw team sterker te maken. Van het bouwen aan vertrouwen met onze “Samen Sterk” activiteiten tot het overstijgen van culturele grenzen voor een echte internationale teamspirit. Duik samen de keuken in met “Culinair Samenwerken” voor een unieke mengeling van smaken en teamwork. Bij elke stap is Sharp Events jouw partner in het creëren van onvergetelijke teambuilding ervaringen die niet alleen verbinden maar ook inspireren.

Samen Sterk

Bij Sharp Events geloven we dat vertrouwen de basis is van een sterk team. Daarom ontwerpen we onze teambuilding activiteiten om niet alleen plezier te hebben, maar ook om samenwerking en onderling vertrouwen te bevorderen. Met uitdagingen die iedereen samen moet oplossen, leer je op elkaar te rekenen en elkaars sterke punten te waarderen. Versterk de banden binnen je team en ervaar hoe krachtig jullie samen kunnen zijn. Bouw met ons aan teamvertrouwen en til jullie samenwerking naar een hoger niveau.

Teambuilding Zonder Grenzen: Internationale Teamspirit

Sharp Events neemt teambuilding naar een internationaal niveau, waarbij we grenzen verleggen om de teamspirit wereldwijd te versterken. Onze activiteiten zijn ontworpen om teams van diverse achtergronden samen te brengen, culturele verschillen te overbruggen en eenheid te creëren in diversiteit. Met een scala aan meeslepende ervaringen, van culturele workshops wandeltochten met gids, moedigen we teams aan om hun horizon te verbreden en te leren van elkaar. Bevorder begrip en waardering voor verschillende perspectieven terwijl je de banden binnen je team sterker maakt. Ontdek met Sharp Events hoe jullie als een internationaal team kunnen schitteren.

DE LEUKSTE LOCATIES VOOR JOU TEAMBUILDING ACTIVITEITEN

Wij begrijpen hoe belangrijk de juiste setting is voor een succesvolle teambuilding. Daarom bieden we teambuilding locaties aan verspreid over het hele land. Of je nu op zoek bent naar een rustige plek midden in de natuur, een bruisende stadslocatie of een gezellige keukenstudio; we hebben voor elk team wat wils. Onze locaties zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het niet alleen gaat om de activiteiten die je doet, maar ook om de omgeving waarin je ze doet. Zo krijgt elk teamuitje bij ons net dat beetje extra om het onvergetelijk te maken. Kies de perfecte achtergrond voor jullie volgende avontuur en wij zorgen voor de rest!

Mindfulness & Teambuilding

In de dynamische wereld van vandaag is het vinden van focus en rust binnen een team essentieel. Sharp Events introduceert daarom “Mindfulness & Teambuilding” een programma speciaal ontworpen om teams te helpen centreren, samenwerking te verdiepen en stress te verminderen. Door bewuste oefeningen en technieken worden teamleden aangemoedigd om in het moment te leven, waardoor een kalme en aandachtige werkomgeving ontstaat. Het resultaat? Een versterkt teamverband, verbeterde communicatie en een nieuwe waardering voor de kracht van rust. Laat ons je gids zijn in het bouwen van een harmonieus team dat klaar staat om elke uitdaging met focus en kalmte aan te gaan.

WIJ KUNNEN NIET WACHTEN OM AAN DE SLAG TE GAAN!

Na alles wat we besproken hebben, van het sterker maken van je team tot samen koken en even stilstaan bij de kleine dingen, hopen we dat je net zo opgewonden bent als wij. Bij Sharp Events zijn we helemaal klaar voor je. We staan te popelen om een fantastisch uitje te organiseren dat jullie nooit zullen vergeten. Of het nu gaat om het bouwen aan vertrouwen, het verkennen van nieuwe culturen, het samen iets lekkers maken, of gewoon even een moment van rust, we willen er zijn om het te regelen. Laat ons weten wat je nodig hebt en we maken er samen iets geweldigs van. Wij kunnen niet wachten om aan de slag te gaan, dus laten we er iets bijzonders van maken!

TOP 10 TEAMBUILDING ACTIVITEITEN 2024

1000+ BEDRIJFSUITJES GINGEN U AL VOOR!

 

Bij Sharp Events weten we hoe belangrijk het is om niet zomaar een uitje, maar een belevenis te bieden. We hebben al talloze teams, van kleine groepen tot hele bedrijven, geholpen om niet alleen een geweldige tijd te hebben, maar ook echt dichter bij elkaar te komen.

Onze activiteiten voor teambuilding zijn ontworpen om precies dat te doen. Van spannende escape rooms die samenwerking vereisen tot creatieve workshops waarbij jullie gezamenlijk iets moois maken; elke activiteit is een kans om de banden binnen je team te versterken.

ARRANGEMENTEN TEAMBUILDING ACTIVITEITEN

Het hoofddoel is het versterken van de teambanden, betere communicatie bevorderen, samenwerken aan te moedigen en eventuele successen te vieren.

De deelnemers zijn alle leden van het team of bedrijf, inclusief management en eventueel klanten of partners, afhankelijk van het doel van de activiteit.

Het budget verschilt per organisatie, maar het is belangrijk dit vooraf vast te stellen om de activiteiten, locatie en catering hierop af te stemmen.

Idealiter wordt een datum gekozen die voor iedereen uitkomt, vaak buiten drukke periodes om, zodat zo veel mogelijk teamleden kunnen deelnemen.

 De locatie kan variëren van buiten in de natuur tot een gespecialiseerde teambuildinglocatie of zelfs binnen het eigen bedrijfspand, afhankelijk van de activiteiten.

Dit kan variëren van probleemoplossende oefeningen, sportieve activiteiten, workshops creativiteit tot spelvormen die gericht zijn op samenwerking en communicatie.

Door vooraf rekening te houden met de verschillende behoeften, mogelijkheden en achtergronden van alle teamleden en door activiteiten te kiezen waar iedereen aan kan en wil deelnemen.

Door de geleerde lessen en nieuw gevormde banden regelmatig te herinneren en toe te passen in het dagelijkse werk. Ook kan het helpen om follow-up sessies te organiseren om de voortgang te bewaken.