TEAMBUILDING SCHEVENINGEN

DE LEUKSTE TEAMBUILDING ACTIVITEITEN IN SCHEVENINGEN!

Ben je opzoek naar een leuke teambuildingsdag met een hoge FUN factor? Tijdens onze teambuilding uitjes in Scheveningen organiseren we originele activiteiten waarbij onderlinge samenwerking centraal staat. Onze activiteiten zijn gericht op het vergroten van zelfvertrouwen, het verbeteren van communicatie tussen teamleden en het versterken van een positief groepsgevoel!

We hebben een enorm aanbod aan allerlei leuke activiteiten speciaal ontworpen voor een gezellige teambuildingsdag in Scheveningen. Al deze te gekke teamuitjes zijn goed te combineren met een lekkere lunch, proeverij, uitgebreide bbq. We brainstormen graag met je mee om jouw teambuilding dag onvergetelijk te maken. Neem gerust contact met ons op.

STRANDACTIVITEITEN

DE LEUKSTE ACTIVITEITEN

IDEEEN VOOR EEN DAG VOL TEAMBUILDING

Inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze actieve outdoor teambuilding activiteiten. Tijdens Expeditie Robinson en Archery Tag zullen je collega’s op een positieve manier uit hun comfortzone zullen treden en aangespoord worden om samen te werken.

Alle creatieve krachten worden gebundeld tijdens onze leuke creatieve workshops. Tijdens de cocktails on the beach kunnen jullie met 100 personen tegelijk shaken en dat is niet alleen een bijzondere ervaring in Scheveningen, het is ook nog eens enorm goed voor het onderlinge groepsgevoel.

Al onze te gekke activiteiten zijn goed te combineren met een lekkere lunch, proeverij, uitgebreide bbq. We brainstormen graag met je mee om jouw teambuilding dag onvergetelijk te maken!! 

FOODIES EN FIJNPROEVERS

TEAMBUILDING OUTDOOR

Scheveningen is de perfecte locatie als je op zoek bent naar een outdoor teambuildingsdag. De frisse zeelucht, een lekker zonnetje en het zand tussen jullie tenen is een perfect recept voor een gezellige dag waarbij teambuilding centraal staat. Voeg hier een aantal leuke en originele activiteiten aan toe en er ontstaat een positieve sfeer die nog lang na jullie teamdag merkbaar is!

Zo zijn activiteiten als Archery tag xl en Survivor XL teambuildingsactiviteiten waaraan jullie tot wel 100 personen tegen elkaar in teams gaan strijden. Beide een spannend spel waarbij teamwork, denkwerk en goede communicatie belangrijk zijn om het spel te winnen. Maar ook een gigantisch volleybal toernooi op het strand, waarbij spelers steeds van teams en taak wisselen is perfect voor bijvoorbeeld een verandering van groepsdynamiek.

verjaardagsfeest

WORKSHOPS

TEAMBUILDING ACTIVITEITEN OP HET STRAND

Het strand is dé perfecte locatie voor het uitvoeren van de leukste en meest originele teambuilding activiteiten. Door de grootte van het strand is het makkelijk om ongestoord in de buitenlucht de activiteiten uit te voeren. Ook is het natuurlijk heerlijk om te kunnen genieten van de zon tijdens de activiteiten. 

Het strand van Scheveningen is vanaf omliggende steden makkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbare vervoer. Ook zijn er meer dan genoeg parkeergelegenheden dichtbij de kust.

CITYGAMES

DUIDELIJKE OFFERTE

GESPECIFICEERDE OFFERTES IN PDF BINNEN 1 UUR! DUIDELIJKE PRIJZEN INCL EN EX BTW!

SCHERPSTE PRIJS GARANTIE

EEN BETERE PRIJS VAN EEN VAN ONZE CONCURENTEN? WIJ GAAN ER ALTIJD ONDER ZITTEN!

korting bij ARRANGEMENTEN

BOEKT U EEN ARRANGEMENT DAN KRIJGT U ALTIJD EEN MOOIE KORTING OP UW FACTUUR!

ENTHOUSIAST TEAM

WIJ HEBBEN EEN GEMOTIVEERD JONG TEAM MET ENTHOUSIASTE JONGENS EN MEIDEN!

WIND EN WATER