Teambuilding

Klaar om jouw team te transformeren met een ervaring die ze nooit zullen vergeten? Dat komt goed uit, want wij zijn de experts op het gebied van teambuilding! Of je nu op zoek bent naar het ultieme bedrijfsuitje of naar onvergetelijke teambuilding activiteiten, wij hebben de kennis en passie om elk evenement speciaal te maken. Vertrouw op ons om de cohesie en het enthousiasme binnen jouw team naar een hoger niveau te tillen. Met onze expertise wordt elke uitdaging een kans op groei en elke activiteit een bron van inspiratie. 

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als u kiest voor Sharp Events, dan kiest u voor 100% zorgeloos een teambuildinguitje organiseren. Wij helpen u met het regelen van:

GREGOR PLANT JE TEAMBUILDINGSDAG

BRAINSTORMEN MET GREG?

1000+ Groepen gingen u al voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

Ontdek originele teambuilding activiteiten

Ben je op zoek naar sprankelende teambuilding ideeën die je team dichter bij elkaar brengen? Zoek niet verder! Wij zijn dé experts op het gebied van unieke teambuilding uitjes die gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht toveren. Met onze creatieve aanpak en ongeëvenaarde ervaring, beloven we je een ervaring die de dynamiek binnen je team transformeert. Ontdek de magie van teambuilding en creëer onvergetelijke momenten die de samenwerking en het plezier binnen jouw team naar nieuwe hoogten tillen!

/* Code from https://element.how/elementor-show-hide-section/ * Copyright 2024 https://element.how/ * No redistribution without permission * Use on your own and your client sites is allowed and welcomed * V1.3 2024/02/04 */ document.addEventListener('DOMContentLoaded', function () { $ = jQuery; function setupToggles(selector) { let toggles = Array.from(document.querySelectorAll(`${selector} .toggleElem`)); let contents = Array.from(document.querySelectorAll(`${selector} .toggleContent`)); let closers = Array.from(document.querySelectorAll(`${selector} .toggleClose`)); toggles.forEach((toggle, i) => { if (toggle.classList.contains('toggleIsSetup') && selector !== '.elementor-popup-modal') return; toggle.classList.add('toggleIsSetup'); toggle.addEventListener('click', function (e) { e.preventDefault(); toggle.classList.toggle('toggleIsActive'); jQuery(contents[i]).slideToggle(); if (toggle.classList.contains('toggleIsActive')) resizeEvent(); }); }); closers.forEach((closer, i) => { if (closer.classList.contains('toggleIsSetup') && selector !== '.elementor-popup-modal') return; closer.classList.add('toggleIsSetup'); closer.addEventListener('click', function (e) { e.preventDefault(); toggles[i].classList.remove('toggleIsActive'); jQuery(contents[i]).slideUp(); }); }); contents.forEach(content => { if (content.classList.contains('toggleIsSetup') && selector !== '.elementor-popup-modal') return; content.classList.add('toggleIsSetup'); content.style.display = 'none'; }); } setupToggles(''); /* compatibility for Elementor popups */ jQuery(document).on('elementor/popup/show', () => { setupToggles('.elementor-popup-modal'); }); function resizeEvent() { setTimeout(function () { window.dispatchEvent(new Event('resize')); }, 400); } }); .toggleElem a, .toggleElem svg, .toggleElem i, .toggleClose a, .toggleClose i, .toggleClose img { cursor: pointer; transition: transform 0.34s ease; } /* rotate the icon in the button or icon element when toggle is active */ .toggleIsActive i, .toggleIsActive svg { transform: rotate(90deg); } /* for a smooth animation we move the min height property to the inner container, be certain you are using "boxed" layout if you need a min height */ .toggleContent.e-con { min-height: initial; } .toggleContent > .e-con-inner { min-height:var(--min-height); }

Leuke teambuilding spellen

Duik in de wereld van avontuur en teamspirit met onze leuke teambuilding spellen! Of je nu de krachten bundelt tijdens de Teambuilding Olympics, overleeft in de wildernis met Expeditie Robinson, of de stad onveilig maakt in een van onze citygames zoals onze spannende Outdoor Escaperoom, wij bieden een breed scala aan activiteiten die jouw team dichter bij elkaar brengen. En dat is nog niet alles – begin elk teambuilding event met een knal door onze energisers, de perfecte start die iedereen in de juiste stemming brengt. Bereid je voor op lachen, leren en het creëren van onvergetelijke herinneringen samen!

Originele teambuilding activiteiten outdoor

Stap buiten de kantoordeuren en omarm de frisse lucht met onze actieve teambuilding activiteiten, perfect voor elk team dat op zoek is naar avontuur onder de open hemel. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van outdoor teambuilding activiteiten die niet alleen de samenwerking versterken, maar ook zorgen voor onvergetelijke momenten. Of het nu gaat om een dag vol actie aan het strand of een creatieve uitdaging in het bos, wij hebben alles om jouw team dichter bij elkaar te brengen. Laat je inspireren door de natuur en bouw aan een teamgeest die sterker is dan ooit tevoren!

boot-varen-2

Energisers voor jouw teambuilding uitje

Duik in de wereld van krachtige teambuilding oefeningen met onze unieke Haka workshop, een van de meest originele teambuilding activiteiten van dit moment. Het is niet alleen een fantastische manier om de teamgeest te versterken, maar het biedt ook een onvergetelijke ervaring die iedereen nog lang bij zal blijven. Deze creatieve teambuilding activiteit brengt je team op een energieke manier samen, waarbij jullie gezamenlijk de traditionele Maori krijgsdans leren. Bereid je voor op een sessie vol passie, kracht en eenheid die je team als nooit tevoren motiveert!

Binnenpret met teambuilding activiteiten

 

Outdoor avonturen voor teams

 

Waarom is Sharp Events de perfecte keuze voor jouw Teambuilding event?

Laat je Teambuilding activiteiten over aan Sharp Events en ontdek het gemak van het organiseren van een uniek teambuilding event zonder de stress. Ons recept? Een mix van professionaliteit, betrokkenheid, en creatieve flair die elk evenement transformeert.

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel bedrijfsuitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw uitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We hebben altijd een plan b klaarliggen om eventuele hobbels glad te strijken.
boot-varen-2

Teambuilding tijdens jouw bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje kan een uitgesproken moment zijn om te werken aan de teambuilding binnen jouw organisatie. Werk aan de sociale binding, leer elkaars kwaliteiten op een andere manier kennen, creëer efficiëntie binnen de groep en versterk de groepsdynamiek! Zo sla je met je bedrijfsuitje twee vliegen in
één klap! Bekijk welke activiteiten bij je werknemers passen en ga met elkaar de uitdaging aan. Plak er een leuke borrel aan vast en je bedrijfsuitje is compleet!

Maatwerk oplossingen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje

Elk arrangement kun je als bedrijf zelf invullen om te voldoen aan de specifieke wensen van je werknemers. Met onze flexibele pakketten zorgen we ervoor dat jullie dag naadloos aansluit bij jullie verwachtingen, of het nu gaat om een ontspannen diner of een dag vol actie en avontuur.

 

 

 

 

Weer of geen weer? Sharp Events denkt vooruit!

Het plannen van een buitenactiviteit met Sharp Events betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over onvoorspelbaar weer. Hoewel we de weergoden niet in de hand hebben, bieden we wel 100% zekerheid dat jouw bedrijfsuitje doorgaat, weer of geen weer. We denken altijd vooruit en stellen samen met jou een slecht weer-scenario op, voor het geval de oorspronkelijke buitenplannen moeten wijken voor het weer.

Slecht weer-scenario (1 buitenactiviteit)

Mocht jouw geplande buitenactiviteit in het water vallen, dan transformeren we deze moeiteloos naar een even boeiende binnen activiteit. Denk hierbij aan een interactieve workshop, zoals een smaakvolle proeverij of een spannende quiz die je team zal verrijken en vermaken.

Voorbeeldprogramma bij slecht weer
17:00 – 17:30 uur: ontvangst met een welkomstdrankje
17:30 – 19:00 uur: cocktailworkshop, waarbij creativiteit en gezelligheid vooropstaan
19:00 – 21:00 uur: afsluiting met een heerlijk diner of buffet

Slecht weer-scenario (complete dag)

Voor grotere groepen, zoals 50 personen, die een volledig dagprogramma buiten gepland hebben, bieden we een naadloze overgang naar een dynamisch programma van binnenactiviteiten. We stellen een op maat gemaakt schema samen met diverse workshops, proeverijen, en quizzen, zodat elke deelnemer aan alle activiteiten kan meedoen, ongeacht het weer.

Met Sharp Events ben je verzekerd van een onvergetelijk bedrijfsuitje, met een weerbestendig plan dat garant staat voor plezier, ongeacht de weersomstandigheden.

Geen zorgen maken over het weer? Plan een indoor bedrijfsuitje!

Willen jullie er zeker van zijn dat het Nederlandse weer geen roet in het eten gooit of willen jullie een bedrijfsuitje in de koude jaargetijden organiseren? Ook voor een indoor bedrijfsuitje kun je bij Sharp Events terecht! Vrijwel alle workshops kunnen indoor gegeven worden.

Bedrijfsuitje met overnachting

Komen er collega’s van ver en wil niemand de bob zijn? Maak je bedrijfsuitje dan compleet met een overnachting! Sharp Events heeft zicht op de leukste hotels en hostels op de locatie van het bedrijfsuitje en kan jullie helpen met dat onbezonnen nachtje weg. Of je budget nou groot of klein is, er is altijd keuze zat. Neem contact met ons op en we raden je graag een bijpassende accommodatie aan!

Sharp Events organiseert bedrijfsuitjes in 7 provincies

We zijn actief in meer dan 50 steden. Bekijk hieronder alle plaatsen waar we unieke bedrijfsuitjes organiseren en vind de perfecte locatie voor jouw bedrijfsuitje.

Bereikbaarheid bedrijfsuitje

Hoe goed een locatie te bereiken is, kan doorslaggevend zijn voor het kiezen van een locatie. Er zijn verschillende websites te vinden waar je een goed overzicht hebt op de bereikbaarheid met het openbaar vervoer en op alle gemeentelijke websites kun je veel informatie inwinnen over parkeren met auto
of touringcar. Komen jullie er niet uit? Schroom niet om te bellen zodat we met je mee kunnen denken!

Neem contact op bij vragen over jouw bedrijfsuitje

Heb je een vraag voor ons of ben je op zoek naar hulp voor de organisatie van je bedrijfsuitje? Je kunt op meerdere manieren contact met ons opnemen: via e-mail, ons contactformulier of telefonisch via +31 8 52007882. Ons team staat iedere dag van 09:00 en 22:00 uur voor je klaar. Een geslaagd bedrijfsuitje regel je met Sharp Events!

TOP 10 ACTIVITEITEN 2024

1000+ GROEPEN GINGEN U AL VOOR!

Elk van de bedrijfsgroepen die u voorging, variërend van kleine teams tot grote bedrijven, heeft unieke en onvergetelijke ervaringen opgedaan dankzij onze toewijding aan maatwerk, creativiteit en een naadloze organisatie van elk bedrijfsuitje.

Deze ervaringen hebben niet alleen gezorgd voor memorabele momenten, maar ook voor de versteviging van teambanden, het ontdekken van nieuwe perspectieven en het vieren van successen.

Jouw groep kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring die verder gaat dan het gewone.

ARRANGEMENTEN

Idealiter begin je met het plannen van je bedrijfsuitje ten minste 3 tot 6 maanden van tevoren. Dit geeft je voldoende tijd om de beste locaties en
activiteiten te regelen met onze hulp, vooral als je grote groepen of populaire locaties in gedachten hebt.

Het budget voor een bedrijfsuitje kan sterk variëren afhankelijk van de locatie, het aantal deelnemers, de activiteiten en eventuele extra’s, zoals eten en drinken of vervoer. Een basishandvat is om eerst te bepalen wat het doel van het bedrijfsuitje is en wat je per persoon wilt uitgeven. Gemiddeld
budgetteren organisaties tussen de € 50,- en € 250,- per persoon. Sharp Events denkt graag met je mee!

Kies activiteiten op basis van de doelstellingen van het bedrijfsuitje (teambuilding, ontspanning, viering, etc.), de interesses van je teamleden, en
eventuele fysieke beperkingen. Het is belangrijk om een activiteit te kiezen die inclusief is en waar iedereen aan kan deelnemen en van kan genieten.
Onze eventplanners brainstormen graag mee. Bel ons van maandag t/m zondag tussen 9:00 en 22:00 uur op +31 8 52007882.

Ja, al onze samenwerkingspartners en cateraars houden rekening met dieetwensen en allergieën, mits deze van tevoren worden doorgegeven. Het is belangrijk dat deze informatie uiterlijk 7 dagen voor het event bij ons bekend is zodat wij het door kunnen geven aan onze samenwerkingspartners.

Sharp Events neemt de volledige organisatie van uw bedrijfsuitje uit handen. Van het plannen van activiteiten en het vinden van unieke horecalocaties tot het regelen van moderne vergaderruimtes en eventueel zelfs het verzorgen van uitnodigingsmails. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsuitje tot in de puntjes verzorgd wordt en volledig afgestemd is op uw wensen.

Absoluut! Met een aanbod van ruim 500 activiteiten in meer dan 50 steden helpen onze creatieve eventplanners u graag bij het selecteren en volledig afstemmen van activiteiten op uw specifieke wensen. Van actieve bedrijfsuitjes tot ontspannende workshops, we vinden altijd iets dat bij uw team
past.

Geen zorgen! Sharp Events denkt vooruit met een slecht weer-scenario. Mocht uw geplande buitenactiviteit niet doorgaan vanwege het weer, dan
zorgen we voor een boeiende binnenactiviteit als alternatief, zodat uw bedrijfsuitje onvergetelijk blijft.

Ja, we kunnen ook het vervoer voor jullie coördineren. We zorgen samen met u voor een naadloze logistieke planning, zodat iedereen gemakkelijk en
veilig op de locatie arriveert en weer terugkomt.

Ja, Sharp Events kan de uitnodigingsmails voor jouw bedrijfsuitje verzorgen. Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat elke uitnodiging perfect de geest van het evenement vangt en uw bedrijfscultuur uitstraalt, waardoor uw medewerkers direct in de juiste stemming komen.

Zeker, Sharp Events kan uw bedrijfsuitje compleet maken met een overnachting. We hebben toegang tot de leukste hotels en hostels op de locatie van het bedrijfsuitje en adviseren u graag over de beste opties, passend bij elk budget.