TEAMBUILDING

Willen jullie graag een evenement met teambuilding organiseren? Wat leuk dat je bij Sharpevents terecht komt! Bekijk onze populaire en leukste teambuilding ideeën verder op de website en neem contact op zodat we samen jullie evenement tot een groot spektakel kunnen brengen! Kan niet, bestaat niet!

DE LEUKSTE teambuilding ACTIVITEITEN

ORIGINELE TEAMBUILDING UITJES

Wanneer je één keer in de zoveel tijd groots mag uitpakken dan wil je natuurlijk wel indruk maken op je vrienden, collega’s of familie! Wij snappen als geen ander dat je evenement een gebeurtenis moet zijn waar nog lang over na wordt gesproken. Elke evenement is voor ons een gelegenheid om flink out of the box te denken en we verzinnen dan ook altijd nieuwe ideeën en maken een origineel op maat gemaakt plan! Zijn jullie sportievelingen en graag in de buitenlucht? Bekijk dan eens onze outdoor teambuilding spellen! Liever iets educatiefs en ontspannen? Bekijk de energizers&teambuilding workshops eens! Willen jullie graag met elkaar op pad terwijl je gekke opdrachten uitvoert? De digitale teambuilding spellen zijn dan de perfecte uitkomst!

Wij hebben verschillende arrangementen voor teambuilding samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

OUTDOOR TEAMBUILDING SPELLEN

EXPEDITIE ROBINSON TEAMBUILDING

We kennen allemaal wel het avontuurlijke programma waarin bekende Nederlanders proberen te overleven op een onbewoond eiland. Met ons spel de Survivor hebben wij de zenuwslopende proeven nagemaakt en maken we jullie het moeilijk door te balanseren op balken, insecten te proeven, torens van hout te maken om zo jouw team naar het winnende eiland te elimineren! Survivor zit vol met oefeningen en groepsopdrachten waarbij je aan teambuilding werkt en is de perfecte activiteit om elkaar beter te leren kennen. Wie is het het geduldigst? Wie houdt er het overzicht? Wie motiveert jullie team naar de overwinning en veroverd de winnaarsvlag?! Niets is wat het lijkt maar één ding is zeker, alleen door samen te werken maak je kans om te winnen!

ENERGIZERS & TEAMBUILDING workshopS

Locaties voor uw TEAMBUILDING UITJE

Bij de keuze voor een locatie voor uw teambuilding uitje denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teambuilding uitje. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Michelle, Gemeente Den Haag
Michelle, Gemeente Den Haag
Lees verder
Op 6 juli 2015 hebben wij een zeer geslaagde teamdag gehad! Iedereen was enthousiast en kijkt terug op een mooie middag. We hebben gekozen voor de combinatie Robinson experience met aansluitend een BBQ. Het was echt een groepsactiviteit, ondanks dat we opgesplitst werden in 3 teams zijn de teams constant bij elkaar in de buurt geweest en is er echt als team gewerkt. Ook als er door een lichamelijke beperking een onderdeel niet mee kon worden gedaan, viel dit eigenlijk niet op. Dat was erg prettig! De BBQ was goed, erg leuke locatie en ook het contact voorafgaand aan de dag hebben wij als prettig ervaren. Kortom een groot succes! Bedankt!
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Otto, 50 jaar verjaardagsfeest
Lees verder
bijgaande foto vond ik zo grappig dat ik je die toch even wilde toesturen! En staat wat mij betreft symbool voor jullie werkwijze. Naast de klant! Vanaf eerste moment gaf Wavevents / jij mij het gevoel dat jullie ons een onvergetelijk leuke dag wilden bezorgen. Het was gelijk een warm en persoonlijk contact en je voelde goed aan wat de bedoeling was. Je dacht mee en jullie toonden je buitengewoon flexibel in de organisatie van de locatie, het programma, tijdstip en tijdsduur en bij de uitvoering op de dag zelf heb je de klantgerichtheid van Wavevents nogmaals bewezen. Niet alleen wij zelf, maar al onze gasten hebben reusachtig van het powerkiten, de beachtennis en de barbecue genoten! Dank je wel!
Hidde Staatema, Unilever
Hidde Staatema, Unilever
Lees verder
Ons summer event met de inkoop organisatie van Unilever bij Wave Events was een groot succes. Een combinatie van beach tennis en kyten op een toplocatie. De begeleiding was zeer professioneel, spontaan en vriendelijk. Ondanks de grote van de groep (100+) was alles top in de puntjes verzorgd en heeft iedereen genoten van een heerlijke dag. Iedereen van Wave Events waanzinning bedankt. Al met al een topdag en zeker een aanrader!
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Hanneke Borgstijn, Deloitte
Lees verder
Op 10 juli 2014 heb wij een topdag gehad bij Millers Beach in Scheveningen! Via Wavevents zijn wij in contact gekomen met Thijs, hij heeft ons team event van A tot Z geregeld! Het mailcontact verliep heel vlot en Thijs was ook ter plaatse, wat voor ons heel prettig was. Wij hadden met ons team eerst een bijeenkomst en presentatie, daarna hebben we met z’n allen een aantal strandactiviteiten gedaan. Deze activiteiten werden heel goed begeleid door het team van Wavevents en ter afsluiting hadden we een borrel en BBQ. Al met al was het een heel geslaagd event en zéker voor herhaling vatbaar!
Marc Kluijver, Koffietcacao
Marc Kluijver, Koffietcacao
Lees verder
Voor de familiedag van JCI Apeldoorn organiseerde Wavevents een activiteiten programma met een BBQ ter afsluiting. Het was een mooie mix van kiten op het strand en beachtennis. Voor veel volwassenen was het de eerste keer dat ze een kite op zo een manier in handen hadden dus een mooie ervaring. Ook voor de kinderen was het een hele beleving. De kleinsten konden de ouders prima zelf vermaken op het strand. Een flinke hoosbui mocht de pret niet drukken, we konden schuilen in het restaurant en daarna weer verder. De BBQ was van een prima kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding. De mannen van Wavevents hebben de boel goed onder controle en geven duidelijke instructies. Erg prettig! Zeker een aanrader.
Previous
Next

DIGITALE TEAMBUILDING SPELLEN

OP ZOEK NAAR INDOOR TEAMBUILDING?

Mariah Carrey op de achtergrond terwijl je met je glühwein in je hand de kerstbingo probeert te winnen.. Eén van de vele super originele indooractiviteiten die in het teken staan van teambuilding! Staan jullie tijdens een wintervakantie meer te apres skieën dan dat je daadwerkelijk in de sneeuw staat? Test je skills dan eens tijdens de Apres Ski Olympics of Slowlympics! Sharpevents heeft veel sfeervolle en warme locaties waarmee we samenwerken en die jullie evenement net dat extra beetje sfeer geven. We toveren binnen no-time de locatie om tot een waar winterwonderland. Sluit je activiteit af met een kookworkshop met een teambuildingelement en je winterse indooruitje is geslaagd!

bezienswaardigheden

In elke stad zijn er prachtige en historsche bezienswaardigheden te zien. Vinden jullie het leuk om de stad beter te leren kennen en dat te combineren met een spel? Dan zijn de gps-spellen een perfecte uitkomst! Sluit het spel af met een borrel op een van de vele terrasboten en je dag is compleet.  Wil je na je activiteit de stad in om zelf op verkenning uit te gaan? Vraag ons dan naar de high-light van de locatie en we helpen je graag op weg!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teambuilding activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor indoor teambuilding. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Had u meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw uitje behouden blijft!

TEAMBUILDING IN CORONATIJD

In deze aparte tijden waarin we hebben moeten leren om op afstand met elkaar verbonden te blijven, is het juist heel belangrijkt om te blijven werken aan teambuilding! Door samen te werken tijdens een activiteit of evenement buiten de kantooruren om, bouw je goede relaties op met collega’s of vrienden. Dit uit zich weer in een verbeterde groepsdynamiek en efficiëntie binnen de groep mensen! Stel een doel op met jouw team en werk aan dit ontwikkelingspunt tijdens een teambuilding uitje in coronatijd. 

FOODIES EN FIJNPROEVERS

IDEEEN VOOR TEAMBUILDING MET OVERNACHTING

Komen er mensen vanuit het hele land en heeft er niemand zin om na zo een leuke dag vol teambuilding nog terug te rijden? Plak er dan een overnacht aan vast en ervaar het ultieme uitje! Sharpevents heeft goed zicht op veel leuke hostels en hotels en deelt graag die ideeën met jullie! Neem contact met ons op en we helpen je graag op weg.

BEREIKBAARHEID

Vrijwel in alle steden waarin wij evenementen organiseren is de bereikbaarheid prima! We houden met het plannen van jullie evenement rekening met welk vervoer jullie komen. Is het bijvoorbeeld handig om dicht bij een centraal station te zijn of is een grote pakeerplaats handig zodat jullie touringbussen de ruimte hebben. Er wordt met alles rekening gehouden! Of wat dacht je van een park en ride? Ook geen slecht idee als jullie met zoveel komen! Bij Sharpevents wordt er met alles rekening gehouden.