TEAMUITJE Almere

Waarom een teamuitje in Almere? Sharpevents heeft de leukste teamuitjes voor u. Met wel meer dan 100 activiteiten op de leukste locaties weten wij uw teamuitje tot in de puntjes te verzorgen. Bekijk de leukste teamuitje ideeën en kijk welke er bij uw dag past!

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN ALMERE

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE IN ALMERE

Is het weer tijd voor het jaarlijkse teamuitje en bent u van plan alles uit de kast te halen. Hieronder hebben wij een aantal originele teamuitjes voor u op een rij gezet. Van sportieve teamuitjes met uw voetbalteam of toch wat rustiger aan met een van onze creatieve workshops. Of toch liever de stad ontdekken? Met een van onze spannende citygames gaat u in teams op pad door de stad en krijgen jullie allemaal opdrachten voor jullie kiezen! Samen met u en onze eventplanner bedenken wij een op maat gemaakt programma voor u en uw team!

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in Almere samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past!

actieF teamuitje in almere

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding IN ALMERE

Wilt u elkaar wat beter leren kennen en tegelijkertijd aan de teambuilding werken? Met expeditie Robinson worden er veel van jullie skills gevraagd, alleen met goed teamwork winnen jullie dit spel! Tijdens de expeditie krijgen jullie te maken met wie er het snelst eten kan vinden of wie er als eerst een vuurtje heeft en lukt het om water te verzamelen. Door de verschillende onderdelen is er altijd wel eentje waarin u uitblinkt!

workshop ideeën voor teamUITJE in almere

Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE in almere

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Almere denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje in Almere. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE in almere

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE IN ALMERE?

Wilt u een teamuitje in de koude tijden van het jaar en heeft u een voorkeur voor indoor activiteiten? Geen probleem! Wilt u bijvoorbeeld een winter teamuitje of een uitje met kerst? Dat kan wij werken samen met sfeervolle locaties of kunnen het helemaal omtoveren tot een winter wonderland! Sharpevents heeft namelijk de leukste indoor activiteiten en workshops voor u en uw team! Van winterse cocktails maken, de apres ski olympics of de kerst disco bingo het kan allemaal! 

bezienswaardigheden IN ALMERE

Almere is de jongste stad van Nederland in deze stad staan veel juweeltjes van bekende architecten. Er zijn meerdere bezienswaardigheden in Almere waaronder Muiderslot, Singer Laren of eiland Pampus met een historisch zeefort. Deze stad is ook een van de gezelligste steden van Nederland met in de binnenstad veel gezellige terrasjes. Boek een van onze spannende gps spellen en eindig op een van deze gezellige terrasjes! 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

Bent u in de coronatijd op zoek naar een coronaproof teamuitje? Geen probleem! Wij hebben verschillende activiteiten waarbij iedereen op afstand blijft. Of heeft u een uitje bij ons geboekt en wilt u vanwege corona het verplaatsen of annuleren dat kan bij ons helemaal kosteloos. 

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Wilt u een teamuitje buiten uw regio organiseren en heeft u daarna geen zin meer om terug te rijden of komen er collega’s of samenwerkingspartners uit een andere regio. Allemaal redenen om een aan uw leuke teamuitje nog een overnachting te plakken! Sharpevents heeft veel contacten met hotels en zo kunnen wij u goed adviseren. Heeft u daarom advies nodig kunt u gerust contact met ons opnemen voor advies!

BEREIKBAARHEID IN ALMERE

Almere is onder anderen makkelijk te bereiken met de trein het heeft directe verbindingen met verschillende grote steden. Ook is er park en ride aan de noordkant van station de Oostvaarders en heb je een park en ride bij Almere Oostvaarders.