TEAMUITJE Amersfoort

Waarom een teamuitje in Amersfoort? Deze stad wordt beschreven als een stad met de gezelligheid van een dorp. Dus wilt u in deze gezellige stad een super tof teamuitje organiseren? Dat kan bij Sharpevents! Wij hebben wel meer dan 100 super leuke activiteiten die u kunt boeken. Wij hebben alvast de leukste teamuitje ideeën op een rijtje gezet! 

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN in Amersfoort

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE in Amersfoort

Bent u dit jaar uitgekozen om een teamuitje te organiseren? En wilt u dan ook alles uit de kast halen? Wij Sharpevents hebben dan voor u de origineelste teamuitjes! Bent u op zoek naar een sportief teamuitje? Of bent u liever creatief bezig met een van onze creatieve workshops? Ook kunt u de mooie stad Amersfoort verkennen tijdens een van onze spannende gps spellen

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in Amersfoort samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF teamuitje in Amersfoort

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding in Amersfoort

Bent u op zoek naar het perfecte teamuitje met teambuilding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben meerdere teamuitjes waarbij u met uw team aan de teambuilding kunt werken. Met onder andere ons meest geboekte uitje expeditie Robinson. Hierbij worden meerdere skills van u gevraagd. U gaat de strijd aan met uw teamgenoten door verschillende proeven af te leggen. 

 

workshop ideeën voor teamUITJE in Amersfoort

Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE in Amersfoort?

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Amersfoort denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje in Amersfoort. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE Amersfoort

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE in Amersfoort?

Bent u van plan om uw uitje in de winter te organiseren of regent het op de dag die u heeft uitgekozen. Dan zijn onze in door uitje ook een optie. We werken m et de meest sfeervolle locaties samen en maken er dan voor u en uw team dan ook het beste van. Een paar voorbeelden van onze indoor teamuitjes zijn de kerst disco bingo, pubquiz of de snowlympics. Bij Sharpevents kunt u altijd terecht voor op maat gemaakte programma’s. 

 

bezienswaardigheden Amersfoort

Bent u geïnteresseerd in de historie van Amersfoort dan kunt u tijdens een van onze gps spellen de stad verkennen met de mooie historische bezienswaardigheden. Met de prachtige koppelpoort uit de middeleeuwen, de mooie Sint-Joriskerk en de bijzondere architectuur van de Onze-Lieve-vrouwentoren. En eindig deze gps tocht dan in een van de gezellige restaurantjes in Amersfoort! 

 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

Wilt u uw teamuitje tijdens corona houden dan houden wij ons zeker aan alle regels van het RIVM. Of heeft u al een uitje geboekt en wilt u deze verplaatsen vanwege corona of toch liever annuleren dan kan dat bij ons helemaal kosteloos. 

 

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Heeft u geen zin meer om na uw teamuitje naar huis te rijden of laat u men sen komen uit andere regio’s? Dan is dit de perfecte reden om een overnachting aan uw uitje te plakken. Sharpevents heeft veel contact met verschillende hotels en wij willen u dan ook graag adviseren voor een hotel. U kunt met ons con tact opnemen voor het beste advies!

 

BEREIKBAARHEID Amersfoort

Amersfoort is makkelijk te bereiken met de auto er zijn verschillende parkeerplaatsen waar u de auto kunt parkeren. Ook is Amersfoort makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer er rijden verschillende treinen tussen deze stad en andere steden.