TEAMUITJE in AMsterdam

Waarom Amsterdam? Op zoek naar een origineel teamuitje in Amsterdam? Bekijk binnen één oogopslag de meest geboekte top activiteiten in onze hoofdstad! Wist je dat Amsterdam de gezelligste straatjes van Nederland heeft? Boek bij ons een leuke dag met diner of lunch en kijk wat daar van waar is!

TOP ACTIVITEITEN

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE amsterdam

Als je dan een keer een uitje in Amsterdam mag organiseren moet het wel het leukste teamuitje ooit worden! Sharpevents helpt je graag met het bedenken van de leukste ideeën voor een origineel en bijzonder teamuitje. Schud alle kantoorstress van je af tijdens een actief uitje en kijk wie er de meeste competitie in zijn karakter heeft! Voeg een van onze workshops toe aan je uitje en misschien ga je wel als een volleerde shaker of kunstschilder naar huis! Tijdens onze citygames ontdek je de omgeving op een wel hele leuke manier. Een liedje blèren op een vol terras tijdens crazy 88 of je teamgenoten op slinkse wijze ”mollen” tijdens het spannende Wie is de Mol spel. Of wat dacht je van een outdoor escaperoom? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in Amsterdam samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past!

actieF teamuitje Amsterdam

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding Amsterdam

Zijn jullie op zoek naar een teamversterkend uitje? Expeditie Robinson is een echte Fun activiteit waarbij teambuilding voorop staat! Vuur maken, een waterproef, brainkrakers en meer… Welk team is het snelst, het slimst en wie gaan er samen naar de overwinning? Wie heeft er op de padvinderij gezeten en heeft daar nu een voorsprong mee? Kom het ontdekken!

workshop ideeën voor teamUITJE in Amsterdam

Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE in amsterdam?

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Amsterdam denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje in Amsterdam. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE Amsterdam

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE in Amsterdam?

Is de zomer niet een handige periode voor jullie bedrijf om een teamuitje te organiseren? Ook in de winter is er van alles mogelijk! De SnowOlympics is een ontzettend leuk idee voor een sportief teamuitje, of juist iets relaxt zoals een heerlijke winterse cocktail shaken tijdens onze winterse cocktail workshop. Samen met jou organiseren we een volledige winterse feestdag en we kunnen iedere locatie omtoveren tot een waar winter wonderland voor jullie teamuitje.

bezienswaardigheden Amsterdam

Wist je dat Amsterdam in totaal 165 grachten heeft met een totale lengte van 75 kilometer? En dat er langs die grachten wel 100+ historische bezienswaardigheden zijn te vinden? Loop door de populaire Kalverstraat wat bekend staat om zijn koeien-, ossen- en kalverenstraat in de 16de eeuw en bekijk de geschiedenis op gebouwen en in steegjes. Boek bij ons een leuke citygame en leer spelenderwijs onze hoofdstad goed kennen!

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

Nu onze maatschappij al een tijdje in het nieuwe normaal moet functioneren en verbinding binnen het team belangrijker dan ooit is geworden, vinden wij dat een teamuitje in corona tijd een echte pré is. Breng de gezelligheid weer terug en leef na lange tijd weer een dag zoals hij vroeger aanvoelde! Zorgeloos en onder genot van een welverdiend drankje na afloop in een van de leukste restaurantjes in Amsterdam! Wij houden ons aan de regels en richtlijnen van het RIVM en er mag kosteloos geannuleerd worden mochten de regels plotseling verscherpen. 

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Een leuk teamuitje hoeft niet te eindigen met teamactiviteit, borrel of lekker diner. Als jullie groots willen aanpakken plakken jullie er ook een feestavond aan vast! Een lichtgevende dansvloer, een DJ, samba danseressen of liever een dragqueen… Wij zorgen voor een geweldige feestavond! 

BEREIKBAARHEID LOCATIE

Amsterdam is zowel met auto als openbaar vervoer goed te bereiken en is omringt door snelwegen. Houdt er wel rekening mee dat het vaak erg druk is in het centrum en dat je er met de auto langer over kunt doen. Wil je met de trein komen dan kan je vanuit het Centraal Station de bus, tram of metro pakken naar de eindbestemming. Kijk voor verdere reisinformatie en verkeersinformatie op de website van gemeente Amsterdam of vraag ons een touringcar te regelen!