Teamuitje amsterdam

Ben je op zoek naar het perfecte teamuitje in Amsterdam? Zoek niet verder! Wij zijn dé experts op het gebied van teamuitjes in Amsterdam en staan klaar om jouw team een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Met onze diepgaande kennis van de stad en een breed scala aan mogelijkheden, zorgen we ervoor dat jouw teamuitje precies past bij wat jij zoekt. Laat ons de planning van je volgende bedrijfsevenement of personeelsfeest overnemen en bereid je voor op een geweldige tijd in het hart van Amsterdam!

Budget
Budget - slider
0100

Waarom kiezen voor SharpEvents?

Als u kiest voor Sharp Events, dan kiest u voor 100% zorgeloos een teamuitje in Amsterdam organiseren. Wij helpen u met het regelen van:

Gregor plant  uw teamuitje!

Brainstormen met Greg?

1000+ teamuitjes gingen u voor!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje met een grote groep? Teambuilding met meer dan 50 personen op een
Vanaf 12 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Alle locaties
De veiligheid van de Tweede Kamer ligt in jullie handen! Een terrorist heeft plannen om het te vernietigen, en alleen
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, jullie team loopt door de straten van Den Haag, lachend en samenwerkend om hilarische opdrachten te voltooien
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1,5 tot 2,5 uur

Den Haag
Stel je voor, je zoeft op een stille E-chopper door de levendige straten van Den Haag, langs iconische plekken zoals
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 60 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Hebben jij en je team zin om Den Haag te voet te verkennen op een grappige en interactieve manier? Onze
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een authentieke Haagse ervaring beleven met je collega’s en de juwelen van onze stad te voet verkennen, genietend
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Ontdek Den Haag op een bijzondere wijze met een mega SUP-tour over de Haagse grachten. Onze mega sups zijn maar
Vanaf 15 Pers
Vanaf € 25 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Willen jij en je collega’s Den Haag ontdekken met de fiets op een hilarische manier? Onze Oh Oh Den Haag
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag
Wil je een schilder workshop met een twist? Wij kunnen jouw groep een schilder workshop verzorgen met letterlijke twist van
Vanaf 20 Pers
Vanaf € 37.50 p.p.

1 tot 1,5 uur

Den Haag
Wil je een echt Haagse ervaring op doen met je collega’s en de parels van onze stad verkennen op een
Vanaf 10 Pers
Vanaf € 20 p.p.

1 tot 2 uur

Den Haag

orginele Teamuitje in Amsterdam

Amsterdam roept jou en je team voor een onvergetelijk avontuur! Deze stad is niet alleen het hart van cultuur en geschiedenis, maar ook de thuisbasis van meer dan 100+ leuke activiteiten die wachten om ontdekt te worden. Bij ons staat personalisatie voorop; we luisteren aandachtig naar jullie wensen en verwachtingen om elk uitje zo uniek mogelijk te maken. We zijn enthousiast om samen met jullie een op maat gemaakt programma te creëren, waarbij elke activiteit zorgvuldig wordt gekozen om perfect bij jullie team te passen. Laat ons de magie van Amsterdam in jullie teamuitje blazen, voor een ervaring die jullie als team nog lang zal verbinden!

Kies uit 100+ activiteiten bij Sharp Events

 

Plan samen met Sharp Events een geslaagd bedrijfsuitje

 

boot-varen-2

Hulp of advies nodig? Wij staan elke dag voor je klaar!

 

 

Ontdek waarom Sharp Events de perfecte keuze is voor jouw bedrijfsuitje

Laat Sharp Events de touwtjes in handen nemen en ervaar hoe eenvoudig het is om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren zonder dat het jou veel moeite kost. Ons geheim? Een combinatie van professionaliteit, toewijding en creativiteit die jouw evenement naar een hoger niveau tilt.

  • Eenvoud en professionaliteit: we ontzorgen je volledig, zodat je zonder stress een professioneel teamuitje kunt plannen.
  • Scherpe prijzen: ons doel is om je snel een op maat gemaakte offerte te bieden die past binnen jouw budget.
  • Op maat gemaakte activiteiten: kies uit meer dan 100 activiteiten die we naadloos kunnen aanpassen aan jouw specifieke wensen.
  • Samen brainstormen: jouw inbreng is goud waard. Samen komen we tot de beste ideeën voor jouw teamuitje.
  • Deskundige begeleiding: onze begeleiders zijn niet alleen enthousiast, maar ook ervaren in het creëren van een dynamische sfeer.
  • Allesomvattende organisatie: van de uitnodigingsmails tot de dag zelf – inclusief vervoer indien nodig – wij regelen het van a tot z.
  • Vooruitdenkend: slecht weer op komst? Geen probleem. We maken altijd samen met jullie een plan b zodat jullie teamuitje door kan gaan, weer of geen weer.
boot-varen-2

Top 10 teamuitje activiteiten 2024

1000+ teamuitjes in Amsterdam gingen je al voor!

Elk team, variërend van de kleinste groepen tot de grootste bedrijven, die koos voor Amsterdam als locatie voor hun teamuitje, heeft dankzij onze persoonlijke benadering, innovatieve creativiteit en feilloze organisatie onvergetelijke en unieke ervaringen beleefd.

Deze bijzondere momenten hebben niet alleen gezorgd voor blijvende herinneringen, maar hebben ook de teamgeest versterkt, nieuwe inzichten geopend en successen samen gevierd.

Jouw team kan de volgende zijn die deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap van tevreden klanten die kozen voor een ervaring in Amsterdam die verder gaat dan het gewone.

Teamuitjes met eten of borrel

Ja, maatwerk is onze specialiteit. Wij zorgen ervoor dat het teamuitje perfect aansluit bij de interesses en doelen van jullie team, van begin tot eind.

Absoluut, catering is een belangrijk onderdeel van elk geslaagd teamuitje. Laat ons jullie voorkeuren weten, en wij regelen heerlijke maaltijden en drankjes die bij iedereen in de smaak vallen.

Amsterdam kan onvoorspelbaar zijn qua weer, maar dat laat ons niet stoppen. We hebben altijd een plan B klaar voor activiteiten die weersgevoelig zijn, zodat jullie dag altijd doorgaat.

Na het boeken houden we nauw contact om alle details te finetunen. Je ontvangt van ons een duidelijk overzicht van het programma, inclusief tijden, locaties en andere belangrijke informatie.

Hoe eerder, hoe beter, vooral als je specifieke data in gedachten hebt. Wij raden aan om ten minste een maand van tevoren contact op te nemen om de beste ervaring te garanderen.

Wij begrijpen dat plannen kunnen wijzigen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor de mogelijkheden. We zijn flexibel en doen ons best om aan jullie behoeften tegemoet te komen.