TEAMUITJE Apeldoorn

Waarom een teamuitje in Apeldoorn? Apeldoorn is letterlijk een geheel groen stad dat ligt aan de rand van de Veluwe. Sharpevents heeft dan ook meer dan 100 activiteiten die u kunt boeken voor in deze groen stad. We hebben aantal van de leukste teamuitje ideeën voor u op een rijtje gezet!

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN in Apeldoorn

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE in Apeldoorn

Het jaarlijkse teamuitje komt er weer aan en u bent uitgekozen om deze te organiseren. U wilt eens laten zien hoe het moet en wilt dan ook alles er aan doen om het te laten slagen! Wij, Sharpevents hebben voor u dan ook de meest originele activiteiten. Wilt u een keer niet op zo’n kantoor stoel zitten en lekker iets actiefs doen met onze actieve teamuitjes. Of wilt u liever uw creativiteit kwijt bij een van onze creatieve workshops. U kunt ook de mooie stad verkennen tijdens een van onze spannende gps spellen

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in Apeldoorn samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past

actieF teamuitje in Apeldoorn

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een leuk teamuitje en wilt u tegelijkertijd met uw team aan de teambuilding werken? Wij hebben de leukste activiteiten voor u om daaraan te werken. Ons meest geboekte uitje voor teambuilding is expeditie Robinson. Hier komen verschillende onderdelen aan te pas waar u uw skills kunt laten zien. Is u team het snelst met de puzzel in elkaar zetten, een vuurtje maken of genoeg eten vinden? Kom daar achter tijdens onze expeditie Robinson!

 

workshop ideeën voor teamUITJE in Apeldoorn

Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE in Apeldoorn?

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Apeldoorn denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje in Apeldoorn. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE Apeldoorn

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE in Apeldoorn?

Bent u van plan uw teamuitje in de koude wintermaanden te organiseren en wilt u daarom een indoor teamuitje? Of wilt u een origineel kerst teamuitje organiseren? Wij hebben de leukste indoor activiteiten voor u. Kiest u voor een van onze toffe workshops, de apres ski olympics of misschien wel de kerst disco bingo. Sharpevents werkt samen met de meest sfeervolle locaties en kunnen dan ook uw uitje tot in de puntjes verzorgen!

 

bezienswaardigheden Apeldoorn

Apeldoorn heeft verschillende mooie bezienswaardigheden. De meeste bekende zijn Paleis het Loo, een voormalig paleis. Park Berg en Bos en de gezellige Hoofdstraat met de leukste restaurantjes en terrasjes. Wilt u deze plekken graag bezoeken tijdens een van onze leuke activiteiten? Kies dan voor onze toffe gps spellen en eindig dan op een van de gezellige terrasjes in de Hoofdstraat! 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

Wilt u in de coronatijd toch een leuk en origineel teamuitje organiseren? Dan bent u bij Sharpevents aan het goede adres! Wij hebben de leukste coronaproof uitjes waarbij u toch genoeg afstand houdt. Heeft u al een uitje geboekt bij ons en wilt u deze vanwege corona verplaatsten of toch annuleren? Bij ons kan dat geheel kosteloos. 

 

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Heeft u een teamuitje dat wat verder weg is en heeft u daarna geen zin meer om naar huis te rijden? Of laat u mensen vanuit een andere regio komen? Dat is een goede reden om er een overnachting aan te plakken. Sharpevents heeft veel contact met verschillende hotels in en om Apeldoorn. Heeft dus advies nodig om een goed hotel te boeken kunt u altijd contact met ons opzoeken. 

 

BEREIKBAARHEID Apeldoorn

Apeldoorn is makkelijk te bereiken met de auto via de snelwegen A1 en de A50. Ook kun je er makkelijk komen met de trein het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf station Apeldoorn naar de binnenstad.