TEAMUITJE Arnhem

Waarom een teamuitje in Arnhem? Deze bruisende stad is een echte aanrader, het is een gezellige stad met een rijke historie. Wij hebben meer dan 100 activiteiten op de tofste locaties! Bekijk hier de leukste teamuitje ideeën die wij voor u op een rijtje hebben gezet. 

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN in Arnhem

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE in Arnhem

Is het weer zover? Het jaarlijkse teamuitje en u bent de uitverkorene om het te organiseren. U wilt een zo origineel mogelijk uitje organiseren. Wij bij sharpevents hebben dan de leukste teamuitje activiteiten voor u. Bent u het zat om de hele dag achter de computer te zitten en even lekker actief bezig te zijn ga dan voor een van onze actieve teamuitjes op bijvoorbeeld een van de vele  strandjes. Heeft u liever iets rustigs ga dan voor een van onze creatieve workshops. O f wilt u liever een beetje de stad verkennen tijdens een van onze spannende citygames

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in Arnhem samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past!

actieF teamuitje in Arnhem

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding in Arnhem

Bent u op zoek naar een teamuitje om aan de teambuilding van uw team te werken? Wij hebben veel activiteiten waarbij u en uw team aan de teambuilding werken. Een van onze meest geboekte is dan ook expeditie Robinson, hier worden veel van jullie skills gevraagd en met je goed samen kunnen werken. Lukt u en uw team om genoeg eten te kunnen vinden, de puzzel zo snel mogelijk in elkaar te zetten of het beste vuur te kunnen maken? Door de verscheidenheid aan onderdelen heeft iedereen wel een onderdeel waar diegene in uitblinkt.  

workshop ideeën voor teamUITJE in Arnhem

Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE in Arnhem?

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Arnhem denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje in Arnhem. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE Arnhem

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE in Arnhem?

Ben u van plan uw teamuitje in de koude wintermaanden te organiseren? Wij hebben genoeg indoor activiteiten die u kunt boeken met onder andere de leukste workshops, een pubquiz of toch de snowlympics. Sharpevents werkt samen met de meest sfeervolle locaties of kunnen voor u  iedere locatie omtoveren tot bijvoorbeeld een winter wonderland.

 

bezienswaardigheden Arnhem

Arnhem heeft een rijke historie en de mooiste bezienswaardigheden. Er zijn dan de mooie Koepelkerk of de St. Walburgiskerk. Of Arnhem Centraal met zijn mooie architectuur. En de gezellige Korenmarkt. Boek bijvoorbeeld een van onze spannende gps spellen om de stad te ontdekken en misschien eindigt u wel op de gezellige Koremarkt. 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

Wilt u tijdens de coronatijd toch een coronaproof teamuitje organiseren? Wij hebben genoeg activiteiten waarbij op afstand van elkaar blijft en toch een leuk uitje heeft! Of heeft u al een teamuitje bij ons geboekt en wilt u die verplaatsen of annuleren? Dat kan bij ons zonder probleem helemaal kosteloos. 

 

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

Heeft u een leuk teamuitje geboekt en heeft u daarna echt geen zin meer om naar huis te moeten rijden? Of laat u mensen uit andere streken komen? Dat is een goede reden om een overnachting aan uw uitje te plakken. Sharpevents heeft contact met meerdere hotels in Arnhem en wij bieden u dan ook graag ons advies aan. U kunt contact met ons opnemen voor advies. 

 

BEREIKBAARHEID Arnhem

Arnhem is makkelijk te bereiken met onder andere de trein, het centraal station van Arnhem bevindt zich op 6 minuten lopen van de binnenstad. Ook kunt er makkelijk komen met de auto vanaf de snelwegen komt u vanzelf op de centrumring. Arnhem is dan ook de enige stad met de trolleybus, die u onder andere naar de binnenstad brengt.