TEAMUITJE bergen op zoom

Waarom een teamuitje in Bergen op Zoom? Deze prachtige stad zit vol met rijke historie. Hier past een citygame perfect bij. Weten wat voor activiteiten je nog meer in Bergen in Zoom kan doen? Bekijk hier de leukste activiteiten!

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN in bergen op zoom

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE in bergen op zoom

Bergen op Zoom is een prachtige stad met veel historie en met een mooie natuuromgeving. Als je nou echt optimaal van het natuurgevoel wil genieten en actief met je team bezig zijn? Dan is een sportief teamuitje the way to go, wij hebben onder andere, achery tag maar ook voetsnooker. Toch niet zo van het actieve en toch liefst wat rustiger? Dan hebben wij ook veel verschillende workshops, een echte aanrader is een leuke cocktailworkshop. Of een rustgevende schilderworkshop als teamuitje. Toch liever meer de historische stad Bergen op Zoom leren kennen dan is een zenuwslopende citygame natuurlijke dé aanrader als teamuitje.

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in Bergen op Zoom samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past!

actieF teamuitje in bergen en zoom

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding in bergen op zoom

Teambuilding is je uiteindelijke doel van een teamuitje. Dan kom je bij de vraag; hoe bereik je dat tijdens het teamuitje? Wij van Sharpevents hebben daar het super populaire spel Expeditie Robinson voor! Dit is namelijk het ultieme spel om teambuilding te bereiken. Je kan hier de strijd aan met je collega tijdens het sumo worstelen. Of je gaat met je andere expeditie leden onder tijdsdruk een vuurtje proberen te maken, of wat denk je van samen met je team een katapult maken die je daarna ook nog is moet gebruiken. Maar ook voor het legendarische touwtje trekken is ook teambuilding voor nodig. Krijg je er al zin in?

workshop ideeën voor teamUITJE BERGEN OP ZOOM

Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE in bergen op zoom?

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Bergen op Zoom denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje in Bergen op Zoom. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE bergen op zoom

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE in bergen op zoom

Toch liever binnen een teamuitje organiseren? In de winter is een indoor teamuitje perfect. Kom in de kerstsfeer met als voorbeeld onze gezellige kerst disco bingo! Klinkt als muziek in je oren toch? Naast dat hebben we natuurlijk veel opties die je kan dan als indoor teamuitje, zoals onze apres ski olympics! Ook hebben we natuurlijk onze populaire pub quiz. Al deze activiteiten kunnen op locatie helemaal worden omgetoverd worden naar een winter wonderland!

bezienswaardigheden bergen op zoom

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

BEREIKBAARHEID BERGEN OP ZOOM