TEAMUITJE Brabant

Waarom een teamuitje in het gezellige Brabant? Struin op deze pagina door de meest geboekte top activiteiten en stel samen met een van onze eventplanners een op maat gemaakt teamuitje in Brabant op! Wij hebben er zin! Jullie ook? Contact ons dan!

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN in brabant

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE in brabant

Verras je collega’s met een teamuitje waar nog lang in de kantoorgangen over gesproken word door unieke ideeën voor het leukste teamuitje te verzinnen! Hang je mantelpakje in de kast, laat je loafers thuis en ruil ze in voor je sporttenue! Daag elkaar uit en help die ene kantoorvete de wereld uit tijdens een actief activiteit! Zijn jullie niet zo sportief en willen jullie liever iets educatiefs met een gekke twist doen? We hebben veel sfeer makende workshops waarbij je aan het eind van de dag met een dosis kennis naar huis gaat! Willen jullie liever met elkaar op pad terwijl jullie krankzinnige opdrachten moeten uitvoeren? City games it is! Spoileralert: alleen voor mensen waarbij schaamte niet in het woordenboek staat!

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in Brabant samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past!

actieF teamuitje in Brabant

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding in Brabant

workshop ideeën voor teamUITJE in Brabant

Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE in Brabant

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Brabant denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitjein Brabant. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE Brabant

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE in Brabant

bezienswaardigheden in Brabant

Frans Bauer, Guus Meeuwis en Vader Abraham.. Brabant heeft heel wat grote namen van artiesten in zijn repertoire! Deze Nederlandse volksartiesten weten voor gezelligheid te zorgen in de oudste kroegen van het centrum. Strand er neer na een leuke activiteit! Brabant staat verder bekend om de Meta Maze waar je je als Alice In Wonderland kan wanen in een kunstdoolhof, de Flaestoren en landgoed Huis der Heide. Van Gogh heeft er ook een eigen Nationaal park wat zeker de moeite waard is om in te wandelen. 

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

Ook met afstand is er ruimte voor een feestje! Nu we al een tijdje het moeten doen met Teams en thuiswerken lijkt de behoefte naar verbinding steeds groter te worden. Plan je teamuitje daarom geheel coronaproof bij Sharpevents en leef voor een dag weer een keertje zoals het vroeger was! Veiligheid staat bij ons voorop en we houden ons dan ook aan de dan geldende richtlijnen van het RIVM. 

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

BEREIKBAARHEID in Brabant

EEN SPORTIEF TEAMUITJE OP HET STRAND

Een sportief teamuitje op het strand.. Een betere combinatie bestaat er niet! De ruimte, de golven op de achtergrond, de levendige boulevard en de sfeervolle strandtenten zijn een perfect recept voor een sportief uitje op het strand! Daarbuiten zijn veel van onze activiteiten nog leuker als je met de voetjes in het zand staat. Werk samen met je team aan de groepsdynamiek en de sociale binding door te werken aan teambuilding en alle elementen om het teamuitje te laten slagen zijn in the pocket!

WIE IS DE MOL TEAMUITJE

Houd je collega’s in de smiezen door als een havik te loeren naar de aangewezen mol tijdens jullie teamuitje! Wie saboteert hier de hele boel en manipuleert de spannende puzzels, opdrachten en challenges? Terwijl jullie punten verzamelen sluit het net zich steeds verder voor der mol.. Lukt het jullie om voor het einde van het spel de spelbreker te ontknopen en er vandoor te gaan met de overwinning? Het Wie is de Mol spel is een populaire aanrader voor een geslaagd teamuitje!

EEN TEAMUITJE OP EIGEN LOCATIE?

Hebben jullie al een fantastische locatie in gedachten? We got you! Sharpevents is niet locatie afhankelijk en wij hebben in de loop der jaren heel wat unieke locaties omgetoverd tot war-zone, crea-bea corner of Tikibar! Neem contact op met onze eventplanners en kijk of jullie locatie geschikt is!

TEAMUITJE escaperoom

Ben jij een echte detective en weet je samen met je team de stad van een terroristische ondergang te redden? Kom er achter tijdens de Escaperoom! Gewapend met een Ipad gaan jullie met elkaar op pad. Loop naar de coördinaten en voer gekke opdrachten uit en ontfutsel lastige raadsels maar let op! De tijd tikt door.. Lukt het jullie om als eerste de code te kraken en daarmee de kluis te openen? Red jij de stad van de verschrikkelijke ondergang? Escaperoom is een populair spel voor mensen die samen met elkaar op pad willen en Brabant eens op een andere manier willen kennen!

IDEEEN VOOR EEN LOW BUDGET TEAMUITJE

Is het budget niet zo breed maar wil je het team toch trakteren op een leuke dag weg? Geen probleem! Er zijn verschillende mogelijkheden om de kosten te bedrukken. Zo kan je maar één activiteit doen maar ook meerdere waardoor je een lekkere korting op de hele dag krijgt! We denken graag met je mee hoe we jullie teamuitje zo goed mogelijk kunnen vieren binnen jullie budget.