TEAMUITJE BREDA

Wil jij voor jouw team een uniek teamuitje organiseren in de mooie stad Breda? Kies dan voor Sharpevents en wij organiseren een origineel teamuitjevoor jou en je team. Wij hebben een groot aanbod aan activiteiten. Kies jij voor één van de actieve teamuitjes, een leuke workshops of een spannende citygame?

LEUKSTE TEAMUITJE IDEEËN IN BREDA

Vorige
Volgende

EEN ORIGINEEL TEAMUITJE IN BREDA

Wat zijn nou de leukste ideeën voor een teamuitje? Daar heeft iedereen natuurlijk een net iets andere mening over.
Wat wij als tip geven voor het organiseren van een geslaagd teamuitje is het combineren van meerdere activiteiten. Hierdoor staat er een complete dag voor jullie op het schema. Om de dag nog iets uit te breiden is het ook mogelijk om eten en drinken bij te boeken via ons. Ook is een overnachting te boeken bij het teamuitje, hierdoor hoeft niemand meer naar huis te rijden aan het eind van het uitje.

Wij hebben verschillende arrangementen voor leuke teamuitjes in Breda samengesteld. Komen jullie pas na het werk en zoeken jullie een korte activiteit en een lekker diner? Zijn jullie op zoek naar een complete dag en komen jullie rond de lunch aan met een touringbus? Is het doel van jullie dag teambuilding en spelen jullie graag een toernooi waarbij iedereen met elkaar in contact komt? Voor elke wens en tijdsplanning hebben we een arrangement samengesteld. Bekijk onze arrangementen om te bepalen welke optie het best bij jullie past!

actieF teamuitje in Breda

Vorige
Volgende

teamuitje met teambuilding in Breda

workshop ideeën voor teamUITJE in Breda

Vorige
Volgende

Locaties voor uw teamuiTJE in Breda

Bij de keuze voor een locatie voor uw teamuitje in Breda denken we graag met u mee en houden we rekening met uw gasten. Komen jullie bijvoorbeeld met eigen vervoer? Dan is voldoende parkeerplek een vereiste. Gaan jullie met een touringbus dan is het belangrijk dat de locatie een plek heeft waar al uw gasten in en uit kunnen stappen. Willen jullie alleen lunchen en borrelen of ook uitgebreid dineren? Allemaal aspecten die meetellen in ons voorstel voor de perfecte locatie voor jullie teamuitje in Breda. Wij adviseren u graag welke locatie het beste aansluit op jullie wensenlijst.

wat zeggen klanten over ons?

Kyung de Graaf, rechtspraak
Kyung de Graaf, rechtspraak
Lees verder
Wij hebben een teamuitje gehad met ongeveer 100 collega's. Het was een zeer geslaagde middag, met cocktails shaken en een escape wandeling door Scheveningen. Beide activiteiten waren goed georganiseerd en werden begeleid door enthousiaste begeleiders.
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
kimmy van Leeuwen, Hart van Vlaardingen
Lees verder
Het team van Het Hart in Vlaardingen heeft hier met 32 personen een ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad! We konden zelf 4 spellen kiezen elk van ongv 30 min. De hoofd organisator was heel enthousiast en wij vonden hem helemaal top! Mede door hem is de middag echt geslaagd! Leuke spellen, goede sfeer, lekker op het strand, team building en lol in 1 middag! Daarna ook nog een borrel gedaan met zijn alle op het terras, het was fijn dat dit mogelijk was! Bedankt! Groetjes het Team van het Hart
Ingard Lachman, Pniëlschool
Ingard Lachman, Pniëlschool
Lees verder
Een superleuk teamuitje op 19 augustus gehad op het strand in Scheveningen met het team van de Pniëlschool uit Rotterdam. Hele mooie teambuildingsopdrachten. Top georganiseerd Sharp-events en de BBQ heeft ook goed gesmaakt!
Martin Kupers, SZW
Martin Kupers, SZW
Lees verder
We hebben een zeeg geslaagd uitje gehad, mede in samenwerking met Restaurant Werelds op Scheveningen. Vooral de workshop Salsa dansen was fantastisch. Meerdere afdelingen zijn letterlijk gemixt geraakt tijdens het dansen.
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
GM Versteegen,Dröge & van Drimmelen
Lees verder
We hadden met ons team van 30 collega's een superdag gehad op Scheveningen! Het Robinson Wave spel is helemaal top om een keer tegen je vrienden/collega's te spelen. Het was allemaal goed bedacht en uitgelegd. Helemaal top deze dag!
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Bart Van Doorn, Madurodam Events
Lees verder
Top teamuitje gehad in Scheveningen met 100 man! De leuke foto’s zijn een mooi aandenken!
Previous
Next

CITYGAMES teamUITJE in Breda

Vorige
Volgende

OP ZOEK NAAR EEN INDOOR teamUITJE in Breda

bezienswaardigheden in Breda

In het westen van de provincie Brabant ligt de stad Breda. Niet alleen is dit een mooie stad voor het organiseren van een teamuitje, maar ook zijn hier veel mooie bezienswaardigheden.
In hartje Breda is de Grote Kerk te vinden, deze kerk heeft een rijk cultuurhistorische geschiedenis. Ook vind je hier in de buurt het Stedelijk Museum Breda, in dit museum leer je alles over de kunst en de geschiedenis van de stad Breda. Hiernaast is het Mastbos ook te vinden in deze stad, dit is een prachtig bos van bijna zes vierkante kilometer met eeuwenoude bomen, een plekje voor ultieme rust.

SLECHT WEER SCENARIO

SLECHT WEER SCENARIO 1 ACTIVITEIT

Bij het organiseren van een teamuitje met activiteiten die buiten plaats vinden zijn we helaas afhankelijk van het weer. We stellen graag vooraf een plan met u op voor het scenario dat het weer tegenzit. Gelukkig hebben we veel activiteiten voor een indoor teamuitje. Denk aan een leuke workshop of pubquiz in combinatie met een gezellige borrel of diner!

VOORBEELD PROGRAMMA SLECHT WEER

17:00 – 17:30 rondje drank
17:30 – 19:00 Cocktail workshop
19:00 – 21:00 diner of buffet

SLECHT WEER SCENARIO COMPLETE DAG

Mocht u een teamuitje willen organiseren waar teambuilding centraal staat en u had meerdere buiten activiteiten gepland bijvoorbeeld in een toernooivorm, dan kunnen we bij slecht weer een leuke combinatie maken van meerdere workshops, spellen en wellicht een leuke Quiz. 

We denken in dit geval graag mee om een op maat gemaakt programma te maken zodat het teambuilding element van uw teamuitje behouden blijft!

teamUITJE TIJDENS CORONA

Wanneer je een teamuitje wilt organiseren tijdens de coronaperiode is dat net iets anders dan normaal. Dit omdat er rekening moet worden gehouden met de huidige maatregelen van het RIVM. Denk hierbij aan de anderhalve meter en de beperkte groepsgrootte.
Gelukkig is een teamuitje tijdens corona voor ons geen probleem. Alle activiteiten die wij bieden kunnen wij omzetten in een coronaproof teamuitje. Ook wanneer je met een groot team bent is dit geen probleem, wij delen de grote groep in kleinere groepjes waardoor alles wel weer mogelijk is.

IDEEEN VOOR EEN teamUITJE MET OVERNACHTING

BEREIKBAARHEID in Breda

Of je nou uit het Noorden, Oosten, Zuiden of Westen komt maakt niet uit, Breda is vanaf elke kant makkelijk toegankelijk.
Breda is liggend aan de A16, A27 en de A58. Breda zelf heeft twee treinstations en in de gehele stad is een uitgebreid busnetwerk waardoor je overal gemakkelijk kan komen. Hiernaast zijn er in heel Breda voldoende parkeergarages en parkeerplaatsen, de auto parken in deze stad is geen probleem.